Ο Δυτικός Ινδικός Καρναβαλικός Οδηγός Συναυλιών του Μπρούκλιν

Γιορτάστε τους ήχους της Καραϊβικής στη Νέα Υόρκη

Η Δυτική Ινδική Αμερική Παρέλαση & Καρναβάλι είναι ένα ετήσιο γεγονός που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας. Οι συμμετέχοντες μπορούν να περιμένουν μια πολύχρωμη και ζωντανή παρέλαση, την υπέροχη μουσική της Καραϊβικής, από reggae έως ρυθμούς χαλύβδινων τυμπάνων, νόστιμα τροπικά γεύματα και ένα πάρτι χορού χωρίς χρονοκαθυστέρηση που μπορεί να διαρκέσει και τα μεσάνυχτα.

Τα έθνη που τιμούνται κάθε χρόνο είναι το Τρινιντάντ, το Μπαρμπάντος και η Γρενάδα και εκτός από το κύριο γεγονός υπάρχουν αρκετοί μικρότεροι εορτασμοί και ερασιτέχνες που διοργανώνονται καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου από τους διοργανωτές παρέλασης, τη Δυτική Ινδική Αμερικανική Καρναβάλι Ημέρα (WIADCA). Αυτά τα γεγονότα περιλαμβάνουν μια μπάλα Masquerade και το Miss WIADCA Pageant το φθινόπωρο και το Movies Under The Stars κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η μουσική είναι το κύριο θέμα του καρναβαλικού Σαββατοκύριακου και υπάρχουν αρκετές συναυλίες και διαγωνισμοί που αντλούν μεγάλα πλήθη κάθε χρόνο. Για μια επισκόπηση της παρέλασης, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών για τις διαδρομές και τις ώρες, συμβουλευτείτε αυτόν τον οδηγό Parade & Carnival Guide της Δυτικής Ινδικής Αμερικής.