Μέσα στην Ατλάντα: Coy Bowles του Zac Brown Band

Ο κιθαρίστας του Zac Brown Band, Coy Bowles, μοιράζεται τα αγαπημένα του σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Coy Bowles, τον κιθαρίστα της Zac Brown Band. Μια μητέρα της Γεωργίας, Bowles έχει ονομάσει την Ατλάντα σπίτι για πάνω από μια δεκαετία. Το μονοπάτι του για το αστέρι της χώρας ήταν ένα θυελλώδες - ξεκίνησε με έναν κύριο στη βιολογία πριν συνειδητοποιήσει ότι αγαπούσε πάρα πολύ τη μουσική και δεν μπορούσε να κάνει αυτό που αγαπούσε σε ένα εργαστήριο.

Έτσι, μετακόμισε στο κρατικό πανεπιστήμιο της Γεωργίας και αποφοίτησε με πτυχίο σε σπουδές τζαζ. Συνέβη να συναντήσει έναν άντρα που ονομάζεται Ζακ Μπράουν ενώ στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Γεωργίας, διατηρούσε επαφή και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Αυτές τις μέρες, δεν είναι απλώς κιθαρίστας, ο Bowles είναι επίσης συγγραφέας βιβλίων για παιδιά. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με τον ίδιο τον Bowles.

Ζω ... "Druid Hills. Έζησα εδώ όταν πήγα στο κολέγιο και είναι η ιδανική τοποθεσία. Υπάρχει πρόσβαση στο Decatur, στο κέντρο της πόλης, στο Buckhead και υπάρχει πραγματική ατμόσφαιρα γειτονιάς. "

Επιθυμώ να μάθουν οι άνθρωποι ... "Η Ατλάντα έχει συλλογική ποιότητα και δημιουργικότητα σε αυτήν - και δεν είναι για επίδειξη, έχει ψυχή. Εάν δεν έχει ψυχή, δεν λειτουργεί στην Ατλάντα. "

Μπορείτε να με βρείτε ... "στο Northside Tavern. Είναι το πιο cool μπαρ που έχω πάει, και έκοψα τα δόντια μου εκεί. Ελπίζω να διαρκεί για πάντα. "

Είναι η ώρα του δείπνου, με κατεύθυνση ... " 5Church , άνοιξε από τον φίλο μου RJ Cooper.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα εστιατόρια και ένα απίστευτο χώρο στην κοιλιά της Ατλάντα. "

Το ρολόι χτυπά 5'ακόμα, πίνω ... "μια μεξικανική μπύρα στο κόκκινο πιπέρι Taqueria με κάποια guacamole - επίσης, αγαπώ να παρακολουθώ σπορ εκεί".

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγα στο ... "το Ritz Carlton στη λίμνη Oconee.

Έχουν την καλύτερη πισίνα δίπλα στη λίμνη που θα θέλατε ποτέ και αισθάνεται σαν ένα πολυτελές κατάλυμα. "

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... "τα παλιά της ψώνια. Το Παρίσι στο Ponce είναι ιδανικό για έπιπλα και τραπεζομάντηλα, ενώ υπάρχει μια περιοχή των Antique στο Brookhaven. "

Όταν παίζω τουριστικές πηγαίνω ... "Nuevo Laredo για Μεξικάνικο ή Umi για σούσι. Στη συνέχεια, έπεσα στο BeltLine και στο Piedmont Park. Μου αρέσει επίσης να ταξιδεύω μέσω του Buckhead για να δούμε τα σπίτια. "

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "εκπαίδευση με Dirty South Fit και εκτέλεση των βημάτων στο πάρκο Piedmont. Τα τρέχοντα βήματα με ενδιαφέρουν περισσότερο από το να τρέχεις! "

Μου αρέσει να ξοδεύω τα χρήματά μου σε ... "τοπικά καταστήματα κιθάρας, όπως η Ατλάντα Discount Music και οι σωστές κιθάρες. Λατρεύω την υποστήριξη τοπικών μουσικών καταστημάτων. "