Σουίτα 114 Concept Shop στο Παρίσι

Για τους υποσχόμενους νέους σχεδιαστές, αυτό το κατάστημα αριστουργημάτων της αριστεράς τράπεζας παρέχει

Η σουίτα 114 είναι ένας σχετικός νεοφερμένος στην παριζιάνικη ιδέα μπουτίκ σκηνής. Βρίσκεται στην παραδοσιακά κομψή Rue du Bac σε ένα καταπράσινο κομψό τμήμα του 7ου διαμερίσματος, αυτή η πολυπόθητη μπουτίκ αριστερή πλευρά είναι βαθειά λιγότερο επιτηδευμένη από τον μοντέρνο αντίπαλο Colette πάνω στην κομψή Rue St Honore της δεξιάς τράπεζας - αλλά προσφέρει την ίδια προσοχή να υποσχόμαστε νέους σχεδιαστές και νέες ιδέες στη μόδα. Στην πραγματικότητα, γίνεται γρήγορα ένα σημείο για τη μόδα που συνειδητοποιείται στην αριστερή όχθη και τοποθετείται ως βιώσιμη - και πιο υγιής - εναλλακτική λύση στα μεγάλα παλιά παριζιάνικα πολυκαταστήματα που άνοιξαν στο ύψος της "Belle Epoque" .

Διαβάστε το σχετικό χαρακτηριστικό: Εξερευνώντας τις Grands Boulevards του Παρισιού, το σπίτι στα κλασικά πολυκαταστήματα

Οι ετικέτες τιμών στη Σουίτα 114 είναι σίγουρα υπερβολικά απότομες για τους περισσότερους από εμάς, αλλά εδώ για λίγη έμπνευση μπορεί να αξίζει τον κόπο να περάσετε σε μια ήσυχη γωνιά του δυτικού Παρισιού, ακριβώς δίπλα στο θρυλικό πολυκατάστημα Bon Marché . Σε αντίθεση με τους ομολόγους του, στην σουίτα 114, η σουίτα 114 διατηρεί μια εικόνα υποτονικής, παλιομοδίτικης γοητείας, στην παράδοση του πολύ κομψού, κλασσικού προσανατολισμού της rive gauche . Μια εκδρομή εδώ είναι βέβαιο ότι θα σας δώσει πολλές ιδέες για ντουλάπα, ακόμη και αν τελικά ευνοείτε τις λιγότερο ακριβές εκδόσεις ορισμένων από τα αντικείμενα (υπαινιγμός: οι παγκόσμιες αλυσίδες όπως η H & M και η Zara προσφέρουν συχνά κομμάτια από μοντέρνα στοιχεία σχεδιαστή).

Διαβάστε το σχετικό χαρακτηριστικό: Αγορές έκπτωσης στο Παρίσι: Be Chic χωρίς να σπάσετε την τράπεζα

Τοποθεσία και στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: 114 Rue du Bac, 7ο διαμέρισμα
Μετρό: Rue du Bac, Sevres-Babylone
Τηλ .: +33 (0) 1 42 84 07 56
Ανοιχτό: Δευτέρα-Σάββατο, 10:30 π.μ. έως 7:00 μ.μ.

Κλειστό τις Κυριακές.

Διαβάστε σχετικές: Αγορές στις Κυριακές στο Παρίσι: Τι είναι ανοιχτό;

Προσωπικές παρουσιάσεις στο "114": Η προσωπική σας επιλογή

Το κατάστημα είναι διαθέσιμο για ιδιωτικές εμφανίσεις: ρωτήστε στην επίσημη ιστοσελίδα. Ο δικτυακός τόπος λειτουργεί ως ένα blog που επιμελείται και επισημαίνει μερικές από τις νέες γραμμές και σχεδιαστές που κυκλοφορούν σήμερα στο κατάστημα.

Μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αποκτήσετε μια αίσθηση των τάσεων, των εμπορικών σημάτων, των θεμάτων και των μορφών που μπορεί να σας περιμένουν στην επίσκεψή σας εκεί.

Κύρια τμήματα στο κατάστημα Rue du Bac:

Γυναικεία μόδα: Το κατάστημα φέρει μια ευρεία και προσεκτικά επιλεγμένη επιλογή από κομμάτια από κομψούς σύγχρονους σχεδιαστές από όλο τον κόσμο. Ορισμένες από αυτές περιλαμβάνουν τους Jean-Paul Gaultier, Jill Sander, Maxime Simoens, Σκανδιναβικές μάρκες Stouls, Phillip Lim, Gareth Pugh, Alberta Ferretti και Balmain. Ο Giles Jonathan Saunders, ο Giles Deacon, ο Kris Van Assche και ο Φίλιπ Λιμ, γνωστός για το "ανδρογόνο κομψό" του.

Διαβάστε σχετικά: Πλήρης οδηγός για αγορές στο Παρίσι

Αξεσουάρ, Παπούτσια, Έπιπλα, Objets d'Art: Αυτό το τμήμα του καταστήματος διαθέτει καλόγουστα επιλεγμένα έπιπλα από τον Vincent Colet, φωτογραφίες από τον Philippe Terrier-Hermann και κομμάτια από διάφορους άλλους σχεδιαστές και καλλιτέχνες. Μια επιλογή αξεσουάρ και παπούτσια σχεδιαστών καταλαμβάνουν το υπόλοιπο της "Σουίτας", το οποίο έχει σχεδιαστεί για να αισθάνεται λίγο σαν ένα πολυτελές ξενοδοχείο παλατιού.

Διαβάστε το σχετικό χαρακτηριστικό: Απλά πείτε όχι στον πύργο του Άιφελ Snow Globes: Πώς να βρείτε μοναδικά δώρα στο Παρίσι

Αποκλειστικές υπηρεσίες στο κατάστημα: Το Suite 114 προσφέρει επίσης μια σειρά από πολυτελείς υπηρεσίες όπως θυρωρού και προσωπικούς αγοραστές.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για να μάθετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές.