Η Disney κλείνει τα πάρκα της για την Irma, αλλά ανοίγει τα ξενοδοχεία της

Το Wilderness Lodge καλωσόρισε τους εκτοπισμένους επισκέπτες (και τα κατοικίδια ζώα) κατά τη διάρκεια του τυφώνα Irma

Άρχισαν να φτάνουν αργά το πρωί του Σαββάτου, μεταφέροντας αποσκευές, αναμνηστικά και ακόμη και κατοικίδια ζώα. Ο τυφώνας Irma εκτόπισε όχι μόνο τους ντόπιους που ζουν στις νότιες περιοχές της Φλόριντα, αλλά και χιλιάδες ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με διακοπές. Στο Disney World, ξεκίνησε μια μοναδική διαδικασία σχεδιασμού έκτακτης ανάγκης, καθώς η Irma βυθίστηκε σε ολόκληρο τον Ατλαντικό και τα θέρετρα του πάρκου προετοιμαζόταν όχι μόνο να κρατήσει τους επισκέπτες ασφαλείς αλλά και να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη σκόνη Pixie για τους καλεσμένους που επέλεξαν να βγούν έξω από την καταιγίδα στην ιστοσελιδα.

Εδώ είναι το πώς ένα Magic Kingdom περιοχή Disney Deluxe Resort εργάστηκε για να κρατήσει τους επισκέπτες ασφαλή και ευτυχισμένη καθώς η καταιγίδα έφερε κάτω.

Προετοιμασία ασφαλείας στη θέση του

Με την Irma που αναμένεται να φτάσει τη Δευτέρα, οι προετοιμασίες στο Lodge Wilderness έγιναν πιο έντονες καθώς το Σαββατοκύριακο προχώρησε. Το Σάββατο το απόγευμα είδε το ασφαλές κλείσιμο όλων των εξωτερικών δημόσιων μπαλκονιών και την αφαίρεση όλων των μπαλκονιών από τα δωμάτια. Οι πισίνες έκλεισαν καθ 'όλη τη διάρκεια της καταιγίδας, όπως και το κέντρο παιδικής φροντίδας και άλλες παροχές. Οι ομάδες ασφάλειας και συντήρησης ήταν ορατές σε όλους τους ορόφους και σε εξωτερικούς χώρους, τοποθετώντας σημάδια και κλείνοντας περιοχές που είναι συνήθως ανοιχτές στους επισκέπτες.

Στο ξενοδοχείο, οι εργαζόμενοι άρχισαν να φυλάσσουν υπαίθρια φωτιστικά, αφαιρώντας οτιδήποτε θα μπορούσε να γίνει ένας κίνδυνος και να δεσμεύσει με ασφάλεια όλα τα άλλα. Ένα τάγμα των οχημάτων κοινής ωφέλειας έφτασε στα θεματικά πάρκα και τα θέρετρα εν αναμονή ζημιών. Τα πλοία που κανονικά τρέχουν προς και από τα θεματικά πάρκα εξασφαλίστηκαν από το βράδυ του Σαββάτου. ακόμη και τα μεγάλα πορθμεία δεν μπορούν να αντέξουν τις ριπές ανέμου πάνω από 20 μίλια την ώρα, σύμφωνα με έναν καπετάνιο της Disney.

Οι πισίνες του θέρετρου έκλεισαν στις 5μμ, και το απόγευμα, το νερό στη Λίμνη της Λίμνης ήταν τόσο ασταθής όσο ο ωκεανός.

Μείνετε ή πηγαίνετε; Οι οικογένειες αντιμετωπίζουν δύσκολες αποφάσεις

Μόλις ο τυφώνας Irma άρχισε να υποχωρεί στη Φλώριδα, η ομάδα της Disney άρχισε να λαμβάνει μέτρα για την εξασφάλιση τόσο θέρετρου όσο και θεματικών πάρκων, ενώ οι επισκέπτες αντιμετώπισαν κάποιες σκληρές αποφάσεις.

