Το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Παρίσι στο Beaune στην Βουργουνδία

Ταξιδεύοντας από το Παρίσι και το Λονδίνο στο Beaune

Διαβάστε περισσότερα για το Παρίσι και το Beaune στις πλούσιες περιοχές της Βουργουνδίας, όπου τα τρόφιμα και το κρασί είναι υψίστης σημασίας. Βρίσκεται στη νέα περιοχή της Βουργουνδίας-Φρανς-Κοντέ στη Γαλλία.

Το Beaune είναι η κύρια πόλη της Côte d'Or, μια μεγάλη αμπελουργική περιοχή της Βουργουνδίας. Είναι χωρισμένο στην Côte de Nuits και στην Côte de Beaune. Είναι μια αγαπημένη περιοχή για εκδρομές κρασιού και περιπάτους κρασιού.

Η ίδια η Beaune είναι γνωστή για το Hospice de Beaune, μια φορά ένα νοσοκομείο, αλλά τώρα ένα εκπληκτικό μουσείο που δείχνει ιατρική μέσα από τις αιώνες.

Τα μοντέλα γεμίζουν τα δωμάτια, δείχνοντας πώς άλλαξαν τα πράγματα τους αιώνες. για παράδειγμα, για αιώνες οι ασθενείς κοιμήθηκαν καθισμένοι για λόγους χώρου και επίσης επειδή το ξαπλωμένο θεωρήθηκε επικίνδυνο για την υγεία. Το ίδιο το Beaune είναι μια όμορφη πόλη και ένα καλό κέντρο για να εξερευνήσετε τη Βουργουνδία. Είναι επίσης ο τόπος για μία από τις μεγαλύτερες δημοπρασίες κρασιού στον κόσμο.

Παρίσι στο Beaune με το τρένο

Δύο σταθμοί στο Παρίσι εξυπηρετούν τον Beaune.

Ο σταθμός Beaune βρίσκεται στην Avenue du 08 Septembre, περίπου 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του Beaune, έξω από τους παλιούς τοίχους στα ανατολικά της πόλης.

Άλλοι δημοφιλείς προορισμοί σύνδεσης με το Beaune περιλαμβάνουν τα Dijon, Chalon-sur-Saone, Nevers, Lyon και Tours.

Κράτηση ταξίδι με τρένο στη Γαλλία

Από τον αέρα

Αν σκοπεύετε να φτάσετε στο Beaune από διεθνή προορισμό, αυτά είναι τα πλησιέστερα τρία μεγάλα διεθνή αεροδρόμια:

Το αεροδρόμιο Dijon έχει απευθείας πτήσεις από το Μπορντό και την Τουλούζη.

Παρίσι με Beaune με το αυτοκίνητο

Το Beaune βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο σταυροδρόμι των αυτοκινητοδρόμων, τα A6, A31 (προς το Dijon ή Lille ή Nancy) και το A 38 (προς Besancon και Bale).
Από το κέντρο του Παρισιού, το Beaune απέχει περίπου 311 χιλιόμετρα και το ταξίδι διαρκεί περίπου 3 ώρες ανάλογα με την ταχύτητά σας.

Περίπου οι χρόνοι ταξιδιού από άλλες πόλεις:

Ενοικίαση αυτοκινήτων
Για πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο πλαίσιο του καθεστώτος μίσθωσης, το οποίο είναι ο οικονομικότερος τρόπος ενοικίασης αυτοκινήτου, εάν βρίσκεστε στη Γαλλία για περισσότερες από 17 ημέρες, δοκιμάστε την υπηρεσία Renault Eurodrive Buy Back Lease.

Να φτάσετε από το Λονδίνο στο Παρίσι

Το IDBus λειτουργεί επίσης μεταξύ Λονδίνου και Λιλ και Λονδίνου και Παρισιού. Το IDBus πηγαίνει επίσης από τη Λίλη στο Άμστερνταμ και τις Βρυξέλλες.
Ιστοσελίδα IDBus

Πού να μείνετε στο Beaune

Το Beaune διαθέτει μια σειρά από ξενοδοχεία, από την κορυφή μέχρι τον προϋπολογισμό.

Burgundy κάνει ένα εξαιρετικό μέρος για διακοπές.

Ελέγξτε τα κορυφαία ξενοδοχεία στην Βουργουνδία εδώ .