Ένα μικρό κομμάτι για το Westlake, Ohio

Το Westlake Ohio, που βρίσκεται περίπου 20 λεπτά δυτικά του κέντρου του Κλίβελαντ, είναι ένα από τα αγαπημένα των νέων οικογενειών και επαγγελματιών. Το προάστιο διαθέτει πολλές νέες κατοικίες και καταλύματα, εμπορικά κέντρα και εστιατόρια.

Ιστορία

Η περιοχή που θα γίνει Westlake πρώτα "εγκαταστάθηκε" το 1810 ως μέρος της πόλης του Ντόβερ. Τμήματα του δήμου διέκοψαν για να σχηματίσουν Bay Village κατά μήκος της λίμνης Erie και North Olmsted στα νότια.



Το υπόλοιπο τμήμα μετονομάστηκε στο χωριό Westlake το 1940 για να αποφευχθεί η σύγχυση με την πόλη της Ανατολικής Κεντρικής Οχάιο του Ντόβερ. Το χωριό έγινε η πόλη του Westlake το 1957.

δημογραφικά στοιχεία

Σύμφωνα με την απογραφή των ΗΠΑ το 2010, η Westlake έχει 32.729 κατοίκους. Η πλειοψηφία (51%) είναι παντρεμένη και λευκή (91%). Η μέση ηλικία στο Mentor είναι 45 ετών και το μέσο εισόδημα νοικοκυριού είναι $ 64.963.

Ψώνια στο Westlake Ohio

Το κεντρικό σημείο των καταστημάτων Westlake είναι το μικτό Crocker Park , που χτίστηκε το 2000. Το εμπορικό κέντρο φιλοξενεί πολλούς λιανοπωλητές υψηλών προδιαγραφών, όπως το Barnes και το Noble, τα αθλητικά είδη του Dick και τα έπιπλα Arhaus. Το Westlake είναι επίσης το σπίτι σε μια σειρά από μικρές πλατείες shopping strip.

Εστιατόρια

Το Crocker Park φιλοξενεί πολλά εστιατόρια, όπως το εστιατόριο Seafood του Blake, το Cheesecake Factory , το Hyde Park Steakhouse και το Irish Pub του Claddagh. Άλλα εστιατόρια του Westlake περιλαμβάνουν:

Εκπαίδευση

Η Δημόσια Σχολική Σχολή Westlake περιλαμβάνει τρία δημοτικά σχολεία, ένα νηπιαγωγείο, ένα γυμνάσιο, και το ενδιάμεσο σχολείο και ένα γυμνάσιο. Επιπλέον, το Westlake είναι το σπίτι του ιδιωτικού δημοτικού σχολείου St. Bernadette και του σχολείου St. Paul Lutheran.

Πάρκα

Οι εγκαταστάσεις πάρκου και αναψυχής στο Westlake περιλαμβάνουν το Clague Park 75χλμ., Με τα επτά διαμάντια του μπέιζμπολ, γήπεδα τένις, μονοπάτια πεζοπορίας και εγκαταστάσεις για πικνίκ. 46-στρεμμάτων φυσικό πάρκο Bradley Road? και Tri-City Park στην οδό Westwood.

Επιπλέον, το Westlake Rec Center διαθέτει πέντε πισίνες, γυμναστήριο 13.500 τετραγωνικών ποδιών και πάνω από 700 προγράμματα για ενήλικες και παιδιά.

Διάσημοι κάτοικοι

Πολλές αθλητικές φιγούρες του Cleveland καλούν το Westlake στο σπίτι. Μεταξύ αυτών είναι ο προπονητής Mike Brown του Cavaliers. Νίκη του Σουηδού του Κλίβελαντ των Ινδιάνων. και οι παίκτες του Cleveland Browns, Joe Thomas και Phil Dawson.

Ξενοδοχεία κοντά σε Westlake Ohio

Το Westlake είναι ένα βολικό μέρος για να μείνετε όταν επισκέπτεστε τα δυτικά προάστια του Κλίβελαντ. Η πόλη προσφέρει μια σειρά από σύγχρονα ξενοδοχεία, τα περισσότερα βρίσκονται ακριβώς έξω από το I-90 στο Crocker / Bassett ή Columbia Roads. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ξενοδοχεία Westlake, κάντε κλικ εδώ .