Οδηγός για Tanjung Benoa, Μπαλί, Ινδονησία

Ταξιδιωτικός Οδηγός για την πιο φιλική προς την οικογένεια παραλία του Μπαλί - Από Θέρετρα έως Δείπνο

Η παραλία Tanjung Benoa του Μπαλί βρίσκεται βόρεια του παραθαλάσσιου θέρετρου Nusa Dua - ένα είδος πιο προσιτής γειτονιάς που βρίσκεται μέσα στην περιοχή του γνωστού (ή περίφημο, ανάλογα με την προοπτική σας) ιδιοκτησίας που φιλοξενεί μερικά από τα πιο αποκλειστικά ονόματα την επιχείρηση θέρετρο.

Το Tanjung Benoa δεν είναι καθόλου κοντά στο αντισηπτικό της Nusa Dua, αλλά δεν είναι καθόλου κοντά σε τόσο αχαλίνωτα και κατώτερα σημεία όπως η Kuta. Η ατμόσφαιρα της περιοχής είναι πιο ώριμη και φιλική προς την οικογένεια - οι surfers τείνουν να απομακρύνονται από τα κατακόρυφα κύματα του Tanjung Benoa, αφήνοντας τα νερά καθαρά για καγιάκ, jetskis, parasailers και μπανάνα.

Το Grand Mirage κάθεται μπροστά σε ένα ιδιαίτερα ενεργό τμήμα της παραλίας. το θέρετρο προσφέρει τη δική του επιλογή από θαλάσσια σπορ για να επωφεληθείτε από την τοποθεσία.

Μεταφορά στο Tanjung Benoa, Μπαλί

Το Tanjung Benoa βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο, περίπου είκοσι λεπτά με το αυτοκίνητο, με ελάχιστη κίνηση, αλλά σε απόσταση μίας ώρας σε έντονες συνθήκες κυκλοφορίας. Ελέγξτε αν το ξενοδοχείο σας παρέχει μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο (το Grand Mirage Resort παρέχει δωρεάν παραλαβή από το αεροδρόμιο για όλους τους επισκέπτες και χρεώνει US $ 30 μονόδρομο για τους επισκέπτες με πρωινό και πρωινό).

Σε κάθε περίπτωση, τα ταξί είναι εξαιρετικά εύκολο να έρθουν σε αυτό το τμήμα του νότιου Μπαλί . Το Jalan Legian στην Kuta απέχει περίπου 30-45 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Jalan Pratama.

Πάρτε τα ρουλεμάν σας στο Tanjung Benoa

Το Jalan Pratama, ο κεντρικός δρόμος που εξυπηρετεί τα θέρετρα και τα ξενοδοχεία που πλαισιώνουν την παραλία Tanjung Benoa, περνά κάθετα από το νότο στο βορρά, αν έρχεστε από το αεροδρόμιο.

Ο δρόμος είναι γεμάτος με μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, spa, moneychangers και καταστήματα ρούχων στη δυτική πλευρά του δρόμου και μερικά θέρετρα στα ανατολικά, που κυμαίνονται από το αριστοκρατικό Conrad Bali (τιμές σύγκρισης) έως πιο προσιτές επιλογές όπως Matahari Terbit (συγκρίνετε τιμές).

Η βόρεια άκρη του Jalan Pratama οδηγεί σε ένα ψαροχώρι, μεταβαίνοντας από την τουριστική έκταση του Tanjung Benoa στους οπισθοδρόμους που κατοικούν οι ντόπιοι.

Οι δρόμοι δυτικά του Jalan Pratama συνθέτουν μια ακμάζουσα κοινότητα των Μπαλινών, με ναό στο βόρειο άκρο και ένα πολυσύχναστο λιμάνι κάτω από τη δυτική ακτή της χερσονήσου.

