Συλλογή Concept Shop στο Παρίσι

Για τις τάσεις του αύριο στη μόδα και το σχεδιασμό

Η Colette διαβεβαίωσε την εαυτό της ως το « παρισινό κατάστημα του Παρισιού χάρη στην προσφορά ενός εκλεκτικού και πλούσιου συνδυασμού σημάτων σχεδιαστών, πρωτοποριακών προϊόντων σπιτιού και σχεδίου, ακόμη και προσωρινών εκθεμάτων τέχνης. Αυτό είναι ένα από τα σπάνια μέρη στην πόλη, όπου θα δείτε το σκηνικό bling-bling που παρακολουθεί τα ράφια δίπλα σε σκαταριστές hipsters με γυαλιά ευρυγώνια.

Οι ντόπιοι, οι τουρίστες και οι παγκόσμιες glitterati συρρέουν στην Colette για να απολαύσουν και να λάβουν μέρος στις τελευταίες τάσεις της μόδας, της ηλεκτρονικής και του σχεδιασμού των ανδρών και των γυναικών, των βιβλίων και της μουσικής, καθώς και των προϊόντων ομορφιάς υψηλής ποιότητας.

Είτε απλώς απολαύσετε "lèche-vitrines" (κυριολεκτικά "γλείψιμο παραθύρων", αλλά αυτό στην πραγματικότητα σημαίνει "παράθυρο ψώνια") ή είστε στην αγορά για νέα αντικείμενα, ένα ταξίδι σε αυτό το ναό δροσερό στο Παρίσι συνιστάται ιδιαίτερα αν είστε ακόμη και αρχικά ενδιαφέρονται για τη μόδα.

Τοποθεσία και στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: 213 Rue St. Honore, 1ο διαμέρισμα
Μετρό: Tuileries, Madeleine ή Πυραμίδες
Τηλ .: +33 (0) 1 55 35 33 90
Στο διαδίκτυο: Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Κύρια τμήματα στο κατάστημα:

Ανδρικά και γυναικεία μόδα: Βρίσκεται στον δεύτερο όροφο, το τμήμα μόδας Colette διαθέτει μια προσεκτικά επιλεγμένη επιλογή από τις τελευταίες αναζητήσεις από μεγάλα ονόματα και up-and-coming σχεδιαστών. Το τμήμα προσφέρει μια επιλογή από κομψά και κομψά κομμάτια από τους γνωστούς σχεδιαστές, όπως οι Comme des Garcons, Marc Jacobs, Nina Ricca, Alexander Wang, Burberry, Lanvin και Givenchy. δημιουργίες από νέα ταλέντα.

Ανερχόμενους σχεδιαστές και εμπορικά σήματα που έχουν χαράξει τα ράφια εδώ τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνουν τους Mira Mikati, Sacai, γαρίδες και JW Anderson.

Υψηλής ποιότητας προϊόντα ομορφιάς: Οι κορυφαίες μάρκες ομορφιάς χαρίζουν στον πίσω τοίχο. Περιποίηση καλλυντικών, μακιγιάζ και αρωμάτων από την Apotheke, Farmacie, την Baxter της Καλιφόρνιας, τη Vilhelm Parfumerie και πολλά άλλα θα χαρίσουν τα γούστα των πολυτελών προϊόντων ομορφιάς.

Διαβάστε το σχετικό χαρακτηριστικό: Τα καλύτερα καταστήματα αρωμάτων και αρωμάτων στο Παρίσι

Ηλεκτρονικά, κοσμήματα, μουσική και βιβλία: Στο ισόγειο, οι λάτρεις του σχεδιασμού θα βρουν πολύτιμα νέα αντικείμενα σε ηλεκτρονικά είδη, κοσμήματα, μικρά αντικείμενα σχεδιασμού, αξεσουάρ και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Υπάρχει επίσης μεγάλη ποικιλία βιβλίων, περιοδικών και μουσικής. Αν βρίσκεστε στην αγορά για μοντέρνα περιοδικά ή βιβλία καλλιτεχνών, εφημερίδες για γραφιστική, μόδα ή αρχιτεκτονική, νέες κυκλοφορίες μουσικής ή ειδικά δώρα για έναν απαιτητικό, αυτό είναι σίγουρα μια καλή συλλογή για να περιηγηθείτε.

Διαβάστε τα σχετικά: Τα καλύτερα βιβλιοπωλεία στο Παρίσι

Το μπαρ του εστιατορίου και του νερού:

Στο υπόγειο, ένα εστιατόριο και το "water bar" προσφέρει ένα σημείο για τα πόδια της μόδας να ξεκουραστούν και να φανούν. Τα απλά πιάτα, όπως η σαλάτα τόνου, το ratatouille με θρυμματισμό με παρμεζάνα, το κολοκυθάκι κολοκύθας ή το σάντουιτς με κλαμπ, είναι περίπου 17 ευρώ / 20 δολάρια. Ο χώρος χωρίς παράθυρα δεν είναι βέβαια το καλύτερο μέρος για μια ανοιξιάτικη ή καλοκαιρινή συνεδρίαση, αλλά προσφέρει ένα ιδανικό μέρος για να απολαύσετε το τσάι ή ένα ελαφρύ γεύμα τους χειμερινούς μήνες πριν ή μετά από ένα ταξίδι αγορών στην περιοχή.

Διαβάστε το σχετικό χαρακτηριστικό: Οι πιο δημοφιλείς εμπορικές συνοικίες στο Παρίσι (όπου μπορείτε να βρείτε το κομψό σας)

Προσωρινά Εκθέματα:

Η Colette διαθέτει επίσης ένα μικρό εκθεσιακό χώρο στον τελευταίο όροφο, παρουσιάζοντας έργα φωτογραφίας, ζωγραφικής ή γλυπτικής από υποσχόμενους νέους καλλιτέχνες.

Τα εκθέματα είναι επίσης δωρεάν.