Δομινικανή Δημοκρατία Μήνας του μέλιτος

Η Δομινικανή Δημοκρατία είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για νεόνυμφους στην Καραϊβική , χάρη στην εύκολη προσβασιμότητά της και την υπερβολή των ξενοδοχείων με σχετικά χαμηλές τιμές.

Όσο για τον κύριο λόγο να επιλέξουν ένα μήνα του μέλιτος της Δομινικανής Δημοκρατίας - τις παραλίες - δεν θα ήταν πιο όμορφο. Το νερό είναι ζεστό, καθαρό, και μια υπέροχη σκιά τυρκουάζ. Η άμμος ποικίλλει από ζαχαρούχο λευκό έως χοντρό χρυσό, αλλά είναι πάντα άνετο για περπάτημα ή ξαπλώστρες.

Πολλά ξενοδοχεία για να επιλέξετε από

Τα θέρετρα ποικίλλουν όσον αφορά την ποιότητα, τη φυσική ελκυστικότητα και το επίπεδο εξυπηρέτησης και ανέσεων που παρέχουν. Η οικοδομική έκρηξη που υποστηρίχθηκε από μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις - ορισμένες ευρωπαϊκές, μερικές Δομινικανές - είχε ως αποτέλεσμα την ανέγερση αρκετών μεγα-ξενοδοχείων με έως και χίλια δωμάτια. Αυτό θα πρέπει να κάνει τα απαιτητικά ζευγάρια μήνα του μέλιτος να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του πού να μείνει και αν θα αισθάνονται γεμάτοι ή συγκλονισμένοι σε καταλύματα αυτού του μεγέθους.

Εάν αυτό σας δίνει τα jitters, ξέρετε ότι υπάρχουν και άλλοι που προσφέρουν πολυτέλεια, αν και σε υψηλότερη τιμή. Για τα ζευγάρια που μπορούν να αντέξουν οικονομικά σε ένα μήνα του μέλιτος της Δομινικανής Δημοκρατίας, πληρώνουν επιπλέον για να πάρουν τα καλύτερα σε υπηρεσία, καταλύματα και ανέσεις αξίζει τον κόπο.

Τα δύο αεροδρόμια της νοτιοανατολικής περιοχής του νησιού - όπου επισκέπτονται τα περισσότερα ζευγάρια - είναι η La Romana και η Punta Cana και είναι και τα δύο καθαρά, ασφαλή και φιλικά προς τον τουρισμό.

Όπως και τα περισσότερα νησιά της Καραϊβικής, δεν υπάρχουν πολλά να κάνουμε σε ένα μήνα του μέλιτος της Δομινικανής Δημοκρατίας. Ως εκ τούτου, η επιλογή ενός θέρετρου που έχει τη σωστή ατμόσφαιρα είναι σημαντική. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένα ζευγάρι δεν θα αφήσει καν τις εγκαταστάσεις, γι 'αυτό αναζητήστε εστιατόρια, θαλάσσια σπορ και άλλες επιλογές που προτιμάτε πριν κάνετε μια επιλογή.

Όπου μένετε μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ ενός υπέροχου μήνα του μέλιτος και ενός απογοητευτικού.

Κόσμημα στο στέμμα

Casa de Campo. Δεν υπάρχει απλά κανένα μέρος σαν αυτό το θέρετρο πουθενά. Εκτεταμένη για 7000 στρέμματα που αγκαλιάζουν την ηλιόλουστη νοτιοανατολική ακτή, το Casa de Campo υπάρχει ως παγκόσμιος κόσμος στην πόλη La Romana. Ακριβώς πάνω από μια δίωρη ώρα πτήσης από το Μαϊάμι, η μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων του κολοσσιακού θέρετρου είναι ασύγκριτη. Το καθημερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων προσφέρει τα πάντα, από φερμουάρ επένδυση πάνω από το τροπικό δάσος για merengue μαθήματα.

Οι ηλιόλουστοι έχουν μια επιλογή από παραλίες. για ζευγάρια, δεν υπάρχει τίποτα όπως το Playita, σε ένα ιδιωτικό νησί που μπορεί να διατηρηθεί για μια μέρα και να εγγυηθεί την πλήρη απομόνωση. Το Casa de Campo προσφέρει επίσης ιππικές δραστηριότητες, από βόλτες με μονοπάτια σε τροπικά δάση και πεδία με ζαχαροκάλαμο για μαθήματα ιππασίας.

Το σημαντικότερο αξιοθέατο της La Romana, το Altos de Chavón στο Casa de Campo, είναι ένα αντίγραφο ενός μεσογειακού χωριού του 16ου αιώνα που βρίσκεται πάνω σε ένα ψηλό οροπέδιο πάνω από τον ποταμό Chavón. Σχεδιασμένο ως πολιτιστικό κέντρο και χτισμένο με πλακόστρωτα δρομάκια και σοκάκια, διακοσμητικά γλυπτά και σφυρήλατο σίδερο που θυμίζουν ξεπερασμένη τεχνική, μαγεύει τους επισκέπτες.

