Καλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Going Nude στην κεντρική Φλόριντα

Ορλάντο με βάση την ομάδα φύλακας έχει το κοκαλιάρικο σε νόμους γυμνό

Ας πούμε ότι είστε επικεφαλής της Φλόριντα και η ηλιοθεραπεία είναι κορυφαία στον κατάλογό σας-ηλιοθεραπεία χωρίς παντελόνι που είναι. Η ομάδα της κεντρικής Φλόριντα Naturist μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα για τους πιο πρόσφατους νόμους και κανονισμούς σχετικά με τη γυμνισμό, αν κατευθυνθείτε προς τις παραλίες της Φλόριντα.

Κεντρικοί Φυσιολατρικοί Φλώριδα

Η κεντρική Φλόριντα Naturists είναι μια τοπική ομάδα φυλακών που παραμένει επίκαιρη σε νόμιμο κώδικα όσον αφορά το γυμνό, ειδικά όσον αφορά τις ανεπίσημες γυμνές παραλίες της Κεντρικής Φλόριντα, την Apollo Beach και την Playalinda Beach, που βρίσκονται κατά μήκος της Εθνικής Θαλάσσιας Θάλασσας της Canaveral στην κομητεία Brevard.

Η Naturists της Κεντρικής Φλόριντα, γνωστή στο παρελθόν ως Naturists Space Coast, ιδρύθηκε το 1992 και είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στη διατήρηση προαιρετικών παραλιών στην Κένυα Φλόριντα.

Τι λέει ο νόμος;

Εδώ είναι που τα δικαστήρια της Φλώριδας αποφάσισαν να γυμνάζονται στο κράτος Sunshine σύμφωνα με το Statute της Φλόριντα 800.03:

Είναι παράνομο για κάθε άτομο να εκθέσει ή να εκθέσει τα γεννητικά του όργανα σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο ή στον ιδιωτικό χώρο άλλου ή και πλησίον του, όπως φαίνεται από τέτοιους ιδιωτικούς χώρους, με χυδαίο ή άσεμνο τρόπο ή να εκθέσει ή να παρουσιάσει το πρόσωπό του σε τέτοιο σημείο, ή να πάει ή να είναι γυμνός σε τέτοιο μέρος. Ωστόσο, υπό την προϋπόθεση ότι το παρόν τμήμα δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως απαγορευτικό στην έκθεση του εν λόγω ατόμου ή του προσώπου σε οποιοδήποτε σημείο που παρέχεται ή διαχωρίζεται για το σκοπό αυτό.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα και τα κατώτερα δικαστήρια έχουν επανειλημμένα αποφανθεί ότι η απλή γυμνότητα (όπως στην ηλιοθεραπεία και την κοκκίνωση) δεν παραβιάζει αυτόν τον νόμο.

Σχετικά με το κίνημα Naturist

Ο ναζισμός είναι μερικές φορές αποκαλούμενος ρουχισμός-προαιρετικός, κοκαλιάρικο, γυμνιστικός ή χωρίς ρούχα. Οι φυσιοδίφες συμμετέχουν σε μη σεξουαλικές κοινωνικές δραστηριότητες που φορούν τα «κοστούμια γενεθλίων» τους.

Ο φυσικός χαρακτήρας ορίζεται τυπικά ως « ένας τρόπος ζωής σε αρμονία με τη φύση που εκφράζεται με κοινωνικό γυμνό και χαρακτηρίζεται από αυτοσεβασμό ανθρώπων με διαφορετικές απόψεις και περιβάλλοντος», σύμφωνα με την Διεθνή Ομοσπονδία Γυμναστικής.

Περισσότερες Οργανώσεις Naturist στη Φλόριντα

Bike Buns Bikers - Αν αγαπάτε την ιππασία και απολαμβάνετε τη γυμνιστική ζωή, ή αγαπάτε το ένα ή το άλλο και ενδιαφέρεστε για την ανάμειξη των δύο, τότε ο βετεράνος ανήκει και λειτούργησε την οργάνωση ποδηλάτων γυμνιστών, Bare Buns Bikers, είναι για σας. Η οργάνωση είναι μέλος της Αμερικανικής Ένωσης Γυμνού Αναψυχής και της Naturist Society.

Ο Sanibel Naturists - ο μεγαλύτερος γυμνιστικός όμιλος της Northwest Florida, ιδρύθηκε το 1983. Ήταν μέλος του Αμερικανικού Συλλόγου Γυμνού Αναψυχής και συνδέεται με την Naturist Society. Η λέσχη είναι ιδιόκτητη και έχει beach parties σε ιδιωτική παραλία πολλές φορές το χρόνο και διοργανώνει εκδρομές σε άλλα γυμνιστικά θέρετρα ή γυμνές παραλίες.

Το νησιωτικό συγκρότημα είναι το πιο μακροχρόνιο κέντρο γυμνιστών στη Φλόριντα που ιδρύθηκε το 1948. Η λέσχη λειτουργεί ένα μη κερδοσκοπικό θέρετρο, το οποίο ανήκει και λειτουργεί από τα μέλη του συλλόγου στην περιφέρεια Pasco της Φλόριντα, η οποία θεωρείται οικουμενικά «χώρα γυμνιστών», κοντά στην Τάμπα .

Νυχτερινά / γυμνιστικά θέρετρα στη Φλόριντα