Από την Τετάρτη, οι επισκέπτες του Wilderness Lodge άρχισαν να επισκέπτονται το περίπτερο του θυρωρού, ζητώντας βοήθεια με πτήσεις έξω ή ζητώντας να παρατείνουν τις ημερομηνίες αναχώρησης. Εκείνοι με ταξιδιωτική ασφάλιση είχαν τη δυνατότητα επαναφοράς ή επαναφοράς , ενώ οι υπόλοιπες προσφέρθηκαν μερικές επιλογές:

Εκείνοι που βρισκόταν στο χώρο αντιμετώπισαν το δίλημμα να δαπανήσουν πρόσθετα χρήματα για να παραμείνουν ή να αποχωρήσουν νωρίς και να ενταχθούν σε χιλιάδες οδηγούς που κατευθύνονται προς το βορρά κατά μήκος του πολύ φορτωμένου διαδρόμου.

Μια γρήγορη περιήγηση στο λόμπι αποκάλυψε ότι πολλές οικογένειες επέλεξαν να διακόψουν σύντομα ταξίδια και να επιστρέψουν νωρίς στο σπίτι. Κάποιοι ήρθαν από το Ηνωμένο Βασίλειο και ήλπιζαν να αναχωρήσουν πριν από το προγραμματισμένο κλείσιμο αεροδρομίων το βράδυ του Σαββάτου. Από τις εννέα οικογένειες που παρατηρήθηκαν στο λόμπι, μόνο μία ομάδα σχεδίαζε να αναχωρήσει την προγραμματισμένη ημερομηνία. τα υπόλοιπα φεύγουν νωρίς λόγω του τυφώνα Irma.

Εκτοπισμένοι ταξιδιώτες και κατοικίδια ζώα Βρείτε ένα σπίτι στο Lodge

Στο καταφύγιο Wilderness, η ομάδα έτοιμο να χαιρετήσει τους επισκέπτες από μια ποικιλία ομάδων ιδιοκτησιών της Disney από περιοχές με μεγαλύτερη επιρροή στη Φλόριντα. Το θέρετρο σταμάτησε να λαμβάνει νέες κρατήσεις την Τετάρτη, σύμφωνα με τη διοίκηση του ξενοδοχείου, για να δημιουργήσει χώρο για εκτοπισμένους ταξιδιώτες από άλλα ακίνητα.

Οι επισκέπτες της Disney Cruise Line έφθασαν με λεωφορείο, ενώ οι επιτόπου καμπίνες και οι επισκέπτες της παραλίας Vero μεταφέρθηκαν μέσω van ή αυτοκινήτου στο deluxe θέρετρο για να βγουν έξω από την καταιγίδα. Δεν είναι μόνοι. μέχρι το Σάββατο το βράδυ, ένα μικρό σκυλάκι είναι ασφαλώς τοποθετημένο σε μια καλαίσθητη πολυθρόνα στο σαλόνι Old Faithful Club, ένας Γερμανός Shepherd ερευνά το λόμπι και δύο διαμαρτυρόμενες γάτες οδηγούνται στον ανελκυστήρα με ροζ λουλούδια. Η Disney δεν δέχεται συνήθως κατοικίδια ζώα. αλλά ένας εισερχόμενος τυφώνας σημαίνει ότι αυτά τα χνουδωτά ζώα είναι σε θέση να βγούν έξω από την καταιγίδα με την άνεση ενός πολυτελούς θέρετρου.

Disney Magic στο πρόσωπο της Irma

Μια γρήγορη ξενάγηση στην Lodge αποκαλύπτει ότι η επιχείρηση δεν είναι τόσο συνηθισμένη. η ομάδα που είναι σε υπηρεσία από το βράδυ του Σαββάτου θα βγάλει έξω τη θύελλα με τους επισκέπτες και τους εκτοπισμένους ταξιδιώτες. Η διατήρηση αυτών των επισκεπτών ασφαλής αποτελεί προτεραιότητα, αλλά η πραγματική πρόκληση μπορεί να είναι η διασκέδαση - πώς κρατάτε χιλιάδες επισκέπτες ασφαλή, τροφοδοτημένα και ασφαλή και διατηρείτε ζωντανή τη μαγεία της Disney;

