Κορυφαίοι προορισμοί Eurostar από το Λονδίνο

Top πόλεις και ένα προτεινόμενο δρομολόγιο για τη βόρεια Ευρώπη

Το Eurostar είναι η σιδηροδρομική γραμμή υψηλής ταχύτητας που συνδέει το Λονδίνο με το Παρίσι, τις Βρυξέλλες και πέρα ​​από αυτό. Οι άνετοι σιδηροδρομικοί σταθμοί του κέντρου της πόλης σημαίνουν ότι ο χρόνος ταξιδιού είναι πολύ μικρότερος από ό, τι με το αεροπλάνο, όταν εξετάζετε τους χρόνους check-in, παίρνοντας τις αποσκευές σας και μεταφέροντας από τα αεροδρόμια). Στην πραγματικότητα, το Eurostar μεταφέρει περισσότερους επιβάτες από όλες τις αεροπορικές εταιρείες που έχουν συνδυαστεί και στις δύο διαδρομές εκτός Λονδίνου.

Δείτε επίσης:

Γιατί να πάρετε το Eurostar;

Το Λονδίνο είναι συνήθως η συντομότερη διαδρομή από τις ΗΠΑ σε ένα σημαντικό αεροδρόμιο στην Ευρώπη και συχνά η πιο φθηνή επιλογή για πτήσεις χωρίς στάση. Είναι ένα φυσικό ξεκίνημα των διακοπών σας στο Λονδίνο, και όταν επισκέπτεστε το Eurostar είναι ακριβώς εκεί στο σταθμό St Pancras - και το Παρίσι μόλις δύο ώρες μακριά. Εάν έχετε μόνο ένα μικρό χρονικό διάστημα για να δείτε την Ευρώπη και θέλετε να δείτε μερικές από τις καλύτερες πόλεις της Ευρώπης , το Eurostar είναι ένας γρήγορος και βολικός τρόπος να περιηγηθείτε στο Λονδίνο, στο Παρίσι και σε πόλεις από όμορες χώρες όπως το Βέλγιο, τις Κάτω Χώρες και τη Γερμανία.

Τα ταχύτερα τρένα του Λονδίνου προς Παρίσι διαρκούν λίγο περισσότερο από δύο ώρες, ενώ το ταξίδι Λονδίνο προς Βρυξέλλες είναι ακριβώς δύο ώρες. Άλλοι χρόνοι ταξιδιού αναφέρονται στη σχετική πόλη, παρακάτω.

Και αν μπείτε στον πειρασμό από την Premium First Class, θα έχετε επίσης γρήγορο check-in, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο τεσσάρων πιάτων με κρασί και δωρεάν υπηρεσία ταξί από το σημείο άφιξής σας σε οποιοδήποτε προορισμό της πόλης

Πώς να κάνετε κράτηση εισιτηρίων Eurostar Online

Προτεινόμενη διαδρομή

Ξεκινάει στο Λονδίνο (για όσο περισσότερες μέρες μπορείτε να αντέξετε οικονομικά), είτε για τη Λιλ (μια μέρα) είτε για το Παρίσι (και πάλι όσο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά) στο Eurostar. Εναλλακτικά, χάνετε έξω και κατευθυνθείτε κατευθείαν στις Βρυξέλλες (δύο ημέρες). Από εκεί, ένας βρόχος θα σας μεταφέρει στο Άμστερνταμ (τρεις ημέρες) μέσω της Αμβέρσας (μία ημέρα), στη συνέχεια στην Κολωνία (μια μέρα). Από την Κολωνία μπορείτε να επιστρέψετε στις Βρυξέλλες ή τη Λίλη, εν αναμονή του ταξιδιού επιστροφής στο Eurostar.

Δείτε επίσης: Προτεινόμενα Ευρωπαϊκά δρομολόγια