Η προέλευση της σοκολάτας μαξιλαριού ξενοδοχείου

Η ιστορία πίσω από το γιατί τα ξενοδοχεία αφήνουν μια σοκολάτα στο μαξιλάρι σας

Έχετε περπατήσει ποτέ στο δωμάτιό σας και βρήκατε ένα μικρό κομμάτι σοκολάτας, τυλιγμένο μέντα ή κουτί με μπισκότο στο μαξιλάρι; Ή έχετε πάρει ποτέ μια μικρή καραμέλα αφού μια υπηρέτρια αντικατέστησε τις πετσέτες ή τα σεντόνια σας σε αυτό το ξενοδοχείο; Εάν έχετε μείνει σε λίγα ξενοδοχεία, η απάντηση είναι ίσως ναι. Αυτή είναι μια κοινή πρακτική στις Ηνωμένες Πολιτείες, ακόμα και σε ορισμένες περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Η σοκολάτα ή το δυόσμο σε ένα μαξιλάρι είναι από καιρό κοινή πρακτική στα ξενοδοχεία, ιδιαίτερα μεταξύ των πολυτελών ακινήτων.

Είναι μια ωραία παράδοση: Μια ιδιαίτερη απόλαυση πριν να ξεκουραστείτε το κεφάλι σας στις διακοπές σας για μερικά πιο γλυκά όνειρα. Αλλά πού άρχισε αυτή η παράδοση; Η απάντηση περιλαμβάνει ένα αστέρι του Χόλιγουντ και ένα ξενοδοχείο του Σαιντ Λούις.

Ο Cary Grant, ένας από τους πιο αστεϊσμένους αλλά και πιο αφοσιωμένους ηθοποιούς της γενιάς του, ξεκίνησε αθέλητα την παράδοση ενώ διαμένει στο ξενοδοχείο Mayfair (τώρα Magnolia St. Louis) στο κέντρο του St. Louis. Ο θρύλος λέει ότι ο παντρεμένος Grant προσπαθούσε να νιώσει έναν εραστή, δημιουργώντας ένα μονοπάτι από σοκολάτες που έτρεχαν από το σαλόνι στην σουίτα ρετιρέ του στο υπνοδωμάτιο μέχρι το μαξιλάρι, όπου ήταν συνημμένο ένα ερωτικό γράμμα ή κάποιο είδος. Προφανώς, ο Grant σκέφτηκε ότι η σοκολάτα ήταν ο δρόμος προς την καρδιά μιας γυναίκας. Ο Josh Chetwynd, συγγραφέας του βιβλίου της Νίκαιας: Ένα ωραίο βιβλίο για τα ωραία πράγματα για τους ανθρώπους της Νίκαιας, εξηγεί την ιστορία:

"Σε μια διαδρομή μέσα από το St. Louis στη δεκαετία του 1950, η Grant ήθελε να προσθέσει μια ζαχαρούχα παρηγοριά ρομαντισμού σε έναν σύνδεσμο στο τοπικό Mayfair Hotel.Αν και ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Betsy Drake εκείνη τη στιγμή, ο Grant είχε άλλο, ο οποίος φέρεται να φτιάχνε μια διαδρομή σοκολάτας, που οδηγούσε από το καθιστικό της σουίτας του ρετιρέ στην κρεβατοκάμαρα, πριν καταλήξει στο μαξιλάρι του, μαζί με τη σοκολάτα ήταν μια επιστολή, δυστυχώς το περιεχόμενο της σημείωσής του χάνεται με το χρόνο Αμφιβάλλω ότι είπε, «Συγχαρητήρια του Γ. Γκράντ: Ένας ξεκούραστος ύπνος»).

"Ο υπεύθυνος υπεύθυνος ανέτρεψε τον κορμό του Grant και, αν και διακριτικός σχετικά με την προέλευσή του, ξεκίνησε την τακτική πρακτική να αφήσει μια νύχτα σοκολάτα στα μαξιλάρια των επισκεπτών."

Η σοκολάτα στο μαξιλάρι είχε χάσει τα πλεονεκτήματά της στο Mayfair τα τελευταία χρόνια και το ξενοδοχείο σταμάτησε την παράδοση. Αυτό ήταν μια απογοήτευση για πολλούς επισκέπτες που αξιολόγησαν την ιστορία και την παράδοση του Mayfair.

Ωστόσο, με την αγορά του Mayfair και την επακόλουθη επανεκκίνηση του ως Magnolia St. Louis τον Αύγουστο του 2014, η διοίκηση του ξενοδοχείου έφερε πίσω αυτή την παράδοση που γεννήθηκε στο Σαιντ Λούις. Τώρα, στο πλαίσιο της υπηρεσίας του, το Magnolia αντιμετωπίζει τους επισκέπτες με σοκολατάκια από την Bissinger's, μία από τις καλύτερες σοκολάτες στο έθνος.

Επιπλέον, οι επισκέπτες που μένουν στο Magnolia μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία του Cary Grant με την διαμονή τους στο Cary Grant, που βρίσκεται στον 18ο όροφο, ή με το φαγητό και το φαγητό στο Robies Restaurant and Lounge, το οποίο ονομάζεται John Robie, Grant's χαρακτήρα στην ταινία Για να πιάσει έναν κλέφτη. Υπάρχει σίγουρα πολλή ιστορία που βρίσκεται σε αυτό το ξενοδοχείο και το αγκαλιάζουν!

Έτσι, το έχετε εδώ: Η σοκολάτα στην παράδοση των μαξιλαριών είναι ένα ρομαντικό αφιέρωμα σε μια ρομαντική εικόνα στο κλασικό Χόλιγουντ. Οι επισκέπτες έρχονται να περιμένουν το μικρό κομμάτι σοκολάτας, το νομισματοκοπείο ή κάποια άλλη μορφή γλυκού μαξιλαριού, όπως ένα μπισκότο σε οποιοδήποτε ωραίο ξενοδοχείο σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, ακόμα και σε πολλά ξενοδοχεία παγκοσμίως. Τα ξενοδοχεία Fancier προσφέρουν ακριβές σοκολάτες και ακόμη και λουλούδια με το δωμάτιο, ενώ μερικά λιγότερο ακριβά μέρη μπορούν να τοποθετήσουν ένα απλό μέντα στο μαξιλάρι. Την επόμενη φορά που θα μείνετε σε ένα ωραίο ξενοδοχείο και θα απολαύσετε τη σοκολάτα, το μπισκότο ή το μέντα, θυμηθείτε ότι έχουμε την ρομαντική ιδέα του Cary Grant να ευχαριστήσουμε για αυτές τις μικρές απολαύσεις!