Ξενοδοχεία & Θέρετρα στο Tanjung Benoa

Τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα του Tanjung Benoa βρίσκονται κυρίως στην ανατολική πλευρά της χερσονήσου, όπου η παραλία παγιδεύει τον ανερχόμενο ήλιο. Τα ζωντανά ρεύματα στην παραλία Tanjung Benoa δημιουργούν ένα ιδανικό θέρετρο για τις εγκαταστάσεις που ξεχύνονται κατά μήκος της ακτογραμμής. πολλοί από αυτούς προσφέρουν θαλάσσια σπορ και άλλες δραστηριότητες που ταιριάζουν απόλυτα για τα κύματα.

Υπάρχει ένα θέρετρο για σχεδόν κάθε ανάγκη για Tanjung Benoa - εδώ είναι μια μικρή επιλογή:

Οικογενειακό θέρετρο: επισκεφθείτε το Grand Mirage Resort (άμεση αγορά), ένα τετράπλευρο παραθαλάσσιο θέρετρο 310 θέσεων με παιδικό club, μεγάλη πισίνα και πρόσβαση σε μηχανοκίνητα και μη μηχανοκίνητα θαλάσσια σπορ. Οι all-inclusive διαμονές τους παρέχουν σχεδόν απεριόριστη πρόσβαση στις ανέσεις του θερέτρου, περίπου 80% περισσότερο από τη συνήθη τιμή. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την αναθεώρηση του Grand Mirage Resort, Tanjung Benoa, Μπαλί .

Πολυτελή καταλύματα: ελέγξτε στο Conrad Bali (αγοράστε απευθείας), ένα παραθαλάσσιο θέρετρο πολυτελείας με 353 δωμάτια που προσφέρουν πανοραμική θέα στον ωκεανό.

Βρίσκεται μέσα σε 6,8 στρέμματα τροπικών κήπων και λιμνοθάλασσων, το Conrad έχει cascading καταρράκτες και ένα παραθαλάσσιο παρεκκλήσι γάμου που βγάζει σε μια προβλήτα στον ωκεανό.

Προϋπολογισμός: Το Tanjung Sari Inn (άμεση αγορά) προσφέρει 21 δωμάτια με θέα στον κήπο. Η παραλία Tanjung Benoa απέχει 3 λεπτά με τα πόδια. Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου διατίθεται δωρεάν Wi-Fi.

Μπαρ και εστιατόρια σε Tanjung Benoa

Το Jalan Pratama είναι γεμάτο με εστιατόρια όλων των μεγεθών και προϋπολογισμών. Τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία έχουν τα δικά τους εστιατόρια, μερικά από τα οποία είναι αρκετά αξιοσημείωτα για να προσελκύσουν την προσοχή των ξένων.

Για μια ωραία μπαλινέζικη κουζίνα, πηγαίνετε στο Bumbu Bali (Jalan Pratama απέναντι από το Kind Villa Bintang Resort - Google Maps, Τηλέφωνο: +62 361 774 502, http://www.balifoods.com). Η πικάντικη τοπική κουζίνα του Bumbu Bali αναγνωρίστηκε από τον οδηγό Miele ως ένα από τα πέντε καλύτερα εστιατόρια της Ινδονησίας στην έκδοση 2009-2010.

Δεν μπορείτε να πάτε στραβά με το rijsttafel του Bumbu Bali.

Για μια πιο σύγχρονη εμπειρία μπαρ και πάρτι, πηγαίνετε στη Σακάλα (Jalan Pratama 88, Tanjung Benoa - Google Maps, τηλέφωνο: +62 361 774 499, www.sakalabali.com) , ένα ευχάριστα μοντέρνο μέρος για Tanjung Benoa για ποτά και θαλασσινά.

Δοκιμάστε το Surya Café (Jalan Segara Lor 21, Tanjung Benoa - Google Maps, τηλέφωνο: +62 361 772 016, suryacafebali.blogspot.com) για μια φρέσκια θαλασσινή εμπειρία στο φθηνό. Βρίσκεται στο βόρειο άκρο της χερσονήσου Tanjung Benoa, το Surya Café σερβίρει φρέσκο ​​βραστήρας με υπέροχη θέα στο λιμάνι και το γειτονικό νησί Serangan.

