Τα Top 5 Spots για φαγητό στο Universal Orlando

Είτε σχεδιάζετε ένα γεύμα ειδικής αρεσκείας είτε θέλετε να πάρετε ένα γρήγορο δάγκωμα πριν ξεκινήσετε να απολαύσετε τις βόλτες, θα βρείτε εστιατόρια για να ευχαριστείτε τον ουρανίσκο σας καθώς και το πορτοφόλι σας ανάμεσα σε αυτά τα κορυφαία εστιατόρια Universal Studios.

Δείπνο στο Universal Studios

Όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1990, το μοναδικό θεματικό πάρκο, Universal Studios Florida, ήταν ό, τι αναμενόταν από τους επισκέπτες του θέρετρου Universal Orlando, το οποίο τώρα ξεχειλίζει. Εάν θέλατε να σκάσετε τις δικές σας ραφές, είχατε μια χούφτα επιλογές φαγητού στο πάρκο.

Τα τελευταία χρόνια, έχουν προστεθεί ένα δεύτερο θεματικό πάρκο, τα νησιά περιπέτειας, μαζί με την ψυχαγωγία CityWalk, την εμπορική και τραπεζαρία περιοχή, καθώς και τα ξενοδοχεία ιδιοκτησίας. Υπάρχουν πλέον περισσότερες από 50 θέσεις για να δειπνήσετε σε όλο το θέρετρο.

Δεν είναι τόσο μεγάλη όσο η Disney World, αλλά μπορεί να είναι ακόμα συντριπτική για τους επισκέπτες της Universal Orlando να καθορίσουν πού πρέπει να σχεδιάσουν να έχουν τα γεύματά τους. Εδώ είναι μερικές κορυφαίες επιλογές.