Όλα τα θεματικά πάρκα της Disney World είναι κλειστά μέχρι την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου. οι επισκέπτες που διαμένουν στα θέρετρα θα πρέπει να καταφύγουν στη θέση τους μόλις φτάσει η καταιγίδα. Η ομάδα στο Wilderness Lodge έχει ήδη ξεκινήσει τις επιχειρήσεις, παρέχοντας ένα μίγμα από ντεμοντέ διασκέδαση και παιχνίδια, ταινίες και επισκέψεις χαρακτήρων για να ευχαριστήσει τους επισκέπτες και να μετατρέψει τις καταστρεπτικές διακοπές σε ένα αξέχαστο γεγονός.

Το Country Bears (της φήμης Jamboree) έκανε μια εμφάνιση στο λόμπι, απολαμβάνοντας ένα μικρό πλήθος παιδιών και ακόμη και λίγους έφηβους και υπογράφοντας αυτόγραφα για την ομάδα. Το προσωπικό του θέρετρου υποσχέθηκε περισσότερες εμφανίσεις και εμπειρίες χαρακτήρων καθώς προχωράει το Σαββατοκύριακο.

Μια σειρά από δραστηριότητες διασκέδασης λόμπι κράτησαν τους επισκέπτες κατειλημμένους και στο πνεύμα της Disney, παρά το κλείσιμο πάρκο. Τα υπέροχα παιχνίδια Jenga στο λόμπι, τα επιτραπέζια παιχνίδια για παιδιά και οικογένειες και μια βιβλιοθήκη ταινιών Disney άρχισαν να εμφανίζονται ήδη το Σάββατο βράδυ, δύο ολόκληρες μέρες πριν την άφιξη της καταιγίδας. Δεδομένου ότι η πισίνα έκλεισε στις 5 μ.μ. και θα παραμείνει κλειστή για όλη τη διάρκεια, η ομάδα ναυαγοσώστη και αναψυχής έβαλε στρατόπεδο στο λόμπι για να ψυχαγωγήσει τα παιδιά και ακόμη και μερικούς νεαρούς ενήλικες καρδιάς.

Χαλαρά συγκροτήματα μη συνδεδεμένων παιδιών είναι ήδη διασκορπισμένα γύρω από τις περιοχές καθισμάτων, παίζοντας το Battleship, Connect 4 και άλλα παλιομοδίτικα παιχνίδια, ενώ οι ηλεκτρονικές συσκευές βρίσκονται εγκατεστημένες σε κοντινά τραπέζια. Έφηβοι όλων των ηλικιών περιφέρονται στο λόμπι, σχηματίζουν γρήγορες φιλίες και μοιράζονται τα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης με τους νέους που βρέθηκαν.

Τα ωραία και περιστασιακά δείπνα προσφέρουν πολλές επιλογές

Τα εστιατόρια του ξενοδοχείου συνεχίζουν να παρέχουν γεύματα, αλλά σύμφωνα με το προσωπικό του ξενοδοχείου, θα μπορούσαν να μετατραπούν σε στυλ σε μπουφέ ή να πάρουν και να πάνε σε στυλ για το πολυάσχολο Σαββατοκύριακο. Ενώ το ξενοδοχείο μπορεί να φιλοξενήσει πολλούς επισκέπτες, οι εν λόγω επισκέπτες δεν διαμένουν γενικά ταυτόχρονα. Ακόμα, τα ντουλάπια της Disney είναι γεμάτα και οι υπάλληλοι δεν προβλέπουν καμία δυσκολία στην ικανοποίηση όχι μόνο της ζήτησης αλλά και των προτιμήσεων για φαγητό των επισκεπτών που επέλεξαν να παραμείνουν στο χώρο του ξενοδοχείου.

Μια τραγωδία για τους παραθεριστές ή μια μαγική μνήμη; Για τους επισκέπτες στο Wilderness Lodge, ο τυφώνας Irma θα είναι κατασκευαστής μνήμης για να μιλήσει για τα επόμενα χρόνια, χάρη σε μεγάλο βαθμό στην αφοσίωση και τις προσπάθειες του προσωπικού του ξενοδοχείου.