Άγρια φύση στα Smokies

Το υπαίθριο πάρκο νερού Wilderness 'Wild Waterdome διαθέτει μια ειδική ημιδιαφανή οροφή που επιτρέπει τον ήλιο και το μαύρισμα όλο το χρόνο. Εκτός από τις νεροτσουλήθρες και τους συνηθισμένους ύποπτους υπαίθριους υδάτινους χώρους, το εσωτερικό πάρκο προσφέρει επίσης έλξη Surfing FlowRider, μαζική διαδρομή με το χωνί Tornado και Wild Vortex, μια εξαιρετική διαφάνεια που περιλαμβάνει μια κατακόρυφη ελεύθερη πτώση και φτάνει ταχύτητες μέχρι 40 mph.

Εκτός από το πάρκο νερού, το Wilderness προσφέρει Adventure Forest, ένα εσωτερικό "ξηρό" πάρκο.

Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν μια σειρά μαθημάτων σχοινιών, ετικέτα λέιζερ, μίνι γκολφ και έναν τοίχο αναρρίχησης.

Το θέρετρο διαθέτει δωμάτια και σουίτες, καθώς και καμπίνες καταφυγίων ποταμών. Οι κατοικίες συγκυριαρχία - του στούντιο, ένα υπνοδωμάτιο, και δύο κρεβατοκάμαρες ποικιλία - είναι διαθέσιμα για την αγορά καθώς και για διανυκτερεύσεις. Το θέρετρο προσφέρει επίσης ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, arcade, εστιατόρια, καταστήματα λιανικής πώλησης και δύο γήπεδα γκολφ 18 οπών.

Τηλέφωνο:

(877) 325-WILD

Τοποθεσία

Sevierville, Τενεσί

Πλατεία Πλατεία Εσωτερικού Πάρκου Εσωτερικών

66.000

Πολιτική εισόδου:

Τα εσωτερικά και εξωτερικά πάρκα νερού είναι ανοιχτά μόνο για τους εγγεγραμμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Η είσοδος συμπεριλαμβάνεται στις τιμές δωματίων. Η είσοδος στο Adventure Forest είναι ανοιχτή για το κοινό καθώς και για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Όσοι μένουν στο ξενοδοχείο πληρώνουν μειωμένη τιμή για περάσματα.

Ελέγξτε τιμές για τη Γλυπτική στο Smokies στο TripAdvisor.

Κατευθύνσεις:

Βρίσκεται λιγότερο από 15 μίλια από Pigeon Forge και Gatlinburg, TN στην τοπική Highway 66 στην πύλη στο Εθνικό Πάρκο Great Smoky Mountains.

Χαρακτηριστικά:

Πισίνα με κύματα, βόλτα με ροκ Tornado , έλξη surfing FlowRider , διαφάνειες σώματος, βόλτα με οικογενειακή σχεδία, τεμπέληδες ποτάμι και pool activity.

Χαρακτηριστικά:

Διαφάνειες σώματος και σωληνώσεων, αλεξίπτωτο πλατφόρμα ατραξιόν, δομή νερού με κουβά χωματερή, υδρομασάζ spa και πισίνα δραστηριοτήτων.

Τι νέο υπάρχει στο πάρκο:

Νέο το 2013: Κύκλος αγώνα
Μια νέα διαδρομή 4-λωρίδων αγωνιστικού ματ θα ενταχθούν στα υπαίθρια αξιοθέατα.

Νέο το 2012: Wild Vortex
Οι αναβάτες στο AquaLoop θα απελευθερωθούν από μια κάψουλα σε ένα σωλήνα με σχεδόν κάθετο βρόχο. Yikes!

Wilderness στο Wisconsin:

Οι λαοί πίσω από το Wilderness στα Smokies επίσης λειτουργούν ένα εσωτερικό πάρκο νερού πάρκο στο Ουισκόνσιν. Διαβάστε για το Wilderness Wisconsin Dells .

Επίσημη ιστοσελίδα:

Άγρια φύση στα Smokies