Το JB Blast προσφέρει πυροτεχνήματα και διασκέδαση στο πάρκο Jefferson Barracks Park

Ο πατριωτισμός είναι σε πλήρη εμφάνιση κατά τη διάρκεια της ετήσιας εορτής της Ημέρας της Ανεξαρτησίας στο πάρκο Jefferson Barracks Park. Το JB Blast είναι μια βραδιά διασκέδασης για όλη την οικογένεια με ζωντανή μουσική, φαγητό και πυροτεχνήματα στην ιστορική περιοχή του St. Louis County.

Πότε και που

Η JB Blast πραγματοποιείται κάθε χρόνο λίγο πριν τις 4 Ιουλίου. Το 2017, ο εορτασμός είναι το Σάββατο 1 Ιουλίου στις 7 μ.μ. Το JB Blast πραγματοποιείται στο πάρκο Jefferson Barracks στο South St.

Λούις Κομητεία. Το πάρκο βρίσκεται στο 345 North Drive, κοντά στη διασταύρωση του Interstate 255 και του Telegraph Road.

Μουσική & Πυροτεχνήματα

Το JB Blast θα παρουσιάσει μια δωρεάν συναυλία από την Αμερικανική μπάντα Starlifters της Μέσης Αμερικής στο αμφιθέατρο Μνημονίου του Βετεράνου. Η μπάντα παίζει λαϊκά και πατριωτικά χτυπήματα. Μετά τη συναυλία, ο καθένας παίζει για την μεγάλη έκθεση πυροτεχνημάτων που αρχίζει στις 9 μ.μ. περίπου

Επίσης στο Jefferson Barracks

Το JB Blast δεν είναι ο μόνος τρόπος να γιορτάσουμε την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στο Jefferson Barracks. Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να πληρώσουν τις απόψεις τους για τους άνδρες και τις γυναίκες που έχουν ταφεί στο εθνικό νεκροταφείο του Jefferson Barracks. Το νεκροταφείο, με τις σειρές και τις σειρές των στρατιωτικών τάφων, είναι ένας εντυπωσιακός τόπος οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, αλλά ακόμη περισσότερο στις πατριωτικές διακοπές. Τα νεκροταφεία είναι ανοικτά καθημερινά από την αυγή μέχρι το σούρουπο. Το γραφείο είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 8 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ. Το Εθνικό Νεκροταφείο Jefferson Barracks έχει εγγραφεί στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων από το 1998.

Το Jefferson Barracks Park έχει επίσης πολλά άλλα αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφθείτε. Το πάρκο είναι ένας πρώην στρατιωτικός σταθμός και πολλά κτήρια έχουν μετατραπεί σε μουσεία. Τα μουσεία είναι γεμάτα με μόνιμες οθόνες και ειδικά εκθέματα που αναδεικνύουν την ιστορία της περιοχής και τη σημασία της στις στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Τα μουσεία είναι ανοιχτά Τετάρτη έως Κυριακή από το μεσημέρι έως 4 μ.μ. Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά οι δωρεές είναι ευπρόσδεκτες.

Άλλες 4 Ιουλίου Γιορτές

Το JB Blast είναι μόνο ένας από τους πολλούς εορτασμούς της Ημέρας της Ανεξαρτησίας στην περιοχή St. Louis φέτος. Εάν θέλετε να απολαύσετε περισσότερες από μία βραδιές πυροτεχνημάτων, η Alton φιλοξενεί επίσης την μεγάλη οθόνη της στις 3 Ιουλίου στις 9 το απόγευμα. Μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της περιοχής, το Fair Saint Louis , θα έχει πυροτεχνήματα για τρεις νύχτες στις 2, 3 και 4 Ιουλίου Λάβετε υπόψη σας ότι το Fair Saint Louis είναι φέτος στο Forest Park. Μια άλλη καλή επιλογή είναι οι Κοινοτικές Ημέρες στο Webster Groves με πυροτεχνήματα στις 4 Ιουλίου στις 9:30 μ.μ. Για λεπτομέρειες σχετικά με αυτές και άλλες τοπικές εορτές της Ημέρας της Ανεξαρτησίας, δείτε τις κορυφαίες 15 Ιουλίου 4th Γιορτές στην περιοχή St. Louis .