Χώροι νυχτερινής διασκέδασης του Χονγκ Κονγκ

Οι δρόμοι του Wan Chai μπορούν να κατατεθούν με ηδονισμό και να είναι η καταστροφή πολλών καλών ανθρώπων. Η περιοχή είχε τη φήμη της κακής κατάστασης από τη δεκαετία του 1940. Ωστόσο, μόνο μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν οι αμερικανοί στρατιώτες του R και R εγκατέλειψαν από τους Κορεάτες και τους πολέμους του Βιετνάμ κατέβηκαν στο Χονγκ Κονγκ, τα περίφημα κορίτσια μπαρ και νυχτερινά κέντρα διασκορπίστηκαν γύρω από τους δρόμους της οδού Lockhart και ο τόπος πραγματικά κέρδισε τα κτυπήματα του.

Η σύγχρονη Wan Chai είναι κάπως εξημερωμένη σε σχέση με τις παλαιότερες και δύσκολες μέρες της, αλλά υπάρχει ακόμα ένα girly bar ή δύο και πολλά μασάζ που προσφέρονται. Αλλά αποφύγετε το mama sans και θα βρείτε πολλά μέρη για να πάρετε ένα ποτήρι μπύρα ή δύο. Η σκηνή μπαρ και παμπ είναι πιο κάτω από τη γη απ 'ό, τι ο λαμπερός Lan Kwai Fong , και με πολλά μπαρ του βρετανικού στυλ είναι δημοφιλής στους εκπατρισμούς. Μπαρ κοντά εδώ, όταν φύγετε, με αρκετές 24 ώρες την ημέρα.

Μερικά από τα πιο καυτά hangouts είναι το Bar 109 και το Mes Amis, τα οποία και τα δύο δείχνουν αθλήματα στην τηλεόραση και προσελκύουν πλήθος που αναδύουν τα Σαββατοκύριακα. Το Dusk till Dawn έχει ζωντανές ζώνες κάλυψης το Σαββατοκύριακο, οι οποίες είναι συνήθως πολύ καλής ποιότητας, ενώ η White Stag είναι ίσως η καλύτερη βρετανική παμπ του Χονγκ Κονγκ.

Βασικές τοποθεσίες στο Wan Chai

Carnegies

Ένα τοπικό ίδρυμα. Αυτό το μπαρ αποτύπωσης απομίμησης με κιθάρες συνδεδεμένο με όλες τις ραβδώσεις του Jimi Hendrix σε κάθε γωνία είναι διάσημο για τη μουσική του και χορεύει.

Το ροκ και ρολό soundtrack προσελκύει ξανθιές αργά στις μικρές ώρες και Carnegies είναι διάσημο για να αφήσει τους πελάτες να χορεύουν στο μπαρ. Ελάτε στην κανονική τους Κυριακή βράδυ της Κυριακής για να το δείτε στο πιο ενεργητικό της. Διεύθυνση. 53-55 Lockhart Road.

Mes Amis

Μια νύχτα έξω στο Wan Chai συχνά ξεκινάει με ένα μπουκάλι κρασί στο Mes Amis και τελειώνει σε πολλά κοκτέιλ.

Η γωνιακή θέση είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που βλέπουν τα σημεία στο Wan Chai, και γεμίζει με ένα πλήθος μετά την εργασία τις περισσότερες νύχτες της εβδομάδας. Τα Σαββατοκύριακα θα βρείτε DJs και χορό, ενώ τα ποτά για Happy Hour είναι καλά γιορτάζεται. Διεύθυνση: 81-85 Lockhart Road

Βράστε μέχρι την Αυγή

Αν καταλήξετε στο Dusk till Dawn, έχετε επίσημα μια μεγάλη βραδιά στο Wan Chai. Αυτό είναι όπου το πάρτι τελειώνει σε ένα χάος ενός dancefloor, ενώ ένα συγκρότημα κάλυψης Φιλιππίνων αντλεί τις μεγαλύτερες επιτυχίες από το U2. Εν συντομία; είναι λαμπρό. Διεύθυνση: G / F, 76 Jaffe Road,

Λευκό Ελάφι

Το White Stag είναι ένας από τους τελευταίους Βρετανούς θόρυβους του Wan Chai. Έχει εξυπηρετήσει μέχρι pints του ήπια και πικρή για να νοσταλγία expats από τα ενενήντα και παραμένει ένα σημείο ανάπαυσης για το νοικοκυρά. Εκτός από το Tetley's και το Blackthorn Cider, θα βρείτε ζαχαροκάλαμο και πίτα και εξοχική πίτα στο μενού και πολλές ευκαιρίες για να συναντήσετε τους ντόπιους στο μπαρ. Δείχνουν ποδόσφαιρο, κρίκετ και F1, ενώ υπάρχουν λίγες καλύτερες θέσεις στην πόλη για να παρακολουθήσουν τα επεισόδια ράγκμπι του Χονγκ Κονγκ . Διεύθυνση 54 Lockhart Road.

Bar 109

Όταν απλά δεν θα σταματήσετε το κεφάλι για το Bar 109. Εξυπηρετούν 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Υπάρχουν αθλήματα στην τηλεόραση, DJs στο dancefloor και αν είστε πραγματικά άτυχοι μπορούν ακόμη και να σπάσουν το party αφρού.