Πώς να φτάσετε Φτηνές Καραϊβικές πτήσεις και αεροπορικά εισιτήρια

Οι περισσότεροι κανόνες για την εξασφάλιση των καλύτερων αεροπορικών ναύλων στην Καραϊβική είναι οι ίδιοι με τους αεροπορικούς να ταξιδεύουν σε άλλους προορισμούς: να είστε ευέλικτοι στο σχεδιασμό του ταξιδιού σας, να ελέγχετε τον ιστό για τους καλύτερους ναύλους και να εγγραφείτε στα ηλεκτρονικά ενημερωτικά δελτία αεροπορικών εταιρειών για να κρατάτε την τελευταία στιγμή τις προσφορές και τις πωλήσεις ναύλων. Το site της Air Travel.com προσφέρει πιο χρήσιμες συμβουλές. Οι διαπραγματευτές-κυνηγοί μπορούν επίσης να αυξήσουν τις πιθανότητες να πάρουν προσφορές από:

Αγοράζοντας πακέτα

Παραδοσιακά, η Καραϊβική ήταν πάντα ένας πιο φιλικός προς το κόστος προορισμός για τους ταξιδιώτες που αγοράζουν πακέτα αεροπορικών μεταφορών από ό, τι για ανεξάρτητους ταξιδιώτες. Δεν είναι ασυνήθιστο, για παράδειγμα, να βρούμε ξενοδοχειακές προσφορές που περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια φθηνότερα από τις δημοσιευμένες τιμές για αεροπορικά εισιτήρια μόνο σε ιστότοπους αεροπορικών εταιρειών. Οι αεροπορικές εταιρίες, τα ξενοδοχεία, τα ταξιδιωτικά γραφεία και ακόμη και ορισμένοι προορισμοί προσφέρουν προσφορές πακέτων που μπορούν να σας εξοικονομήσουν μεγάλα δολάρια για τα ταξίδια της Καραϊβικής.

Πτήσεις με αεροπορικές εταιρείες προϋπολογισμού

Το San Juan εξυπηρετείται από τις αεροπορικές εταιρείες ATA Airlines και JetBlue. Το JetBlue πετάει επίσης στα περιφερειακά αεροδρόμια του Aguadilla και Ponce του Πουέρτο Ρίκο και στο Nassau, στις Μπαχάμες καθώς και στις πτήσεις προς Βερμούδες και άλλους προορισμούς. Ένας άλλος αερομεταφορέας έκπτωσης για να ελέγξετε έξω είναι Spirit Airlines, που εξυπηρετούν Grand Cayman , Τούρκοι και Caicos , Kingston και Montego Bay, Τζαμάικα ? Nassau, Μπαχάμες ; Πούντα Κάνα, Δομινικανή Δημοκρατία ; και του Αγίου Θωμά, των Παρθένων Νήσων των ΗΠΑ

Χάρη στη συγχώνευσή της με την AirTran, η Southwest Airlines αρχίζει επίσης να κάνει εισβολές στην Καραϊβική, με πτήσεις προς το Νασάου, το Σαν Χουάν, την Punta Cana, το Montego Bay, τις Βερμούδες και το Key West. Στην πραγματικότητα, η Νοτιοδυτική έχει γίνει γρήγορα σημαντικός μεταφορέας στην Καραϊβική.

Ταξιδεύοντας μέσω του Σαν Χουάν

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Luis Munoz Marin του Πουέρτο Ρίκο (Check Flights) είναι από καιρό ο σημαντικότερος μεταφορικός κόμβος της περιοχής, που εξυπηρετείται όχι μόνο από μεγάλους αερομεταφορείς των ΗΠΑ αλλά από ορισμένους περιφερειακούς αερομεταφορείς. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι φθηνότερο να κάνετε κράτηση για μια φτηνή πτήση με αερομεταφορέα με έκπτωση στο Σαν Χουάν και στη συνέχεια να κάνετε ρυθμίσεις για να πετάξετε σε ένα «γεράκι λακκούβας» σε ένα από τα λιγότερο διανυθέντα νησιά της περιοχής παρά να πετάξετε απευθείας ή και στα δύο πόδια με έναν σημαντικό αερομεταφορέα των ΗΠΑ.

Μαϊάμι (Έλεγχος πτήσεων), Ft. Οι Lauderdale (Check Flights) και St. Maarten (Check Flights) είναι επίσης περιφερειακοί κόμβοι ταξιδίων που μπορούν να προσφέρουν φθηνότερους συνδυασμούς πτήσεων.

Check Out Charters

Οι αεροπορικές εταιρείες charter εξυπηρετούν προορισμούς όπως η Αρούμπα και οι Βερμούδες και μερικές φορές προσφέρουν καλές προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια, ακόμη και αν δεν ταξιδεύετε με μια ομάδα.

Ταξιδεύοντας εκτός εποχής

Τα καλύτερα αεροπορικά εισιτήρια για την Καραϊβική μπορούν συνήθως να βρεθούν στην offseason - περίπου στα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Δεκεμβρίου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι προορισμοί της Καραϊβικής θα προσφέρουν "πίστωση αέρα" έως και 500 $ για να προσελκύσουν ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής.

Πηγαίνετε όπου οι τιμές είναι χαμηλές

Τα γαλλικά νησιά της Μαρτινίκας και της Γουαδελούπης της Καραϊβικής έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην αμερικανική τουριστική αγορά, δημιουργώντας μια ασυνήθιστη συμμαχία με τη Norwegian Airlines, με ορισμένες αεροπορικές πτήσεις μιας κατεύθυνσης που είναι κατώτερες από 100 δολάρια.

Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα όπου τα έξοδα ταξιδίου μπορούν να σας βοηθήσουν να καθορίσετε τον προορισμό σας και να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να ανακαλύψετε ένα νησί που ίσως δεν έχετε εξετάσει διαφορετικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων και ταξίδια στην Καραϊβική, δείτε μερικές από τις παρακάτω συνδέσεις:

Διεθνή αεροδρόμια που εξυπηρετούν την Καραϊβική

Αεροπορικές εταιρείες από τις ΗΠΑ και τον Καναδά προς την Καραϊβική

Ταξίδι στην Καραϊβική και προγραμματισμός διακοπών

Όπως και με τα περισσότερα αεροπορικά ταξίδια, φροντίστε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε ένα κάθισμα. Οι μη σταματικές πτήσεις είναι γενικά πιο ακριβές, ενώ τα πολυάριθμα ταξίδια στάσης βρίσκονται στο φθηνότερο τέλος των πραγμάτων. Κρατήστε το μάτι σας για ειδικές προσφορές αεροπορικών εταιρειών και check in στο GoCaribbean για επερχόμενα μηνιαία πακέτα και προσφορές από διαφορετικά θέρετρα που μπορεί να περιλαμβάνουν έξοδα ταξιδιού ή αεροπορικού εισιτηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ταξίδια προϋπολογισμού στην Καραϊβική, ελέγξτε:

Καραϊβική Προϋπολογισμός ταξίδια και προορισμούς

Πώς να βρείτε Μεγάλες Προσφορές της Καραϊβικής, Πωλήσεις, Προσφορές και Προσφορές