Μετατροπείς χρημάτων στο Tanjung Benoa

Ο Jalan Pratama είναι επενδεδυμένος με αντικαταστάτες χρημάτων. όχι όλοι τους αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Για περισσότερα σχετικά με την αλλαγή του νομίσματος στο Μπαλί (και αποφυγή εξαπατήσεων), διαβάστε: Money and Money Changers στο Μπαλί .

Για να μην ανησυχείτε, ορισμένοι πραγματικά ειλικρινείς μεταπωλητές χρημάτων δουλεύουν στην Jalan Pratama. Από την προσωπική εμπειρία του οδηγού σας, το PT Central Kuta (www.centralkutabali.com) αξίζει την ωραία του φήμη: διαπραγματεύονταν 9,145 δολάρια ΗΠΑ με το δολάριο ΗΠΑ, όταν η πραγματική συναλλαγματική ισοτιμία ήταν περίπου 9,150 IDR και τα ξενοδοχεία άλλαζαν για IDR 8,900.

Το κεντρικό Kuta βρίσκεται λίγο πριν από τον Taman Bhagawan (www.tamanbhagawan.com) στο Kodak Photo Central, τον Jalan Pratama (Google Maps).

Άλλοι εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές χρημάτων για τον Jalan Pratama:

Τουριστικά αξιοθέατα στο Tanjung Benoa

Το Tanjung Benoa είναι γνωστό για τα θαλάσσια σπορ του. Εάν δεν μένετε σε ένα θέρετρο στο Tanjung Benoa, μπορείτε να προσλάβετε έναν από αυτούς τους παροχείς θαλάσσιων σπορ για να δοκιμάσετε τα νερά για τον εαυτό σας:

Πέρα από την παραλία, το Tanjung Benoa δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό για τα τουριστικά του αξιοθέατα, αλλά υπάρχει μια μικρή τοπική χρώμα στη χερσόνησο που αξίζει να δείτε. Στο βόρειο άκρο της χερσονήσου, μπορείτε να βρείτε δύο ναούς, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους:

Μια περιήγηση στο Turtle Island φέρνει τους επισκέπτες σε ένα καταφύγιο χελωνών στις δυτικές ακτές της χερσονήσου. Το ιερό της χελώνας μπορεί να προσεγγιστεί μέσω μιας βάρκας με γυάλινο πάτο που προσφέρει θέα στα κοράλλια κάτω από τη θάλασσα. Το ίδιο το ιερό φιλοξενεί μια σειρά απειλούμενων θαλάσσιων χελωνών, από αυγά μέχρι ώριμες χελώνες σε μεγάλες δεξαμενές.

Ψώνια σε Tanjung Benoa

Το Tanjung Benoa δεν είναι ιδιαίτερα διάσημο για τη σκηνή αγορών του - ενώ ο δρόμος διαθέτει αρκετά καταστήματα καλλιτεχνίας και καταστήματα ρούχων, τα καταστήματα στο Jalan Legian προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη ποικιλία και αξία. Δοκιμάστε να περπατήσετε στη δυτική πλευρά του δρόμου και να εξερευνήσετε την επιλογή της τέχνης, του κοσμήματος και των ρούχων (γνήσια και ψεύτικα).

Το κοντινότερο εμπορικό κέντρο της Tanjung Benoa είναι η Συλλογή Μπαλί της Nusa Dua, η οποία αποτελεί μέρος της λίστας των εμπορικών κέντρων στο Νότιο Μπαλί . Για τις ευκαιρίες για αγορές κοντά, δείτε το άρθρο μας για τις αγορές στο Νότιο Μπαλί . ή να διαβάσετε την περίληψη της σκηνής αγορών του Μπαλί .