Βουδαπέστη τον Ιούνιο: Καιρός, εκδηλώσεις και συμβουλές

Ο καιρός τον Ιούνιο είναι αληθινός καλοκαιρινός καιρός, αλλά ο Ιούνιος είναι και ο πιο βροχερός μήνας της Βουδαπέστης Οι θερμότερες θερμοκρασίες μπορούν να αντισταθμίσουν την επίδραση ενός γκρίζου ουρανού, αν και η πόλη φαίνεται όμορφη με φόντο μπλε, ιδιαίτερα για φωτογραφίες. Ο Ιούνιος, ωστόσο, είναι ένας εξαιρετικός μήνας για ταξίδια στην ουγγρική πρωτεύουσα.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη Βουδαπέστη .

Τι να Pack για τη Βουδαπέστη τον Ιούνιο

Ένα παπούτσι ομπρέλα και παντός καιρού είναι σημαντικό να συσκευαστεί για τον Ιούνιο ταξίδι στη Βουδαπέστη. Αν και μπορεί να πάρετε πάρα πολύ ζεστό φορώντας σε όλη, ένα αδιάβροχο εξωτερικό στρώμα μπορεί να είναι ευπρόσδεκτη για ξαφνικές βροχοπτώσεις. Αγοράστε ένα που μπορείτε εύκολα να συσσωρεύσετε και να γεμίσετε σε μια τσάντα όταν δεν χρησιμοποιείται. Επίσης, σκεφτείτε ελαφρύ ρουχισμό για ημερήσιες εκδρομές, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα σακάκι ή πουλόβερ για τα βράδια - η ταράτσα καθιστώντας τα κρασιά και τα εστιατόρια θα είναι ελκυστική αυτή τη στιγμή του έτους, αλλά ο καιρός το βράδυ μπορεί να μην κρατήσει τη ζεστασιά της ημέρας.

Ιούνιος Διακοπές και εκδηλώσεις

Το καλοκαιρινό Φεστιβάλ του νησιού Margaret χρησιμοποιεί την υπαίθρια σκηνή του πάρκου για υπαίθριες παραστάσεις θεάτρου και μουσικής. Πολύ δημοφιλές, προσελκύοντας επισκέπτες από όλο τον κόσμο, το φεστιβάλ διαρκεί μέχρι τον Αύγουστο.

Το Καρναβάλι του Δούναβη είναι ένα πολιτιστικό γεγονός που περιλαμβάνει παραδοσιακές ουγγρικές φορεσιές και χορούς καθώς και παραστάσεις από ομάδες σε όλη την Ευρώπη.

Διάφοροι χώροι φιλοξενούν το Καρναβάλι του Δούναβη, αλλά η κύρια εκδήλωση πραγματοποιείται στο νησί Margaret. Η εκδήλωση αυτή είναι ιδανική για όσους αγαπούν ή θέλουν να γνωρίσουν περισσότερα για τον ουγγρικό πολιτισμό, ο οποίος παρουσιάζει περιφερειακές επιρροές και διατηρημένα λαϊκά μοτίβα.

Η νύχτα των Μουσείων της Βουδαπέστης πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Ιούνιο και διοργανώνεται το λεωφορείο για τα διάφορα μουσεία της πόλης για αυτή την ειδική βραδιά.

Η τιμή εισόδου μπορεί να περιλαμβάνει την τιμή της υπηρεσίας λεωφορείων. Επωφεληθείτε από αυτό το βράδυ για να απολαύσετε εκθέσεις, να μάθετε για την ουγγρική τέχνη, να συναντήσετε καλλιτέχνες και να ακούσετε συνομιλίες και να περάσετε χρόνο με άλλους μουσουλμάνους.

Συμβουλές για ταξίδια

Ο Ιούνιος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς μήνες για να επισκεφθείτε τη Βουδαπέστη. Να είστε βέβαιος να προγραμματίσετε εκ των προτέρων αν περιμένετε να πάρετε ένα δωμάτιο σε ένα κεντρικό ξενοδοχείο ή ξενώνα και να κλείσετε εισιτήρια πολύ νωρίς για να πάρετε τις καλύτερες προσφορές και να κλειδώσετε τις ημερομηνίες ταξιδιού σας. Λόγω της αύξησης των τουριστών και της αύξησης της γενικής δραστηριότητας κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, αξίζει επίσης να πραγματοποιήσετε έρευνα για εκδρομές και εστιατόρια πριν ταξιδέψετε, ακόμη και για να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων. Για παράδειγμα, οι εκδρομές στο κτίριο του Κοινοβουλίου πωλούνται γρήγορα, αλλά μπορούν να κρατηθούν ηλεκτρονικά εκ των προτέρων και πρέπει να είναι. Επωφεληθείτε από τις ηλεκτρονικές κρατήσεις και τα έντυπα κράτησης, τους διοργανωτές ταξιδιών και τις πληροφορίες που παρέχονται από το ξενοδοχείο σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας στη Βουδαπέστη.