Τραμπολίνο Arena AirHeads στο Ορλάντο

Αν ψάχνετε για ένα μέρος για να κουράσετε τα παιδιά, το AirHeads Trampoline Arena είναι το ιδανικό μέρος για να περάσετε την ημέρα. Βρίσκεται στην λεωφόρο Pineloch και στην λεωφόρο Orange στο SoDo, η αρένα προσφέρει εσωτερική περιοχή παιχνιδιού τραμπολίνο, arcade, μαθήματα γυμναστικής, χώρο γενεθλίων, καφέ και πολλά άλλα.

Είναι το ιδανικό μέρος για εσωτερική άσκηση τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά, και επίσης κάνει μια μεγάλη (και υγιή) ανταμοιβή για καλή συμπεριφορά ή βαθμούς. Μια ώρα στο AirHeads Trampoline Orlando είναι ένας σίγουρος τρόπος να κάνετε τα παιδιά σας εξαντλημένα (με τον καλύτερο δυνατό τρόπο).

Επιπλέον, η εγκατάσταση είναι ασφαλής και ασφαλής, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε άνετα φέρνοντας αρκετά παιδιά, ακόμη και αν έχετε μόνο δύο μάτια για να τα παρακολουθήσετε. Το AirHeads κάνει όλα τα παιδιά και τους ενήλικες να κάνουν check-in και να υπογράψουν μια παραίτηση χρησιμοποιώντας ένα σύστημα υπολογιστή.

Παιδιά και ενήλικες όλων των ηλικιών θα απολαύσουν την arcade περιοχή, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει ότι έξω όταν τελειώσετε το άλμα και το τροχαίο.