Τι είναι η εμπειρία των Αγίων Τόπων;

Ζήστε τα αξιοθέατα και τους ήχους της Βίβλου στο πιο μοναδικό πάρκο της Φλώριδας.

Καθώς περνάτε από τα turnstiles της εμπειρίας των Αγίων Τόπων, θα ταξιδέψετε πίσω σε χρόνο 2000 ετών στην απομακρυσμένη πόλη της Ιερουσαλήμ στο αρχαίο Ισραήλ. Προετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από τις θεαματικές αναψυχές που φέρνουν στη ζωή τη Βίβλο μέσω ρεαλιστικής αρχιτεκτονικής και παρουσιάσεων που όχι μόνο διασκεδάζουν αλλά διδάσκουν για αυτή τη μαγική εποχή.

Εκθέματα και ζωντανές εκδηλώσεις

Καθώς εισέρχεστε στο πάρκο, ρίχνετε αμέσως το μίγμα στην αγορά της οδού Ιερουσαλήμ.

Εκεί θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τεχνίτες και καταστηματάρχες οι οποίοι είναι περισσότερο πρόθυμοι να σας ενημερώσουν για τη ζωή στην αρχαία Ιερουσαλήμ. Σε κοντινή απόσταση, τα παιδιά μπορούν εύκολα να διασκεδάσουν στο δικό τους διαδραστικό Smile of a Child Adventureland, όπου μπορούν να απολαύσουν μια 15λεπτη παρουσίαση των παραδειγμάτων του Ιησού με το Χαμόγελο ενός παιδικού θεάτρου, των βιοτεχνικών σταθμών και ενός τοίχου αναρρίχησης.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία της επίσκεψής σας είναι σίγουρα το καταπληκτικό μοντέλο της αρχαίας Ιερουσαλήμ 45 ποδιών με 25 πόδια, το μεγαλύτερο εσωτερικό μοντέλο του είδους αυτού. Καθημερινές παρουσιάσεις αναπαριστούν την ιστορία της πόλης - από τις αρχές της ως πρωτεύουσα του βασιλιά Δαβίδ για την καταστροφή της από τους Ρωμαίους. Δείτε πού περπατούσε ο Χριστός καθώς υπηρέτησε και πού ταξίδεψε κατά τις τελευταίες του ώρες που οδήγησαν στην σταύρωση Του.

Μια ιδιαίτερα συγκινητική εμπειρία είναι οι έξι ζωντανές εμφανίσεις που παρουσιάζονται πολλές φορές όλη την ημέρα.

Μπορείτε να ακολουθήσετε ολόκληρη την ιστορία του Αγίου Πέτρου, σε μια τετραμερή σειρά που ονομάζεται "Θεός μαζί μας". Ο καθένας θα σας βάλει στη μέση της δράσης - θα νιώσετε σαν μάρτυρας αυτού του σημαντικού μέρους της ιστορίας.

Στο απέναντι άκρο του πάρκου, μια τεράστια επίδειξη βιβλικών αντικειμένων στο Scriptorium παρέχει μια ενημερωτική περιήγηση με τη συλλογή Van Kampen που αποτελείται από πολλές χιλιάδες χειρόγραφα, κύλινδροι και άλλα θρησκευτικά αντικείμενα.

Ανάμεσα σε άλλα σημεία είναι ένα αντίγραφο της κινητής σκηνής Wilderness, όπου οι Ισραηλίτες λατρεύονταν κατά τη διάρκεια των 40 χρόνων περιπλάνησης τους στην έρημο. Εδώ θα μάθετε για το αντικείμενο στο εσωτερικό της Σκηνής του Μαρτυρίου και της Κιβωτού της Σύμβασης.

Αν απολαμβάνετε τη χριστιανική μουσική, δεν θα θέλετε να χάσετε το καραόκε «Γιορτάστε τον Ιησού», όπου μπορείτε πραγματικά να οργανώσετε το ταλέντο σας και να τραγουδήσετε τον έπαινο στον Ιησού.

Εάν επισκέπτεστε με παιδιά, βεβαιωθείτε ότι θα τους υπογράψετε για το Ρωμαϊκό στρατόπεδο εκπαίδευσης στρατιωτών, μια πρακτική εμπειρία όπου θα είναι έτοιμοι για μάχη με τον ρωμαϊκό στρατό.

