Ανασκόπηση του Lido Cabaret στο Παρίσι

Εικονική Παριζιάνικη Πομπώ και Glitz

Ένα βράδυ στο διάσημο καμπαρέ του Παρισιού στα Ηλύσια Πεδία είναι σαν να μπαίνεις σε μια άλλη εποχή. Το ερώτημα που μπορείτε να αναρωτηθείτε κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ωστόσο, είναι ποιο. Αυτή η παράσταση είναι εξαιρετικά λαμπερή και πολλές φορές μοιάζει με μια υπερβολική δόξα. Αλλά αν έχετε βαθιές τσέπες και μια αίσθηση του χιούμορ, είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε αυτό το μείγμα γαλλικού can-can, τσίρκο, μαγεία και καμπαρέ.

Είναι ένα ενημερωμένο και αναμφισβήτητα πιο κομψό καμπαρέ από το πιο περίφημο Moulin Rouge - αλλά μην ανησυχείτε, θα έχετε ακόμα την πολυτέλεια και την πολυήθεια για τα χρήματά σας.

Τοποθεσία και πληροφορίες επικοινωνίας

Το Lido βρίσκεται στο δυτικό Παρίσι στη φημισμένη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, στο 8ο διαμέρισμα της πόλης.

Διεύθυνση: 116 Bis Avenue des Champs Élysées
Μετρό: Τζορτζ Β (γραμμή 1) ή RER A, Charles de Gaulle-Etoile
Τηλ .: Κλήση +33 (0) 1 40 76 56 10 για κρατήσεις (απαιτείται)
Ανοιχτό: Καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το πρωί. Το δείπνο σερβίρεται καθημερινά από τις 19:00. Σαμπάνια-αναθεώρηση από 9:30 μ.μ. έως 11:30 μ.μ. Σε ορισμένες ημέρες, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν μια αναθεώρηση μεσημεριανού γεύματος (1μμ ή 3μμ) ή μια περιοδεία σαμπάνιας στις 3μμ. Καλέστε ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες.
Κρατήσεις: Δείπνο και επίδειξη στο Lido (κράτηση απευθείας μέσω του TripAdvisor)
Το Lido gifthop είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 7: oo pm έως 2:00 π.μ.

Τιμές:

Για τρέχουσες τιμές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

Η αναθεώρηση της επίδειξης: Η υποδοχή

Αφού περάσετε από την μπροστινή είσοδο στο Lido, θα σας υποδεχτεί αμέσως ένα χαμογελαστό, σμόκιν, που θα σας δείξει στη θέση σας. Τα προτιμώμενα καθίσματα είναι μπροστά στα μακρά τραπέζια, όπου ουσιαστικά θα αισθανθείτε τον ιδρώτα που στάζει από τα πρόσωπα των εκτελεστών.

Τα πολυτελή περίπτερα κάθονται πιο πίσω από τη σκηνή, αλλά εξακολουθούν να προσφέρουν υπέροχη θέα. Επιπλέον, είναι λιγότερο πιθανό να χρειαστεί να γεμίσετε το λαιμό σας στο πλάι κατά τη διάρκεια της επίδειξης, όπως συμβαίνει δυστυχώς στα μακρά τραπέζια.

Δείπνο στο Lido

Αν φτάσετε για δείπνο, μπορείτε να απολαύσετε την τζαζ μπάντα και τον τραγουδιστή έξι κομματιών, που θα σας συνοδεύσουν στο γεύμα σας με τις επιτυχίες της Nina Simone και άλλων κλασσικών καλλιτεχνών. Θα επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες επιλογές γεύματος με ποικίλες τιμές, ενώ οι περισσότεροι προσφέρουν ορεκτικό, κύριο πιάτο, επιδόρπιο, μισό μπουκάλι σαμπάνιας ή κρασί και καφέ. Ή μπορείτε να επιλέξετε το επιδόρπιο ή την επιλογή μόνο για σαμπάνια ενώ απολαμβάνετε την παράσταση.

Ενώ ο φιλοξενούμενος μου απλώνει παχιά στρώματα φουά γκρα με ραβέντι και σάλτσα βερίκοκου πάνω σε φρυγανιές φρυγανιές, επέλεξα τα ψάρια bonito και το ορεκτικό του μάραθου, και τα δύο ήταν υπέροχα. Καθώς πίνουμε τη σαμπάνια Lido-brand και περιμένουμε στο χέρι και στα πόδια, ήταν εύκολο να νιώσουμε μάλλον βασίλισσα. Και οι δύο επέλεξα το μοσχάρι με φασόλια, σπαράγγια και μελιτζάνα για την κύρια πορεία μας. Ενώ τα λαχανικά ήταν φρέσκα, το κρέας άφησε κάτι επιθυμητό, ​​με αποτέλεσμα να μην επιθυμούσα με μισή καρδιά να είχα παραγγείλει την επιλογή ψαριού.

