Γιορτάζοντας την Ημέρα της Βαστίλης στο Παρίσι: 2016 Οδηγός

Αφιερώστε τα πρώτα βήματα της Γαλλίας προς τη δημοκρατία

Κάθε 14 Ιουλίου, το Παρίσι γιορτάζει την Ημέρα της Βαστίλης (που αναφέρεται στη γαλλική λέξη La Fête de la Bastille ή La Fête Nationale ), η οποία σηματοδοτεί τη θύελλα της φυλακής της Βαστίλης το 1789 και το πρώτο μεγάλο γεγονός της Γαλλικής Επανάστασης του 1789.

Η καταστροφή της φυλακής της Βαστίλης στο κεντρικό Παρίσι επελέγη ως σύμβολο των πρώτων αναταραχών της δημοκρατίας της Γαλλίας, αν και θα χρειαζόταν αρκετές επανεγκαθιστάμενες μοναρχίες και αιματηρές επαναστάσεις για τη δημιουργία μόνιμης Δημοκρατίας.

Παρόμοια με το πνεύμα της Ημέρας της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας ή της Ημέρας του Καναδά, η Ημέρα της Βαστίλης είναι ένα εορταστικό γεγονός που εκτοξεύει πυροτεχνήματα και πατριωτικές πομπές σε όλο το Παρίσι. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε κάποιες υπαίθριες παρελάσεις και χαλαρή ατμόσφαιρα, μαθαίνοντας παράλληλα (και συμμετέχοντας) στη γαλλική και παριζιάνικη ιστορία.

Πάρτε μέρος στο 2016 Εκδηλώσεις και γιορτές:

Οι εορτασμοί της ημέρας της Βαστίλης το 2016 λαμβάνουν χώρα όχι μόνο στις 14 Ιουλίου, αλλά και στις μέρες γύρω τους. Για έναν ολοκληρωμένο οδηγό για τις ειδικές εκδηλώσεις του τρέχοντος έτους, συμπεριλαμβανομένων των παρελάσεων και των εορτασμών, συμβουλευτείτε αυτή τη σελίδα στην επίσημη ιστοσελίδα της πόλης. Επίσης, κάντε κύλιση προς τα κάτω για πληροφορίες σχετικά με τις παραδοσιακές δραστηριότητες και τα φεστιβάλ που πραγματοποιούνται κατά και γύρω από τις διακοπές.

Μάθετε περισσότερα για τη γιορτή και την ιστορία της:

Διαβάστε Λονδίνο K. Λάουσελ «σύντομη και χρήσιμη οδηγός για τις γαλλικές δημόσιες αργίες , και θα έχετε το λεξιλόγιο που χρειάζεστε για να φέρει πραγματικά στην Fête Nationale (εθνικές εορτές) σε ένα αυθεντικό, εξ ολοκλήρου τοπικό τρόπο!

Πώς να γιορτάσετε την παραμονή αλλού στον κόσμο:

Δεν μπορεί να είναι στο Παρίσι για αυτή τη διασκέδαση; Μην ανησυχείτε - υπάρχουν πολλά άλλα μέρη σε όλο τον κόσμο όπου μπορείτε να φέρετε τις εθνικές αργίες της Γαλλίας. Η Mary Anne Evans της Travel Travel έχει μερικές εξαιρετικές συμβουλές για τον εορτασμό της ημέρας της Βαστίλης έξω από τη Γαλλία.

Εικόνες της Ημέρας της Βαστίλης, Παρελθόν και Παρόν:

Θέλετε να πάρετε μια πιο οπτική αίσθηση του πώς οι εορτασμοί της ημέρας της Βαστίλης και οι τελετές ξεδιπλώνονται στην πόλη του φωτός; Ελέγξτε αυτές τις εικόνες της Ημέρας της Βαστίλης για να δείτε εικόνες από την αρχική ανάκαμψη της Βαστίλης το 1789.

Παραδοσιακή ημέρα της Βαστίλης Δραστηριότητες: