Τρόποι για να παραλείψετε τις γραμμές στο Universal Orlando

Υπάρχουν τρόποι να κάνετε και να δείτε περισσότερα στα πάρκα

Υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ του Walt Disney World και του Universal Orlando . Και τα δύο είναι θέρετρα προορισμού με μεγάλα θεματικά πάρκα, υπέροχα αξιοθέατα, ωραία ξενοδοχεία, νόστιμα εστιατόρια και πολλούς τρόπους διασκέδασης. Επίσης, και οι δύο προσελκύουν πολλούς επισκέπτες και παράγουν μεγάλες γραμμές - μερικές φορές οδυνηρά μακρά - στα υπέροχα αξιοθέατα τους.

Σε αντίθεση με την Disney World, η οποία προσφέρει το συμπληρωματικό πρόγραμμα σχεδιασμού ταξιδιού MyMagic + και περιλαμβάνει κρατήσεις FastPass + , η Universal δεν διαθέτει παρόμοιο πρόγραμμα.

Αν δεν κάνετε την εργασία σας και κάποιο στρατηγικό σχεδιασμό, ίσως χρειαστεί να υποφέρετε από κάποιες ανεπιφύλακτα μακριές γραμμές πριν πάρετε να οδηγήσετε με τον Χάρι Πότερ και τους φιλαράκια του. Εκεί μπορώ να βοηθήσω. Έχω κάνει την εργασία για σένα.

Υπάρχουν τρόποι για να παραλείψετε ή τουλάχιστον να ελαχιστοποιήσετε τις γραμμές στα θεματικά πάρκα των θέρετρων, Νησιά περιπέτειας και Universal Studios Φλόριντα. Ας αναθεωρήσουμε τις επιλογές έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε και να δείτε όσο το δυνατόν κατά την επόμενη επίσκεψή σας.

Επιλογή 1: Επίσκεψη κατά τη διάρκεια ενός λιγότερο συνωστισμένου χρόνου.

Ίσως η καλύτερη στρατηγική για την αποφυγή των μακριών γραμμών, ειδικά αν δεν σκοπεύετε να μείνετε σε ένα από τα θέρετρα της Universal Orlando, είναι να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής . Με αυτόν τον τρόπο, λιγότερα άτομα θα βρίσκονται στα πάρκα και οι γραμμές θα πρέπει να είναι αρκετά εύχρηστες. Είναι απίθανο να μπορέσετε να περπατήσετε σε οποιεσδήποτε βόλτες ή αξιοθέατα, αλλά θα πρέπει να είστε σε θέση να φτάσετε σε πολλά περισσότερα από αυτά, παρά κατά τη διάρκεια των πιο δραστήριων χρόνων του έτους.

Επιλογή 2: Διαμονή στο ξενοδοχείο Universal Orlando

Σε συνδυασμό με τα Loew's Hotels, τα ιδιόκτητα καταλύματα στο Universal είναι υπέροχα. Έχουν διασκεδαστικά θέματα, είναι μια σχετικά μικρή απόσταση με τα πόδια από τα πάρκα και όλη τη δράση, έχουν εξαιρετικές ανέσεις και είναι εξαιρετικά ξενοδοχεία από μόνος τους. Τρεις από αυτές, ωστόσο, προσφέρουν ένα απίστευτο όφελος: Όλοι οι επισκέπτες λαμβάνουν περάσματα που τους επιτρέπουν να παραλείπουν τις γραμμές σε όλες σχεδόν τις διαδρομές.

Το όφελος διατίθεται στους επισκέπτες που διαμένουν στα πολυτελή ακίνητα της Universal: Portofino Bay , Royal Pacific και Hard Rock Hotel. Αν επιλέξετε να μείνετε σε κάποιο από τα τρία ξενοδοχεία , δεν έχει σημασία τι ώρα του χρόνου επισκέπτεστε. Ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο πολυσύχναστων χρόνων, θα μπορούσατε να φτάσετε σε ένα συνοδηγό, να αναβοσβήνετε την κάρτα παράκαμψης και να παρακάμψετε τη γραμμή αναμονής για τα περισσότερα αξιοθέατα.

Σημειώστε ότι είπα τα περισσότερα αξιοθέατα. Σημαντικά, τα περάσματα "skip-the-line" δεν λειτουργούν για τρεις από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές: Hogwarts Express , Χάρι Πότερ και το Απαγορευμένο Ταξίδι , και ο Χάρι Πότερ και η διαφυγή από το Gringotts . Η διαμονή στα ξενοδοχεία θα σας βοηθούσε να αποφύγετε τις γραμμές. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που μένουν στην αξία του Cabana Bay Resort , αποκτούν αποκλειστική έγκαιρη είσοδο και στις δύο χώρες Wizarding World του Χάρντι Πόρτερ, το Diagon Alley και το Hogsmeade . Εάν εκμεταλλευτείτε το όφελος, θα πάρετε ένα άλμα στο ευρύ κοινό και θα συναντήσετε πολύ πιο σύντομες γραμμές από αργότερα την ημέρα.

Επιλογή 3: Αγοράστε ένα Pass Universal Express

Εάν δεν μένετε σε ένα ξενοδοχείο στο ξενοδοχείο, θα μπορούσατε ακόμα να παραλείψετε τις γραμμές στις περισσότερες από τις βόλτες αγοράζοντας ένα πέρασμα. (Σε αντίθεση με την Disney World, η οποία προσφέρει το σύστημα κρατήσεων Fastpass + χωρίς επιπλέον χρέωση, στο Universal θα πρέπει να πληρώσετε για να παίξετε.) Τα δελτία διατίθενται σε δύο ποικιλίες: Express Pass και Express Unlimited Pass.

Το πρώτο λειτουργεί όπως το πρόγραμμα παράκαμψης του ξενοδοχείου. Δείχνετε το δελτίο σας και μετακινηθείτε στο μπροστινό μέρος της ουράς. Το δελτίο επιτρέπει στους χρήστες να κόβουν τη γραμμή μία φορά σε κάθε ένα από τα συμμετέχοντα αξιοθέατα. Όπως υπονοεί το όνομά του, το Unlimited Pass επιτρέπει στους χρήστες να κόβουν τη γραμμή και να οδηγούν κάθε συμμετέχοντα έλξη όσες φορές επιθυμούν. Όπως το πλεονέκτημα της παρακάμπτουσας γραμμής του ξενοδοχείου, τα Express Passes δεν ισχύουν στο World Wizarding του Harry Potter.

Οι κάτοχοι Express Pass, όπως και οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, θα μπορούσαν να επισκέπτονται οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και να αποφεύγουν τις γραμμές. Ωστόσο , οι τιμές των εισιτηρίων διαφέρουν ανάλογα με το χρόνο του έτους. Θα καταλήξετε να πληρώνετε ένα ασφάλιστρο - σε ορισμένες περιπτώσεις ένα βαρύ - για να αγοράσετε ένα Express πέρασμα κατά τις πιο γεμάτες εποχές. (Ομοίως, οι τιμές δωματίων στα ξενοδοχεία σε ακίνητα είναι υψηλότερες κατά τη διάρκεια των εποχών.

Είναι ακόμα περισσότερο λόγος να σχεδιάσετε την επίσκεψή σας σε λιγότερο συνωστισμένες περιόδους του έτους.)

Επιλογή 4: Αγοράστε μια VIP εμπειρία

Εάν είστε τροχαίο στη ζύμη, θα μπορούσατε να κάνετε κράτηση VIP εμπειρία. Θα συμμετάσχετε σε μια μικρή ομάδα περιηγήσεων και ένας γενικός οδηγός θα σας συνοδεύσει γύρω από ένα ή και τα δύο πάρκα. Θα έχετε πρόσβαση στο μπροστινό μέρος της γραμμής σε όλα τα αξιοθέατα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του Wizarding World του Χάρι Πότερ. Επιπλέον, τα μέλη της ομάδας VIP Experience λαμβάνουν υπηρεσία στάθμευσης με παρκαδόρο, ευρωπαϊκό πρωινό, ειδικές συναντήσεις με χαρακτήρες και αποκλειστικούς χώρους καθιστικού και προβολής για παρουσιάσεις. Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό των πάρκων που θέλετε να επισκεφθείτε και την εποχή του έτους που θέλετε να πάρετε την περιήγηση. Ανεξάρτητα, είναι μια ακριβή επιλογή.