Επισκεφτείτε τη Βουδαπέστη τον Φεβρουάριο

Η Βουδαπέστη απολαμβάνει ελαφρώς θερμότερες θερμοκρασίες από κάποιους άλλους δημοφιλείς προορισμούς στην Ανατολική Κεντρική Ευρώπη, αλλά η ψύχρα εξακολουθεί να παραμένει στον αέρα κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου. Η μέση θερμοκρασία του Φεβρουαρίου είναι 1ºC / 34ºF. Η μέση τιμή του Φεβρουαρίου είναι 4ºC / 39ºF. Ο μέσος όρος χαμηλού Φεβρουαρίου είναι -2 ° C / 28 ° F.

Βουδαπέστη τον Φεβρουάριο

Πακέτο για χειμερινούς μήνες για τον Φεβρουάριο ταξίδι στη Βουδαπέστη Ακολουθήστε τις συμβουλές για το χειμερινό φόρεμα για να παραμείνετε άνετοι όταν ταξιδεύετε αυτό το μήνα.

Σκεφτείτε να συσκευάσετε ένα μακρύ, ζεστό παλτό χειμώνα, άνετα πουλόβερ για να παρέχουν μόνωση και καπέλα, γάντια, κασκόλ και ρούχα.

Γιορτάστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη Βουδαπέστη στις 14 Φεβρουαρίου με ένα ρομαντικό δείπνο, μια συναυλία ή ένα ταξίδι στα ιαματικά λουτρά. Το ετήσιο Φεστιβάλ Mangalica της Βουδαπέστης πραγματοποιείται στις αρχές του μήνα. Γιορτάζει μια γηγενή φυλή χοίρων που οι Ούγγροι κάνουν νόστιμα πιάτα.

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μεγάλος μήνας για να επισκεφθείτε πολλά μουσεία της Βουδαπέστης.

Ζεσταίνουμε σε ένα καφενείο με καπουτσίνο, κούπα ευρωπαϊκού στυλ ζεστής σοκολάτας ή ένα επιδόρπιο ειδικότητας σε ένα από τα καφέ της Βουδαπέστης.