Μάθετε τι να περιμένετε όταν επισκέπτεστε το Τορόντο τον Μάιο

Τι να περιμένετε όταν επισκέπτεστε την μεγαλύτερη πόλη του Καναδά στην Ύστερη άνοιξη

Προγραμματίζοντας ένα ταξίδι στο Τορόντο αυτή την άνοιξη; Τον Μάιο, μπορείτε να περιμένετε μια σύντομη αλλά ήπια άνοιξη. Αυτός ο ζεστός καιρός σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν περισσότερες από τις υπέροχες υπαίθριες προσφορές της πόλης, όπως φαγητό στο ύπαιθρο ή περιήγηση στην πόλη.

Η Springtime σημαίνει επίσης ότι δεν έχει φτάσει ακόμα η πλήρης καλοκαιρινή τουριστική κίνηση, αλλά μπορεί να χάσετε μερικά από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ και εκδηλώσεις που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.

Τούτου λεχθέντος, κοντά στο τέλος του μήνα είναι η εθνική εορτή, Victoria Day, που φέρνει σε μεγάλο αριθμό διεθνών τουριστών και ντόπιων που κατευθύνονται προς την παραλία ή την ύπαιθρο.

Μέσες θερμοκρασίες αυτόν τον μήνα

Ο Καναδάς μπορεί να είναι γνωστός για ρεκόρ χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά εάν επισκέπτεστε το Τορόντο τον Μάιο, μπορείτε να περιμένετε ήπιο καιρό κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα είναι ζεστό, αλλά τα βράδια μπορούν να είναι ακόμα ψυχρά.

Ποια είδη ένδυσης πρέπει να συσκευάσετε

Συνήθως, η βροχή αναμένεται για 11 από τις 31 ημέρες του Μαΐου, οπότε χωρίς αμφιβολία θέλετε να φέρετε αδιάβροχο, ομπρέλα και υποδήματα ανθεκτικά στο νερό, όπως μπότες από καουτσούκ, και άνετα παπούτσια για περπάτημα κλειστού τύπου, ειδικά αν σχεδιάστε να δείτε την πόλη με τα πόδια. Θα χρειαστεί επίσης να φέρετε ένα ευρύ φάσμα ειδών ένδυσης που μπορούν να τοποθετηθούν σε στρώματα.

Αυτά τα αντικείμενα περιλαμβάνουν μπλουζάκια, μπλούζες, πουλόβερ, ελαφριά παντελόνια, βαριά παπούτσια και ένα ελαφρύ σακάκι. Αν και μάλλον δεν θα απολαύσετε τον ήλιο σε μια παραλία, θα έχετε ένα sunhatcre και αντηλιακό για να προστατεύσετε το δέρμα σας ακόμα και σε συννεφιασμένες μέρες.

Σημαντικές ημερομηνίες και πληροφορίες εκδήλωσης για το 2018

Από τις εθνικές εορτές μέχρι τα φεστιβάλ που τιμούν την ταινία, το φαγητό, τη φωτογραφία και πολλά άλλα, υπάρχουν πολλά να κάνουν στο Τορόντο αυτό το μήνα.