Διεθνή θεματικά πάρκα για το αυτοκίνητο και αξιοθέατα

Δραστηριότητες που πρέπει να κάνετε κατά μήκος του I-Drive του Ορλάντο

Φυσικά γνωρίζετε για το Disney World και το Universal Orlando . Τα μεγάλα πάρκα μπορεί να σας εμπνεύσουν για να κάνετε το ταξίδι στο Ορλάντο. Μόλις είστε εκεί, ωστόσο, ποια άλλα διασκεδαστικά πράγματα μπορεί να θέλετε να εξετάσετε εξετάζοντας;

Είναι πιθανό να είστε εξοικειωμένοι με το SeaWorld Orlando, τους Busch Gardens Tampa και το Wet 'n' Wild. Αλλά υπάρχουν πολλά θεματικά πάρκα και αξιοθέατα στην περιοχή, πολλά από τα οποία βρίσκονται κατά μήκος του δημοφιλούς τουριστικού διαδρόμου του Ορλάντο, International Drive. Το σπίτι σε ένα gazillion ξενοδοχεία, εστιατόρια, εμπορικά κέντρα, και το τεράστιο Orange County Convention Centre, υπάρχουν επίσης πάρκα και αξιοθέατα σε ή ακριβώς έξω από την πολυσύχναστη λεωφόρο.

Το SeaWorld Orlando (καθώς και τα αδελφά πάρκα του, το Discovery Cove και το Aquatica Water Park ) και το Wet 'n Wild Orlando είναι όλα σε I-Drive. Αλλά αυτός ο οδηγός επικεντρώνεται στα μικρότερα πάρκα και τα αξιοθέατα της λουρίδας. Και με το "μικρότερο", δεν σημαίνει απαραίτητα φυσικό μέγεθος. Το I-Drive φιλοξενεί μερικές από τις πιο ψηλές βόλτες της Φλόριντα και του κόσμου . Η παρακάτω λίστα δεν είναι πλήρης. Υπάρχει μια δέσμη μίνι γκολφ καθώς και άλλες δραστηριότητες και εκθέματα πάνω-κάτω στο δρόμο. Ο κατάλογός μου επικεντρώνεται στα αξιοθέατα του I-Drive, τα οποία βρίσκονται λιγότερο από το ραντάρ και τα θεματικά πάρκα.