Τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Universal Orlando

Όλα τα ξενοδοχεία είναι υπέροχα. Αλλά ποιο είναι το καλύτερο για εσάς;

Πολύ πριν ο Χάρι Πότερ και οι φίλοι του εγκαταστήσουν κατάστημα στη Φλόριντα και μεταμόρφωσαν το Universal Orlando, υπήρχε μόνο το ενιαίο θεματικό πάρκο Universal Studios Florida. Το αδελφικό πάρκο, τα νησιά περιπέτειας , άνοιξε το 1999. Την ίδια χρονιά, η Universal εισήγαγε την τραπεζαρία / εμπορική / ψυχαγωγική περιοχή CityWalk και το πρώτο της ξενοδοχείο, τον κόλπο Portofino, ανεβάζοντας έτσι το ακίνητο σε ένα θεματικό θέρετρο πλήρους προορισμού και δίνοντας στον Walt Disney Ο κόσμος τρέχει για τα χρήματά του.

Τώρα, η Universal Orlando προσφέρει πέντε ξενοδοχεία στο θέρετρο της (με ένα έκτο στο δρόμο το 2018). Με δύο άγρια ​​δημοφιλή Wizarding World του χώρου του Χάρι Πότερ, Diagon Alley στα Universal Studios Florida και Hogsmeade στα νησιά περιπέτειας , καθώς και μια σειρά από άλλα συναρπαστικά αξιοθέατα, οι επισκέπτες χρειάζονται τουλάχιστον δύο ολόκληρες μέρες για να απολαύσουν όλα όσα έχει να προσφέρει η Universal. Αυτό δημιούργησε τη ζήτηση των επισκεπτών για να παραμείνουν στο θέρετρο. Αλλά ποιο ξενοδοχείο θα πρέπει να επιλέξει;

Όλοι τους λειτουργούν σε συνεργασία με το Loews Hotels, και όλα είναι υπέροχα. Δεν μπορείτε πραγματικά να πάει στραβά επιλέγοντας κάποιο από τα ξενοδοχεία. Υπάρχουν όμως διαφορές μεταξύ τους. Ας αναθεωρήσουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν σε κάθε σας για να σας βοηθήσουν να καθορίσετε ποιο ξενοδοχείο θα μπορούσε να είναι το καλύτερο για εσάς.

Πριν βρεθούμε σε μια κατάρρευση του ξενοδοχείου ανά ξενοδοχείο, να έχετε κατά νου ότι θα μπορούσατε πιθανώς να πάρετε συγκρίσιμα καταλύματα έξω από το θέρετρο για χαμηλότερες τιμές. Αλλά υπάρχουν πολλά οφέλη για να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο του Universal Orlando. Τρία από τα ακίνητα, για παράδειγμα, προσφέρουν στους επισκέπτες την υπηρεσία Universal Express, η οποία μεταφέρεται προς το μπροστινό μέρος της γραμμής, ως μέρος της τιμής δωματίου. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο παράλειψης των γραμμών στο Universal Orlando . Και όλα αυτά επιτρέπουν στους επισκέπτες να εισέλθουν στον κόσμο του μαγεία του Χάρι Πότερ μια ώρα πριν από το ευρύ κοινό. Ανάλογα με την εποχή του χρόνου, αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο όφελος.

Εντάξει, στα ξενοδοχεία.