Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αυτοκινήτου στο Μπαλί της Ινδονησίας

Πληροφορίες, συμβουλές και προειδοποιήσεις σχετικά με την οδήγηση στο Μπαλί

Η διερεύνηση του Μπαλί μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει στο χρονοδιάγραμμα κάποιου άλλου. αν βλέπετε το Μπαλί ως μέρος μιας ομάδας περιοδείων, δεν μπορείτε να κάνετε παράκαμψη ή να αλλάξετε γνώμη για τον προορισμό σας. Αλλά εάν έχετε μια διεθνή άδεια οδήγησης, μπορείτε να παρακάμψετε αυτές τις δυσκολίες ενοικιάζοντας το δικό σας αυτοκίνητο όταν βρίσκεστε στο Μπαλί.

Εάν παίρνετε φίλους ή οικογένεια μαζί και αν είστε πολύ έμπειρος οδηγός, η ενοικίαση του αυτοκινήτου σας μπορεί να είναι προτιμότερη.

Εάν έχετε προγραμματίσει τη δική σας διαδρομή στο Μπαλί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εαυτό σας για να παίξετε ξενάγηση στους φίλους ή την οικογένειά σας και να δείτε τα αξιοθέατα της δικής σας εποχής.

Απαιτήσεις για την ενοικίαση αυτοκινήτων Αυτοκινήτου στο Μπαλί

Όταν ενοικιάζετε ένα αυτοκίνητο, θα χρειαστεί να δείτε μια διεθνή άδεια οδήγησης . Αν δεν έχετε, μπορείτε να πάρετε άδεια τουριστικού οδηγού στο αστυνομικό τμήμα στο Denpasar. Η άδεια ισχύει για χρήση ενός μηνός.

Τα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Μπαλί έχουν συνήθως χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων και είναι πάντα δεξιόστροφα, καθώς η αριστερή κίνηση κυριαρχεί στην Ινδονησία.

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων δεν περιλαμβάνουν πάντοτε ασφάλεια στο πακέτο. Θα πρέπει πάντα να επικοινωνείτε με το γραφείο ενοικίασης σχετικά με την ασφαλιστική κάλυψη που παρέχουν. συχνά αυτό θα χρεωθεί ως ένα επιπλέον στοιχείο πάνω από το τέλος μίσθωσης.

Ορισμένες άλλες συμβουλές που πρέπει να θυμάστε προτού δεσμευθείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο με αυτο-κίνηση:

Οδικές συνθήκες στο Μπαλί

Η οδήγηση στο Μπαλί δεν απέχει πολύ από την ίδια εμπειρία με τις ΗΠΑ ή την Ευρώπη. Οι αυτοκινητιστές στο δρόμο τείνουν να ακολουθούν τους δικούς τους κανόνες. στην πραγματικότητα, σχεδόν φαίνεται ότι δεν ισχύουν κανένας κανόνας.

Οι δρόμοι μπορούν να κλείσουν αυθαίρετα για να δώσουν τη θέση τους σε τελετουργικές πομπές, ειδικά κατά τις περιόδους διακοπών όπως ο Galungan . Οι αυτοκινητιστές δεν αναγνωρίζουν τους συνήθεις κανόνες του δικαιώματος της διαδρομής, συχνά αποφεύγοντας μόνο αν τα οχήματά τους είναι μικρότερα από δικά σας. Και οι μοτοσυκλέτες που στρέφονται στη λωρίδα σας χωρίς προειδοποίηση θα συμβούν πολύ συχνά.

Το οδικό δίκτυο μπορεί να είναι αρκετά συγκεχυμένο, αν δεν είστε συνηθισμένοι στο οδικό δίκτυο του Μπαλί. Τα σημάδια είναι στην καλύτερη περίπτωση ασαφή, στη χειρότερη περίπτωση ανύπαρκτα. Οι μεγάλοι δρόμοι ενδέχεται να συμπιεστούν σταδιακά σε στενούς δρόμους. Οι δρόμοι μονής κατεύθυνσης είναι μονής οδού και είναι απαραίτητοι για να επιστρέψουν σε μια δεδομένη τοποθεσία.

Και αυτό δεν αντιπροσωπεύει άλλα εμπόδια, όπως καροτσάκια τροφίμων που εμποδίζουν την κυκλοφορία, ή λακκούβες του μεγέθους του Κάνσας. Όλοι σας, χρειάζεστε εξαιρετική δεξιότητα και υπομονή για να οδηγείτε με ασφάλεια στο Μπαλί, οπότε προτιμάτε να δώσετε το θέμα σε μια πολύ καλή σκέψη, προτού προχωρήσετε σε αυτή την ενοικίαση αυτοκινήτου. Εάν είστε σχετικά νέος οδηγός, μην νοικιάσετε μια αυτο-οδήγηση. πάρτε ένα αυτοκίνητο με οδηγό για να σας μεταφέρω.

Οδήγηση στο Μπαλί - Συμβουλές

Σύντομη λίστα των γραφείων ενοικίασης αυτοκινήτων στο Μπαλί

Bali Easy Ενοικίαση αυτοκινήτου
Τηλέφωνο: +62 361 3636 222
Email: info@balieasycarrental.com
Ιστοσελίδα: www.balieasycarrental.com

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Bima Sakti
Τηλέφωνο: +62 361 7906 187, +62 81 933 017 722
Email: carbooking@balimobil.com
Ιστοσελίδα: www.balimobil.com

BCR Sewatama Internasional
Τηλέφωνο: +62 361 411499, +62 361 411462
Email: info@balicarhire.com
Ιστοσελίδα: www.balicarhire.com

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Μπαλί
Τηλέφωνο: +62 361 8200500
Email: sewamobil@baliaccess.com
Τοποθεσία: sewa-mobil.com