Πληροφορίες και Εισιτήρια

Η εμπειρία της Αγίας Τάξης είναι ανοιχτή από Τρίτη έως Σάββατο 10:00 π.μ. έως 6:00 μ.μ., εκτός από την Ημέρα των Ευχαριστιών, την Ημέρα των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιά. Το πάρκο είναι κλειστό τις Κυριακές και τις Δευτέρες, εκτός από ειδικές εκδηλώσεις. Οι ώρες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την εποχή, οπότε ελέγξτε το ημερολόγιο ωρών λειτουργίας.

Υπάρχουν αρκετές γευστικές εμπειρίες που περιμένουν τους επισκέπτες σε όλο το πάρκο, από το Αίθουσα Εκδηλώσεων της Esther, όπου θα βρείτε ένα πλήρες μενού από σεφ ή καθημερινά αφιερώματα, στο Last Snack όπου μπορείτε να πάρετε ένα hot dog ακριβώς έξω από το Scriptorium. Μια ποικιλία από σνακ πωλούνται στην κουζίνα της Martha's και το εκκλησάκι όλων των εθνών Bistro - συμπεριλαμβανομένων γιγαντιαίων pretzels, παγωτού ή σάντουιτς.

Υπάρχει επίσης ένα καφέ που προσφέρει καφέ, εσπρέσο, cappuccino, latté ή παγωμένες σπεσιαλιτέ.

Εκείνοι που θέλουν ένα αναμνηστικό από το ταξίδι τους μπορούν να βρουν μοναδικά δώρα, τέχνη, καρτ-ποστάλ, ρούχα, βιβλία και πολλά άλλα στους θησαυρούς του Solomon, στο Gold, στο Frankincense και στο Myrrh Shop και στο Ex Libris Book Shoppe. Βιβλιοθήκες, υλικά αναφοράς και μελέτης, βιογραφίες και εκπαιδευτικές αφίσες είναι επίσης διαθέσιμες. Ξεχάσατε κάποιον από τη λίστα δώρων σας; Υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων στοιχείων στο διαδίκτυο.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν online. Οι τιμές μιας μέρας εισόδου στο διαδίκτυο είναι $ 50 για ενήλικες, $ 35 για παιδιά ηλικίας 5-17 ετών. Τα παιδιά κάτω των 4 ετών είναι ελεύθερα. Η εισδοχή διάρκειας δύο ημερών διατίθεται επίσης από $ 30 έως $ 75. Τα εισιτήρια είναι καλά μέχρι ένα έτος από την ημερομηνία αγοράς. Τα εισιτήρια που αγοράζονται στην πύλη είναι η ίδια τιμή. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν!



Οι εκδρομές backstage διατίθενται επίσης για επιπλέον $ 10 ανά περιοδεία. Οι περιηγήσεις στο παρασκήνιο έχουν σχεδιαστεί για να δίνουν στους επισκέπτες μια ματιά στο τι είναι σαν να τρέχετε το πάρκο. Στην περιήγηση στο ντουλάπα και στην περιοδεία Tech, οι επισκέπτες θα δουν τι μπαίνει σε όλα τα βραβευμένα δράματα από το φωτισμό των παρασκηνίων σε αυτό που πηγαίνει σε κάθε κοστούμι που φορούν οι ηθοποιοί. Η περιήγηση στο Tabernacle μεταφέρει τους επισκέπτες μέσα στο Tabernacle και εξηγεί όλα σχετικά με τις χρήσεις και τη θρησκευτική σημασία του.

Κατευθύνσεις

Η εμπειρία της Αγίας Της βρίσκεται στο 4655 Vineland Road στο Ορλάντο - off Interstate 4, στην έξοδο 78, στη γωνία των δρόμων Conroy και Vineland.

Πάρτε το I-4 ανατολικά ή δυτικά προς την έξοδο 78. Στρίψτε δυτικά πάνω στο δρόμο Conroy, στρίψτε δεξιά στο Vineland Road. Η είσοδος στην εμπειρία της Αγίας Της είναι δεξιά.