Φεστιβάλ Σαίξπηρ Σαιντ Λούις

Δείτε ένα δωρεάν παιχνίδι στο Forest Park και πολλά άλλα

Το Φεστιβάλ Σαίξπηρ Σαιντ Λούις προσφέρει έναν εξαιρετικό τρόπο να γνωρίσετε τον Σαίξπηρ στην πόλη. Κάθε καλοκαίρι, το φεστιβάλ οργανώνει δωρεάν παραστάσεις ενός δημοφιλούς έργου Σαίξπηρ στο Forest Park. Προσφέρει επίσης άλλες παραστάσεις, εκπαιδευτικά μαθήματα και προγράμματα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Εκδηλώσεις του Δασικού Πάρκου

Το μεγάλο γεγονός για το Shakespeare Festival St. Louis είναι ο Shakespeare in the Park , μια ετήσια παραγωγή ενός δημοφιλούς έργου που εκτελείται έξω από το όμορφο δασικό πάρκο .

Το 2018, το παιχνίδι είναι Ρωμαίος και Ιουλιέτα , που εκτελέστηκε από τον Ιούνιο 1-24. Οι βραδιές προεπισκόπησης προγραμματίζονται για τις 30 και 31 Μαΐου.

Η παράσταση συνεχίζεται το βράδυ, εκτός από τις Τρίτες όταν το φεστιβάλ είναι κλειστό. Το έργο αρχίζει στις 8 μ.μ. Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στο Shakespeare Glen στο Forest Park. Το glen βρίσκεται σε μια μεγάλη χλοώδη περιοχή κοντά στη διασταύρωση του Government Drive και Fine Arts Drive, κοντά στο ζωολογικό κήπο και το Μουσείο Τέχνης .

Το Πράσινο Σόου

Πριν από την κύρια παράσταση κάθε νύχτας, υπάρχει μια Πράσινη Έκθεση που ξεκινά στις 6:30 μ.μ. Το Green Show είναι ένα προοίμιο για να βοηθήσει την προετοιμασία του κοινού για το κύριο γεγονός. Το 90λεπτο Green Show περιλαμβάνει μουσικούς, κλόουν, ζογκλέρ και παιδικές δραστηριότητες. Περιλαμβάνει επίσης μια παρουσίαση Buzz του Bard, η οποία δίνει μια συνοπτική περιγραφή του χαρακτήρα του κύριου παιχνιδιού.

Εκδρομές πίσω

Μπορείτε επίσης να κάνετε μια ελεύθερη περιπλάνηση στα παρασκήνια ξεκινώντας από τις 6:30 μ.μ. Αυτές οι περιηγήσεις 20 λεπτών προσφέρουν θέα πίσω από τη σκηνή, μια ματιά στον εξοπλισμό ήχου και φωτισμού και συνομιλίες με το πλήρωμα.

Οι εκδρομές είναι διαθέσιμες με βάση την πρώτη προτεραιότητά τους, αλλά μπορούν να δημιουργηθούν ιδιωτικές εκδρομές για σχολικές και κοινοτικές ομάδες.

Χρήσιμες συμβουλές

Όταν παρακολουθείτε τον Σαίξπηρ στο Πάρκο , δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για εισιτήρια ή εισιτήρια. Απλά βάλτε μια κουβέρτα κουβέρτα ή χλοοτάπητα και βρείτε ένα ωραίο σημείο στο γρασίδι για να εξαπλωθεί.

Πολλοί άνθρωποι φέρνουν επίσης ένα μπουκάλι κρασί ή δείπνο για πικ-νικ. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε σάντουιτς, σνακ, μπύρα, κρασί και επιδόρπια από τους πωλητές του φεστιβάλ.

Ο χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος κατά μήκος του Government Drive κοντά στον ζωολογικό κήπο, μαζί με το Fine Arts Drive μπροστά από το Μουσείο Τέχνης και κατά μήκος του Lagoon Drive από την Grand Basin. Μια άλλη επιλογή είναι να παρκάρετε στην παρτίδα κοντά στο Κέντρο Επισκεπτών και να κάνετε το σύντομο περίπατο στον ιστότοπο απόδοσης.

Άλλα γεγονότα του φεστιβάλ του Σαίξπηρ

Το Φεστιβάλ Σαίξπηρ Σεντ Λούις διοργανώνει επίσης και άλλες εκδηλώσεις της κοινότητας καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Το Σεπτέμβριο, το φεστιβάλ φιλοξενεί το ετήσιο Σαίξπηρ στους δρόμους . Η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί για να κάνει τους πάντες από την επιλεγμένη γειτονιά να συμμετέχουν στη δημιουργία της παραγωγής. Οι γείτονες συνεργάζονται για την επιλογή της ιστορίας και τις λεπτομέρειες της απόδοσης. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ένα block party και τρεις live παραστάσεις. Ο Σαίξπηρ στους δρόμους είναι 15-17 Σεπτεμβρίου 2017, στην Κεντρική Βιβλιοθήκη στο κέντρο του St. Louis.

Μόνο για τα παιδιά

Ως μέρος των προσπαθειών της, το Shakespeare Festival St. Louis συνεργάζεται με άλλες κοινοτικές οργανώσεις για να διοργανώσει καλοκαιρινές κατασκηνώσεις για παιδιά. Τα στρατόπεδα φιλοξενούνται σε διάφορες τοποθεσίες, όπως το COCA, το Craft Alliance και το Crossroads School.

Υπάρχουν καταυλισμοί μισής ημέρας για τα μικρότερα παιδιά και περιόδους πολλών εβδομάδων για πιο σοβαρούς εφήβους ηθοποιοί. Τα στρατόπεδα διδάσκουν τους νέους καλλιτέχνες για τα πάντα, από την προπόνηση φωνής και την κίνηση μέχρι τη μάχη σκηνικών και τη φυσική κωμωδία. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα στρατόπεδα στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Shakespeare.

Περισσότερα δωρεάν θερινό θέατρο

Ο Σαίξπηρ στο πάρκο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ελεύθερα καλοκαιρινά γεγονότα στο Σαιντ Λούις, αλλά σίγουρα δεν είναι το μοναδικό. Το Muny διαθέτει δωρεάν καθίσματα για όλα τα μιούζικαλ του και υπάρχουν και άλλες δωρεάν σειρές ταινιών σε τοπικά πάρκα στην περιοχή. Για πολύ περισσότερα σχετικά με τα ελεύθερα πράγματα που πρέπει να κάνετε, δείτε τον οδηγό μου για τα ελεύθερα καλοκαιρινά γεγονότα στο St. Louis .