Ενοικιάσεις ποδηλάτων στο Μπαλί της Ινδονησίας

Δείτε το Μπαλί με Bike - Προορισμοί, Οδικές συνθήκες και Συμβουλές Ασφάλειας

Εάν θέλετε να δείτε πολλά Μπαλί χωρίς γυάλινο λεωφορείο ή παράθυρο αυτοκινήτου με τον τρόπο, ενοικίαση ποδηλάτου είναι ο καλύτερος τρόπος να πάτε.

Σε ένα ποδήλατο, δεν βλέπετε μόνο το μπαλινέζικο τοπίο από πρώτο χέρι, μπορείτε να ακολουθήσετε το δικό σας πρόγραμμα βλέποντας τα αξιοθέατα. Και αν ανησυχείτε για το περιβάλλον, τότε πατήστε τον εαυτό σας στην πλάτη για την επιλογή του πιο φιλικού προς το περιβάλλον τρόπου μεταφοράς του Μπαλί, εκτός από το περπάτημα στα δικά σας πόδια.

Πού να οδηγήσετε ένα ποδήλατο στο Μπαλί

Είτε μέσω της παραλίας ή της υπαίθρου, μονοπάτι κατσίκα ή μαύρη κορυφή, μια υπέροχη ποικιλία εδάφους υπάρχει στο Μπαλί για να ποδήλατο το δρόμο σας μέσα. Προχωρήστε βόρεια σε Kintamani , Gunung Agung και Batur , ή κατευθυνθείτε προς τον Pura Besakih για να θαυμάσετε τον ναό εκεί. Πιο κοντά στο Ubud , το σπήλαιο των Goa Gajah Elephant αξίζει πάντα μια εκδρομή με ποδήλατο.

Η ποδηλασία στο Μπαλί δεν είναι κατάλληλη για κάθε μέρος, φυσικά. Η κυκλοφορία του Μπαλί είναι γνωστικώς χαοτική, οπότε η ποδηλασία σε περιοχές όπως ο Ντενπασάρ και η Κούτα μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνετε ποτέ.

Περιορίστε τις ανεξάρτητες βόλτες με ποδήλατα στο Μπαλί σε τοπικές παραλίες μέσα και γύρω από το Ubud και την Lovina. Και ελέγξτε τον καιρό προτού να πάτε - αν δεν είναι κοντά ο ήλιος καιρός, μπορεί να χρειαστεί να αναβάλλετε την ποδηλασία σας για λόγους ασφαλείας.

Οι τουριστικοί πράκτορες μπορούν να νοικιάσουν ποδήλατα για περίπου 25.000 δολάρια την ημέρα, αν και τα αποθέματα μπορεί να είναι λεπτές αν ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο τύπο ποδηλάτου.

Εάν είστε ένας άπληστος ποδηλάτης, φέρτε το δικό σας ποδήλατο για να εξασφαλίσετε την καλύτερη εμπειρία ποδηλασίας στο Μπαλί.

Ποδηλασία στο Μπαλί - Συμβουλές

Για να εξασφαλίσετε μια μεγάλη ποδηλασία στο Μπαλί, ακολουθήστε αυτούς τους κανόνες αντίχειρων προτού ξεκινήσετε.

Όταν βρίσκεστε στο δρόμο, έχετε υπόψη σας αυτές τις συμβουλές ασφάλειας ποδηλάτων.

Διαβάστε την επισκόπηση της ασφάλειας για τους ταξιδιώτες στο Μπαλί για περισσότερες λεπτομέρειες.

Οργανωμένες εκδρομές ποδηλάτων στο Μπαλί

Αν προτιμάτε την εμπειρία σας για ποδηλασία στο Μπαλί να αποτελεί κοινωνικό γεγονός - και εάν θέλετε να καλύψετε περισσότερο έδαφος με τη βοήθεια οδηγού - τότε εγγραφείτε με μια από τις πολλές οργανωμένες περιηγήσεις με ποδήλατο στο Μπαλί.

Οι οργανωμένες εκδρομές με ποδήλατα του Μπαλί μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να περιηγηθείτε στο Μπαλί, ειρωνικά, χωρίς να αισθάνεστε σαν ένας τουρίστας. Το Μπαλί με ποδήλατο σάς επιτρέπει να βλέπετε το "πραγματικό" Μπαλί, στο επίπεδο του δρόμου, που δεν έχει αφαιρεθεί από αυτό, καθώς ένας τουρίστας που είναι κλειστός σε ένα λεωφορείο μπορεί να είναι.

Υπάρχουν περιηγήσεις με ποδήλατο για όλους τους τύπους ποδηλατών όλων των ηλικιών, από τους πιο ήσυχους αρχάριους μέχρι τους πιο σκληρούς πυροβόλους ποδηλάτες βουνού. Το κόστος της περιοδείας περιλαμβάνει συχνά γεύματα, εργαλεία ασφαλείας και ταξίδια επιστροφής από και προς το ξενοδοχείο σας.

Οι ευκολότερες εκδρομές με ποδήλατα πραγματοποιούνται κατά μήκος των πλακόστρωτων δρόμων σε σχετικά επίπεδες επιφάνειες. Περισσότερες "ακραίες" ποδηλατικές εκδρομές ξεκινούν εκτός δρόμου, παίρνουν αναβάτες κατά μήκος των μονοπατιών των αιγών και των χαλικιών του Μπαλί που μπορεί να οδηγήσουν στις ορεινές πλαγιές του Μπαλί.

Μια σύντομη λίστα προμηθευτών περιοδεία ποδηλάτων του Μπαλί

Επιλέξτε και επιλέξτε μεταξύ αυτών των ταξιδιωτικών πρακτορείων για να πάρετε τις ανέσεις και τη διαδρομή που θέλετε, σε μια τιμή που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Banyan Tree Bike Tours
Τηλέφωνο: +62 81 338 798 516, +62 361 805 1620, +62 361 971 088
Email: banyantreecyclingtours@gmail.com
Ιστοσελίδα: www.banyantreebiketours.com

Bali Rides
Τηλέφωνο: +62 361 292618
Email: info@bali-rides.com
Ιστοσελίδα: www.bali-rides.com

Μπαλί Ποδηλασία Baik Tours
Τηλέφωνο: +62 361 978052, +62 81 33867 3852
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: bikebaik@yahoo.com
Ιστοσελίδα: www.balibike.com

Bali Ubud Ποδηλασία
Τηλέφωνο: +62 812 3833215
Email: baliubudcycling@yahoo.com
Ιστοσελίδα: www.baliubudcycling.com

Bali Eco ποδηλασία
Τηλέφωνο: +62 361 97 5557
Ιστοσελίδα: baliecocycling.com

Bali Go Bike
Τηλέφωνο: +62 813 3726 9178
Ιστοσελίδα: baligobike.com