Το Μουσείο Επιστήμης και Τεχνολογίας Έργων

Το Μουσείο Επιστήμης και Τεχνολογίας Έργων είναι ένα πρακτικό κέντρο τεχνολογίας με διαδραστικές οθόνες που πραγματικά κάνουν την επιστήμη ενδιαφέρουσα.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Η επισκόπηση του Μουσείου Επιστήμης και Τεχνολογίας

Βρίσκεται στο προάστιο των Twin Cities του Bloomington, το The Works είναι ένα μουσείο τεχνολογίας που λειτουργεί με βάση την αρχή της "πρακτικής μάθησης".

Είναι γεμάτη με ενδιαφέρουσες, διαδραστικές εκθέσεις που τα παιδιά μπορούν, και ενθαρρύνονται να αγγίζουν, να λειτουργούν και να πειραματίζονται.

Τα Έργα μπορεί να είναι μικρότερα από το μεγαλύτερο και πιο γνωστό Μουσείο Επιστημών στο St. Paul . Αλλά είναι γεμάτη με εκθέματα, και ο καθένας παρουσιάζει μια επιστημονική αρχή με έναν κομψό, ενδιαφέροντα, προσβάσιμο τρόπο και εξηγεί πώς είναι συναφές με τον σημερινό κόσμο.

Τα αγαπημένα περιλαμβάνουν μια "ελαφριά άρπα" χωρίς χορδές, που παίζονται από οπτικούς αισθητήρες (οι ίδιοι που κάνουν το CD drive work)? διάφορους τροχαλίες και βάρους, έτσι ώστε τα μικρά παιδιά να μπορούν να σηκώσουν τους γονείς τους από το έδαφος. Υπάρχει ένα δωμάτιο με τούβλα μεγέθους αφρό μπλοκ (που είναι πολύ διασκεδαστικό ακόμα και για τους γονείς να οικοδομήσουμε με. Τα παιδιά φαίνεται να αρέσει να είναι bricked επάνω και στη συνέχεια να ξεσπάσει!) Και έπειτα προμήθειες περισσότερων τούβλων και τροχών και γραναζιών και αξόνων από το μικρό σας ο επιστήμονας θα μπορούσε να είχε ονειρευτεί. Κατασκευάστε αυτοκίνητα και φυλάξτε τα, ή κατασκευάστε μια σούπερ μαρμάρινη διαδρομή.

Ένα δεύτερο δωμάτιο φιλοξενεί προσωρινά εκθέματα. Ένας χώρος στο επάνω εργαστήριο Design Lab έχει εργαστήρια και περισσότερες πρακτικές δραστηριότητες, έργα και τεχνικές προκλήσεις, που περιλαμβάνονται στην τιμή εισαγωγής.

Μερικές φορές οι οθόνες πειραματίζονται με υπερβολική σθένος και σπάζουν, οπότε δεν μπορεί να λειτουργούν τα πάντα όταν επισκέπτεστε.

Αλλά υπάρχουν τόσα πολλά να δούμε εδώ, ότι δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ πρόβλημα.

Τα Έργα ελπίζουν ότι τα εκθέματά τους θα ενδιαφέρουν τα παιδιά, θα βοηθήσουν στην απομυθοποίηση της επιστήμης και της τεχνολογίας και θα εμπνεύσουν εμπιστοσύνη στη μάθηση για την τεχνολογία. Ειδικότερα, ελπίζουν να συνδεθούν με εκείνους που παραδοσιακά υποεκπροσωπούνται στις επιστήμες, όπως γυναίκες, κορίτσια και άτομα με χρώμα.