Πώς να αποθηκεύσετε ένα RV

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αποθήκευση ενός RV

Η αποθήκευση ενός RV είναι ένα σημαντικό μέρος της προστασίας της επένδυσης που κάνετε σε ένα όχημα αναψυχής, ανεξάρτητα από τον τύπο. Όταν αγοράζετε για πρώτη φορά ένα RV ή ένα ρυμουλκούμενο, επενδύετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Αυτό ξεκινά από τη στιγμή που το οδηγείτε ή το ρυμουλκείτε από την παρτίδα και καλά στο μέλλον. Γιατί να μην την προστατεύετε όταν δεν χρησιμοποιείτε τον καλύτερο τρόπο;

Αποθήκευση ενός RV στο σπίτι

Όταν αποθηκεύετε ένα RV, μπορείτε να το κάνετε με διάφορους τρόπους.

Κάποιοι ιδιοκτήτες RV επιλέγουν να αποθηκεύουν τα σκαριφήματα στο σπίτι, αν και οι νόμοι σε ολόκληρο το έθνος αλλάζουν για να το κάνουν πιο δύσκολο. Πριν αποθηκεύσετε ένα RV στο σπίτι, βεβαιωθείτε ότι η πόλη σας το επιτρέπει και σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε όλες τις διατάξεις σχετικά με τον χώρο στάθμευσης RV. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι είστε ένας καλός γείτονας RV, πάρα πολύ.

Εάν επιλέγετε να αποθηκεύσετε ένα RV στο σπίτι, βεβαιωθείτε ότι έχετε επενδύσει σε καλύμματα ελαστικών, κάλυμμα οχήματος και αφιερώστε χρόνο για να διατηρήσετε το RV σας, ειδικά εκτός εποχής. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, περνάτε από μια διαδικασία για να ζυμώσετε τον RV σας όπου καθαρίζετε, ξεπλύνετε τις γραμμές σας και προετοιμάστε τον RV ή το τρέιλερ για επιζών χειμώνα.

Εάν αποθηκεύετε ένα RV μακροπρόθεσμα κατά τη διάρκεια μιας σεζόν, θέλετε να το κάνετε ξυρισμένο. Κάθε φορά που αποθηκεύετε ένα RV στο σπίτι ή σε ένα κέντρο αποθήκευσης, περνάτε από μια παρόμοια διαδικασία. Αυτό βοηθά στη διατήρηση και διατήρηση του RV ή του ρυμουλκουμένου σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε όταν τελειώσετε την αποθήκευση, μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε με ελάχιστα προβλήματα από το να κάθεστε για τόσο πολύ καιρό.

Επένδυση στην αποθήκευση RV

Η αποθήκευση RV αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές αποθήκευσης και την οικοδόμηση αγορών στη χώρα. Καθώς περισσότεροι Αμερικανοί στραφούν στην RVing, ψάχνουν τρόπους για να αποθηκεύσουν και να κρατήσουν τους RVs σε κορυφαίο σχήμα άκρων.

Οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης RV είναι σαν τα κέντρα αποθήκευσης, όπου νοικιάζετε μια μονάδα και αποθηκεύετε κουτιά, έπιπλα και άλλα αντικείμενα βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα.

Οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης RV είναι μεγάλες, προσφέρουν ασφάλεια, κλιματισμό και άλλους παράγοντες που βοηθούν στη διατήρηση ενός RV ή ενός ρυμουλκουμένου όταν δεν χρησιμοποιείται. Αυτές οι εγκαταστάσεις βρίσκονται συχνά σε θερμότερα κλίματα και γι 'αυτό θα βρείτε πολλά RVers που ταξιδεύουν νότια το φθινόπωρο πριν από τις χειμερινές απεργίες και την κατεύθυνση πίσω στην αρχή της άνοιξης για να πάρει RVs τους για χρήση κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών.

Τα κτίρια αποθήκευσης RV είναι συνήθως χαλύβδινα κτίρια που έχουν σχεδιαστεί για να κατασκευάζονται σε ένα σπίτι ιδιοκτήτη RV ή ένα περιουσιακό στοιχείο που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση ενός RV ή ενός ρυμουλκούμενου. Όταν χτίζονται, συχνά περιέχουν μια ποικιλία λειτουργιών, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες να έχουν χώρο αποθήκευσης για κάτι περισσότερο από το RV αλλά οτιδήποτε χρειάζονται για συντήρηση ή όταν κάνουν ταξίδια. Τα κτίρια αποθήκευσης RV εξυπηρετούν ένα διπλό σκοπό για τους ιδιοκτήτες, επιτρέποντάς τους να αποθηκεύουν και να προστατεύουν το RV τους μαζί με όλα όσα χρειάζονται για το επόμενο ταξίδι τους.

Pro Tip: Η αποθήκευση RV δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι σε "χώρο αποθήκευσης RV". Αναζητήστε αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στην περιοχή σας που προσφέρουν αποθήκευση RV αλλά δεν προωθούν την τοποθεσία τους ως τέτοια. Ίσως να εκπλαγείτε από τις συμφωνίες που θα πάτε αυτή τη διαδρομή από ό, τι σε μια ειδική αποθήκη RV.

Χρειάζεστε αποθήκευση RV;

Η αποθήκευση RV κερδίζει δημοτικότητα μεταξύ των RVers, αλλά δεν επενδύουν όλοι οι RVers.

Ανάλογα με το πού ζείτε στη χώρα, πόσο συχνά ταξιδεύετε και τον τύπο καιρού που συναντάτε, η αποθήκευση RV μπορεί να είναι ή να μην είναι σωστή για εσάς. Αφού ξοδέψετε τα χρήματα που έχετε σε ένα RV, γιατί δεν θέλετε να διασφαλίσετε ότι προστατεύεται από τα στοιχεία, τις εποχές και την κλοπή; Η αποθήκευση RV σάς επιτρέπει να κάνετε όλα αυτά και περισσότερα όταν δεν είστε μακριά από μια περιπέτεια.