Ένας οδηγός για τον προϋπολογισμό Ταξίδι στο Πουέρτο Ρίκο

Για ένα τροπικό νησί της Καραϊβικής με παραλίες και παροχές παγκόσμιας κλάσης, το Πουέρτο Ρίκο μπορεί να μην φαίνεται σαν ο ιδανικός προορισμός για τους ταξιδιώτες που αναζητούν μια εξωτική απόδραση. Αλλά αυτό το νησί μπορεί να είναι εκπληκτικά προσιτό για τον καταλαβαίνω τουρίστα. Υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες να βρεθούν, καθώς και πολλά κίνητρα και προσφορές που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα.

Σε αυτόν τον οδηγό για ταξίδια προϋπολογισμού, θα βρείτε συμβουλές για το πότε να πάτε, πού να μείνετε και να φάτε και τι να κάνετε ενώ βρίσκεστε στο Πουέρτο Ρίκο.

Προσθέστε τα όλα και θα εκπλαγείτε από το πόσο μακριά μπορείτε να τεντώσετε το δολάριο σας όταν επισκέπτεστε το la isla del encanto .

Πότε να πάτε

Από οικονομική άποψη, η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Πουέρτο Ρίκο είναι κατά τη διάρκεια της μακράς εκτός εποχής, η οποία διαρκεί από το Μάιο έως τον Νοέμβριο. Ενώ το καλοκαίρι είναι ο μέγιστος χρόνος ταξιδιού για πολλούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο, στην Καραϊβική είναι εποχή τυφώνα. Με την άφιξη της καταιγίδας έρχεται μια δραστική πτώση των τιμών για ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια, καθώς η τουριστική βιομηχανία επιδιώκει να προσελκύσει επισκέπτες. Στο Πουέρτο Ρίκο, έχουν καλό λόγο να το κάνουν: υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να κάνετε ένα ταξίδι κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών και στην κορυφή της λίστας υπάρχουν οι σπουδαίες τιμές που θα βρείτε στο κατάλυμα. Έχω βρει ξενοδοχεία τεσσάρων αστέρων σε τιμές δύο αστέρων κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής. Παρόλα αυτά, είναι πάντα καλό να ελέγχετε την τοπική πρόγνωση καιρού πριν ταξιδέψετε.

Που να μείνω

Το ωραίο πράγμα για το Πουέρτο Ρίκο είναι ότι μπορείτε να βρείτε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο πολυτέλειας που βρίσκεται λιγότερο από ένα λεπτό μακριά από ένα οικονομικό πανδοχείο.

Και οι δύο προσφέρουν σχεδόν την ίδια πρόσβαση στην παραλία και στη γύρω περιοχή, αλλά μόνο ένας μπορεί να προσφέρει ένα δωμάτιο για λιγότερο από $ 100. Με αυτό κατά νου, εδώ είναι λίγοι πόροι για να φτάσετε σε ένα μέρος που είναι άνετο για εσάς και το πορτοφόλι σας:

Που να φάω

Το φαγητό στο Πουέρτο Ρίκο μπορεί να είναι επικίνδυνο για την υγεία σας, διότι δεν υπάρχει έλλειψη ραβδιού-κολλητών, εκτοξευόμενων ειδών criollo για να αμφισβητήσετε την όρεξή σας. Ευτυχώς, δεν κοστίζει πολύ για να γεμίσετε τον εαυτό σας ανόητο με εξαιρετικό τοπικό φαγητό. Εδώ είναι μερικές μόνο συστάσεις:

Τι να δείτε και να κάνετε

Θα είστε ευτυχείς να ξέρετε ότι υπάρχουν πολλά freebies για τους τουρίστες στο Πουέρτο Ρίκο. Ορισμένα εστιατόρια θα χαρούν να προσφέρουν ένα δωρεάν δείγμα του ποτού στο σπίτι τους. πολλές εκδηλώσεις στο Σαν Χουάν και γύρω από το ξενοδοχείο είναι δωρεάν και υπάρχουν αρκετά φεστιβάλ γύρω από το νησί για να σας κρατήσει διασκεδαστικό όλο το χρόνο.