Το επιδόρπιο ήταν θεϊκό, όμως - ένα φλοιοί ζυμαρικά με φυστικοβούτυρο με επίστρωση σοκολάτας.

Καθώς εδέσαμε το κόκκινο κρασί και περίμενε τον καφέ μας μετά το δείπνο, οι επισκέπτες ξεπήδησαν στη σκηνή για να επιβραδύνουν τον χορό στο συγκρότημα πριν ξεκινήσει η πραγματική παράσταση, όπως θα έπρεπε να κάνετε ελεύθερα αν είστε τόσο διατεθειμένοι.

Αφήστε την εκδήλωση να ξεκινήσει!

Και τότε ξεκινά η εκπομπή. Το καμπαρέ Lido είναι γεμάτο αρωγμές και περιστάσεις και ξεκινάει με ένα κτύπημα. Ένα ωοειδές αυγό κρέμεται από τα δοκάρια πριν βυθιστεί στη σκηνή για να αποκαλύψει τον τραγουδιστή μας, τυλιγμένο σε άσπρα φτερά αγγέλου. Θα συνεχίσει να κάνει εμφανίσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του βράδυ, κάθε φορά σε ποικίλους βαθμούς ερεθισμό, αλλά πάντα προσφέρει μια εντυπωσιακή (ζωντανή) φωνή τραγουδιού.

Στη σκηνή εμφανίζεται μια σειρά από χορευτές με φτερωτό ουράνιο τόξο, για την πρώτη από πολλές υπερβολικές, λαμπερές και εν γένει υπερβολικές επιδόσεις. Οι χορευτές στρίβουν, στροβιλίζονται και κλωτσούν, μερικές φορές τόπλες ή εκθέτοντας τους ζωντανούς - αλλά όχι απαραίτητα.

Ενώ ο κύριος χορευτής προσφέρει αρκετά εντυπωσιακά ταλέντα και χάρισμα, δεν αρκεί να αντισταθμίσουμε το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους άλλους χορευτές εδώ είναι βασικοί στην καλύτερη περίπτωση, δύσκαμπτοι και αδέξιοι στο χειρότερο. Ακόμα, με 23 διαφορετικά σύνολα και 600 κοστούμια, είναι δύσκολο να επικεντρωθούμε σε λίγες χαλαρές στιγμές και λάκτισμα.

Η παράσταση συνεχίζεται, καθώς οι χορευτές παίρνουν ένα ασύγκριτο μείγμα θεμάτων, που διαδίδονται ευρέως σε διάφορες εποχές: τη Marilyn Monroe, τις γάτες, το Σικάγο, την πασαρέλα μόδας, τη δεκαετία του 1920 και το κλασσικό γαλλικό can-can. Οι πολιτισμικά ευαίσθητοι τύποι μπορεί να βρουν τον αριθμό "Legendary India" όχι μόνο εθνοτικά μπερδεμένος, αλλά και απαλά επιθετικός, καθώς αναμιγνύει ινδικές, ταϊλανδέζικες και αραβικές φορεσιές και μουσική χωρίς διακρίσεις. Ένας πολύ ρεαλιστικός ελέφαντας φαίνεται να τελειώνει από τον αριθμό Bollywood-esque.

Από εδώ, ο Λίντο αναμιγνύει πολλές παραστάσεις μη χορού στην παράσταση - ένας πνευματικός καλλιτέχνης του Diablo, ένας ακροβάτης, ένας μάγος και ένας παγοδρομικός πάγος (ο οποίος διαχειρίζεται, αν και αβέβαια, να παραμείνει στην πλατεία που του έχει δοθεί να πατίνει). Σε ένα σημείο, ένα πραγματικό άλογο έρχεται να τρέχει έξω με ένα κόκκινο capped monsieur ιππασία επάνω. Η κινητή κεντρική σκηνή επιτρέπει επίσης μια πραγματική βρύση να αυξηθεί τελετουργικά έξω από το πάτωμα, καθιστώντας σας αναρωτιούνται συνεχώς τι Lido πρόκειται να σκεφτεί επόμενη.

Η ώρα κλεισίματος ... και η κατώτατη γραμμή μου

Καθώς το τέλος της παράστασης κυλά γύρω, ίσως έχετε δει αρκετό λάμψη, δέρμα, γούνα, πλέγμα, λεοπάρδαλη εκτύπωση και φτερά που θα σας κρατήσουν στον επόμενο αιώνα. Εάν το Λίντο είναι κάτι, είναι ευχάριστο και ο στόχος του είναι να σας διασκεδάσει με κάθε κόστος. Για το λόγο αυτό, δεν εξοικονομείται ποσότητα λάμψης, χρώματος ή φαντασίας. Το Lido δεν παίρνει τον εαυτό του πάρα πολύ σοβαρά και δεν πρέπει ούτε. Εάν πρόκειται να απολαύσετε μια νύχτα εδώ, αφήστε τις προσδοκίες σας στην πόρτα και απλά να απολαύσετε.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Αν και δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.