Ο βασικός οδηγός για το Χονγκ Κονγκ Rugby Sevens

Το Χονγκ Κονγκ Rugby Sevens είναι πολύ περισσότερο από το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Ασίας, η ετήσια άφιξη του τουρνουά στην πόλη σηματοδοτεί μεγάλες εκδηλώσεις στην πόλη, στο πλησιέστερο πράγμα το Χονγκ Κονγκ έχει να mardi gras. Μέσα στο γήπεδο, οι φίλαθλοι ντύνονται, πίνουν και, αν υπάρχει χρόνος, παρακολουθούν ένα από τα καλύτερα τουρνουά στον κόσμο του ράγκμπι. Έξω, οι παμπ, τα μπαρ και τα εστιατόρια προσφέρουν ειδικές προσφορές του Χονγκ Κονγκ Rugby Sevens για να προσελκύσουν χιλιάδες οπαδούς που δεν θα μπορούσαν να συμπιέσουν μέσα στο γήπεδο.

Τι: Τουρνουά ράγκμπι Sevens του Χονγκ Κονγκ
Πότε: 7-9 Απριλίου 2017
Πού: Στάδιο Χονγκ Κονγκ, Causeway Bay

Εισιτήρια: Τα εισιτήρια είναι HK $ 1,500 για 3 ημέρες, αλλά μαζικά υπερκάλυψαν. Ελέγξτε μας πού να αγοράσετε Hong Kong Sevens εισιτήρια άρθρο για περισσότερες πληροφορίες.,

Τι είναι το Sevens;

Το Sevens είναι μια μειωμένη, επιταχυνόμενη έκδοση του παραδοσιακού ράγκμπι. Πολύ πιο γρήγορος, υψηλότερος βαθμός και με λιγότερους κανόνες, ο Sevens έχει μια πολύ ευρύτερη έκκληση από την αρχική έκδοση του πενήντα. Το Χονγκ Κονγκ Ράγκμπι Σεβενς είναι το κύριο γεγονός στο μεγαλύτερο τουρνουά Sevens που περιηγείται στον κόσμο, με τους απόλυτους πρωταθλητές να αποφασίζονται σε πόντους από όλα τα τουρνουά.

Το παιχνίδι Sevens χρησιμοποιείται συχνά ως εκπαιδευτικό έδαφος για τους παίκτες να αποδείξουν τον εαυτό τους, προτού προχωρήσουν σε πενήντα. Δύο από τους καλύτερους παίκτες για να χαρίσουν το τουρνουά του Χονγκ Κονγκ ήταν οι Jonah Lomu και David Campese, οι οποίοι ρύθμισαν το παιχνίδι τους σε αρκετά χρόνια της Sevens ', πριν πάνε να κυριαρχήσουν στο παγκόσμιο ράγκμπι.

Χρειάζεται να είμαι ανεμιστήρας ράγκμπι;

Ενώ το ράγκμπι είναι αναμφισβήτητα πρώτης κατηγορίας, μεγάλο μέρος του πλήθους εμφανίζεται για το ποτό και την ατμόσφαιρα και όχι για το ράγκμπι. Η διασκέδαση του γρήγορου και εξαγριωμένου παιχνιδιού Sevens είναι ότι διαρκεί λιγότερο από δεκαπέντε λεπτά ούτως ή άλλως, και τις περισσότερες φορές στο γήπεδο είναι αφιερωμένο στην είσοδο στην καρναβαλική ατμόσφαιρα.

Ακόμα κι αν δεν είσαι φίλος του ράγκμπι, η παρουσία εξακολουθεί να συνιστάται.

Πού μπορώ να βιώσω το καλύτερο από τα Sevens;

Το θρυλικό South Stand φιλοξενεί τους πιο οδυνηρούς υποστηρικτές και το τραγούδι, φωνές και μεξικάνικα κύματα ξεκινούν γενικά από το πλήθος του South Stand. Οι υποστηρικτές της South Stand κουνιέρονται επίσης, φορούν κοστούμια από τα ghostbusters σε μαζορέτες, καθώς ευθυγραμμίζουν τις ομάδες μαζί. Εάν η ομάδα δεν κάνει εμφάνιση, θα ενθαρρυνθείτε να επιλέξετε μια υιοθετημένη χώρα και να την φωνάξετε στον τελικό. Να είστε προειδοποιημένοι. το South Stand είναι επίσης το αρχηγείο των πιο αφοσιωμένων ποδοσφαιριστών του τουρνουά και, ενώ είναι ευχάριστο, η ατμόσφαιρα μπορεί να είναι κάπως υπερβολική για μερικούς.

Αμέσως έξω από το στάδιο βρίσκεται το χωριό του ράγκμπι, όπου μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη οθόνη μέσα στα φώτα του πραγματικού γηπέδου. Οι παμπ και τα μπαρ του Wan Chai θα συσκευάζονται κατά τη διάρκεια του τουρνουά και θα διαθέτουν παιχνίδια αγώνων ράγκμπι επτά, καθώς και βραβεία, παιχνίδια και μειώσεις των τιμών.

Μάθετε περισσότερα για το πού να παρακολουθήσετε, να φάτε και να πιείτε στον πλήρη ταξιδιωτικό οδηγό του ράγκμπι του Χονγκ Κονγκ ,

Τι πρέπει να γνωρίζω;

Με μια τεράστια κοινότητα expat για το τουρνουά, η Αγγλία θεωρείται το αγαπημένο σπίτι της πόλης, μαζί με το Χονγκ Κονγκ, με την Κίνα να προσελκύει μια μικτή υποδοχή boos και ευθυμία.

Ενδεχομένως λόγω του ποσού των Βρετανών που συμμετέχουν, τόσο η Αυστραλία όσο και η Νέα Ζηλανδία τείνουν να βρεθούν στο τέλος του χτυπήματος. Μικρότερα έθνη, όπως τα Φίτζι και η Σαμόα, είναι δημοφιλή με το πλήθος, ενώ οι αουτσάιντερ του Καναδά και των ΗΠΑ είναι επίσης ευπρόσδεκτοι. Ένα πράγμα που μπορείτε να τεντώσετε, το πιο δυνατό boo είναι πάντα αποκλειστικά για τους Γάλλους.