Καλώς ήρθατε στην Πούντα Κάνα

Στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Punta Cana, οι επιβάτες περπατούν από το αεροπλάνο και φεύγουν σε ένα υπαίθριο κτίριο με μια ταράτσα στην οποία τραγουδούν ερμηνευτές στο σπίτι.

Ο Matron φροντίζει να είναι καθαρό και ασφαλές το δωμάτιο κυρίες.

Sivory Πούντα Κάνα. Το αντίδοτο στα mega all-inclusive θέρετρα, το Sivory προσφέρει μια εμπειρία μπουτίκ ξενοδοχείου και τραπεζαρία ευρωπαϊκού σχεδίου, σε αντίθεση με τα all-inclusive γεύματα. Αυτό το οικείο, θέρετρο με 55 σουίτες αποτελεί την ομορφιά και την πολυτέλεια με το φιλικό, ευγενικό προσωπικό, κομψή επίπλωση και εστιατόρια πρώτης κατηγορίας. Ενώ τα παιδιά επιτρέπονται, το θέρετρο είναι σαφές ότι οι υπηρεσίες του απευθύνονται σε ενήλικες, ειδικά ζευγάρια. Ως φιλοξενούμενοι, θα αντιμετωπίσετε πολλές ειδικές πινελιές. Θα υπάρχει σαμπάνια και φρέσκα φρούτα που περιμένουν στο δωμάτιό σας. Ένα πρωινό πρωινό καφέ και κρουασάν θα εμφανιστεί μαγικά έξω από την πόρτα σας το πρωί και οι σοκολάτες θα παραδοθούν τη νύχτα.

Όλα τα θέρετρα της Punta Cana

Το Iberostar Grand Hotel Bavaro είναι ένα πολυτελές, all-inclusive μόνο για ενήλικες που λαμβάνει τις υψηλότερες βαθμολογίες από τους επισκέπτες.

Είναι μέρος ενός μεγαλύτερου συγκροτήματος Iberostar και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα εστιατόρια και τις εγκαταστάσεις στα φιλικά προς την οικογένειά του θέρετρα - αλλά οι επισκέπτες δεν επιτρέπονται σε αυτό το ακίνητο. Όπως έγραψε ο δημοσιογράφος Karen Loftus, "Στο εκπληκτικό σας, ώριμο θέρετρο, αντί για παιδιά, μπορείτε πραγματικά να ακούσετε τα διάλειμμα των κυμάτων". Και είναι πάντα ρομαντικό: "Ενώ απολαμβάνετε ένα ρομαντικό δείπνο, ο μπάτλερ θα σας κοσμεί το αρωματικό τζακούζι με τριαντάφυλλα και κεριά".

Το Zoëtry Agua Punta Cana είναι επίσης εξαιρετικά αξιολογούμενο και μπορείτε να ενισχύσετε τον ρομαντισμό με ένα γλυκαντικό όπως ένα δείπνο υπό το φως των κεριών που σερβίρεται στη σουίτα σας ή στην ιδιωτική σας βεράντα. Στη συνέχεια, χαλαρώστε σε μια ρομαντική βυθισμένη μπανιέρα για δύο άτομα, στεγνώστε και πλύνετε στο κρεβάτι king-size που είναι ντυμένο με πολυτελή κλινοσκεπάσματα.

Το Excellence Punta Cana είναι ένα all-inclusive θέρετρο που προσφέρει τις τυπικές ανέσεις ενός all-inclusive χωρίς την ενοχλητική ατμόσφαιρα του πάρτι. Οι 452 σουίτες βρίσκονται σε κτίρια παστέλ χρώματος με κρεβάτια με ουρανό, μπανιέρες με υδρομασάζ και ξεχωριστά ντους, ιδιωτικές βεράντες ή μπαλκόνια. Το σπα περιλαμβάνει χώρους θεραπείας για ζευγάρια, υπαίθριο ωκεάνιο χώρο, υδρομασάζ 15 ατόμων, πισίνες, σάουνες, ατμόλουτρα και ένα μπαρ σπα.

Το Paradisus Punta Cana είναι απλωμένο σε περίπου 100 στρέμματα και είναι τόσο μεγάλο που οι επισκέπτες μεταφέρονται γύρω από ένα τραμ για το γκολφ. Οι μισοί κήποι είναι κήποι και σε αυτό το οικογενειακό θέρετρο υπάρχουν πέντε πισίνες μόνο για ενήλικες. Όλα τα 694 δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα. Το spa, το Yhi Spa ειδικεύεται σε θεραπείες που συνδυάζουν στοιχεία φωτιάς, νερού, γης και αέρα, όπως το μασάζ κάτω από τα αστέρια.

Περισσότερα Δομινικανή Δημοκρατία Όλα τα εντελώς αποκλειστικά θέρετρα για το TripAdvisor