Πιστεύετε ότι δικαιούστε Φόρος Απαλλαγής Φόρου Ακίνητης Περιουσίας;

Μάθετε ποιος λαμβάνει φορολογικές εκπτώσεις στα σπίτια του

Σκέφτεστε τη μετάβαση στη Φλόριντα και την αγορά ενός σπιτιού; Αρχικά, εξετάστε αν θα δικαιούστε απαλλαγές από τον φόρο ακίνητης περιουσίας. Η Φλόριντα προσφέρει στους ιδιοκτήτες σπιτιών πολλές απαλλαγές φόρου περιουσίας που αποσκοπούν στη μείωση των φόρων τους. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού είναι επιλέξιμοι για απαλλαγή από τη στέγαση στην κύρια κατοικία τους και πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού δικαιούνται άλλες εκπτώσεις φόρου ακίνητης περιουσίας με βάση την ηλικία, την αναπηρία και / ή το καθεστώς των βετεράνων.


Αυτές οι εξαιρέσεις δεν θα εξαλείψουν εντελώς τους φόρους ιδιοκτησίας της Φλώριδας, αλλά σίγουρα βοηθούν το τσέπη σας. Διαβάστε τις λεπτομέρειες για κάθε ένα από αυτά τα προγράμματα απαλλαγής από φόρο ακίνητης περιουσίας στη Φλώριδα για να διαπιστώσετε εάν μπορείτε να διεκδικήσετε οποιεσδήποτε εκπτώσεις. Εάν είστε επιλέξιμοι, θα πρέπει να υποβάλετε γραφειοκρατία και να λάβετε μια αξιολόγηση. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Φορολογίας της Φλόριντα.

Κοινές φορολογικές απαλλαγές στην Φλόριντα

Οι πιο κοινές διαθέσιμες εξαιρέσεις για τους ιδιοκτήτες κατοικιών της Φλώριδας περιλαμβάνουν τα εξής:

Απαλλαγές αναπηρίας για τους ιδιοκτήτες σπιτιού της Φλόριντα

Οι κάτοικοι που έχουν διάφορες μορφές αναπηρίας είναι επιλέξιμοι για εξαιρέσεις που κυμαίνονται από $ 500 μέχρι πλήρη απαλλαγή από τους φόρους ιδιοκτησίας. Αυτές οι εξαιρέσεις περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Εξαιρέσεις για βετεράνους

Ειδικές κατηγορίες εξαιρέσεων είναι διαθέσιμες στους ιδιοκτήτες σπιτιού στη Φλόριντα οι οποίοι είναι βετεράνοι του αμερικανικού στρατού και / ή είχαν αναπηρία ενώ ήταν στη στρατιωτική θητεία. Αυτές οι εξαιρέσεις περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: