Επισκεφτείτε την Universal Orlando τον Νοέμβριο

Σάντουιτς ανάμεσα σε δύο τεράστια εορταστικά γεγονότα, τις αποκριές νύχτες αποκριών του Οκτωβρίου και τους Grinchmas του Δεκεμβρίου, ο Νοέμβριος δεν έχει πολλά προγραμματισμένα γεγονότα. Οι επισκέπτες του Universal Orlando αυτό το μήνα είναι ελεύθεροι να επωφεληθούν από τα χαμηλά επίπεδα πλήθους και να εξερευνήσουν τα πάρκα και τα αξιοθέατα με λίγη αναμονή.

Ο καιρός στο Universal Orlando τον Νοέμβριο

Θα είναι ζεστή και ηλιόλουστη κατά τη διάρκεια της ημέρας , αλλά οι θερμοκρασίες θα μειωθούν τα βράδια, οπότε πακετάρετε ένα πουλόβερ ή ένα ελαφρύ σακάκι αν οδηγείτε στο Universal Orlando το βράδυ.

Ωστόσο, είναι απίθανο να χρειαστείτε μια ομπρέλα, δεδομένου ότι ο Ορλάντο έχει τις χαμηλότερες μέσες βροχοπτώσεις κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου.

Ο Νοέμβριος είναι το τέλος της εποχής των τυφώνων στη Φλόριντα . Ενώ μια καταιγίδα σπάνια απειλεί κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, είναι σκόπιμο να παρακολουθείτε τις τροπικές και τις καιρικές προβλέψεις στις ημέρες που οδηγούν στο ταξίδι σας. Αν ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της εποχής των τυφώνων , ίσως είναι επίσης σκόπιμο να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τις εγγυήσεις τυφώνα πριν κάνετε κράτηση των καταλυμάτων σας.

Τι να Pack

Μπορεί να θέλετε να συσκευάσετε τα πουκάμισα και τα παντελόνια με μακρύ μανίκι για αυτό το μήνα, αλλά αν ανέχεστε ελαφρώς πιο δροσερές θερμοκρασίες, τα σορτς είναι επίσης κατάλληλα. Τα άνετα παπούτσια είναι απαραίτητη για τις ώρες που θα ξοδεύετε στα Universal Studios και τα νησιά περιπέτειας. Θα χρειαστεί να συσκευάσετε ένα πουλόβερ ή ένα ελαφρύ σακάκι για δροσερές βραδιές στο Universal Orlando κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου.

Φροντίστε να συσκευάσετε τουλάχιστον μία κατάλληλη στολή για φαγητό, εάν σκοπεύετε να γευματίσετε σε ένα από τα πιο κομψά εστιατόρια του Ορλάντο ή σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Παρόλο που είναι Νοέμβριος, μην ξεχάσετε να συσκευάσετε το μαγιό σας, ειδικά εάν μένετε σε ξενοδοχείο Universal Orlando Resort. Οι πισίνες θερμαίνονται και υπάρχει αρκετός ήλιος αυτό το μήνα για να εργαστεί σε εκείνο το μαύρισμα. Αυτό σημαίνει ότι συσκευάζετε το αντηλιακό σας και το χρησιμοποιείτε συχνά, τόσο στα πάρκα όσο και στην πισίνα.

Πλήθη

Οι αρχές του Νοεμβρίου είναι μία από τις λιγότερο πολυάσχολες περιόδους του έτους για να επισκεφθείτε το Universal Orlando, αλλά τα πλήθη θα πάρουν καθώς και η ημέρα των ευχαριστιών και η αρχή της περιόδου των διακοπών πλησιάζει.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας για τις αρχές του μήνα εάν θέλετε να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια μιας ήσυχης και σχετικά ήρεμης εποχής του χρόνου.

Συμβουλές

Εξοικονομήστε υδάτινες βόλτες όπως η Jurassic River River Adventure για το πιο ζεστό μέρος της ημέρας για να αποφύγετε την κατάψυξη όταν επισκέπτεστε το Universal Orlando τον Νοέμβριο.

Η νωρίς το Νοέμβριο είναι μια από τις καλύτερες εποχές του χρόνου για να επισκεφθείτε πολυάσχολα αξιοθέατα όπως το Wizarding World του Χάρι Πότερ, χάρη στα χαμηλά επίπεδα πλήθους και τον μέτριο καιρό.

Εάν επισκέπτεστε την εβδομάδα της ημέρας των Ευχαριστιών, μπορείτε να αγοράσετε το Universal Pass Orlando Express Pass που θα σας επιτρέψει να παρακάμψετε τις παρατεταμένες γραμμές στα αγαπημένα σας καθολικά αξιοθέατα. ( Υπόδειξη: Το δελτίο είναι συμπληρωματικό με εκείνους που διαμένουν σε ξενοδοχείο Universal Orlando Resort. )

- Επεξεργασμένο από την Dawn Henthorn