Κατασκευάστηκε στην Καλιφόρνια: Περιηγήσεις στο εργοστάσιο

Μάθετε πώς γίνονται τα πράγματα

Είμαι ενθουσιασμένος που μαθαίνω πώς οι άνθρωποι κάνουν τα πράγματα. Ίσως και εσύ. Εάν θέλετε να μπείτε στην εσωτερική λειτουργία του πώς κατασκευάζονται, μαγειρεύονται, παρασκευάζονται και δημιουργούνται τα πράγματα, αυτά είναι μερικά από τα μέρη που μπορείτε να κάνετε στην Καλιφόρνια:

Factory Tours στο Λος Άντζελες

Robinson Helicopter, Torrance: Δείτε πώς κάνουν ελικόπτερα σε αυτή την περιοδεία, η οποία δίνεται μερικές φορές το μήνα. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν επιτρέπονται και όλοι οι επισκέπτες πρέπει να φορούν παπούτσια κλειστού τύπου.

ChocXO Σοκολάτα Εργοστάσιο, Irvine: Μπορείτε να ακολουθήσετε ένα φτωχό φασόλι κακάο στο ταξίδι του να γίνει ένα υπέροχο μπαρ σοκολάτας σε αυτή την περιοδεία εργοστασίων. Οι κρατήσεις είναι απαραίτητες.

Mast Brothers Chocolate Factory, Λος Άντζελες: Μπορείτε να πάτε πίσω από τις σκηνές της παραγωγής σοκολάτας σε αυτό το εργοστάσιο, επίσης.

Factory Tours στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο

Anchor Brewing Company: Η αγκυροβολημένη Steam Beer Brewery προσφέρει δύο εκδρομές την ημέρα, με δοκιμή μπύρας αργότερα. Τα παιδιά μπορούν να πάνε στην περιοδεία, αλλά πρέπει να είστε τουλάχιστον 21 ετών για να δοκιμάσετε τα προϊόντα τους. Απαιτείται ραντεβού.

Anheuser-Busch Brewing Company: Το ζυθοποιείο Busch του Fairfield προσφέρει εκδρομές καθημερινά, εκτός από μεγάλες διακοπές. Θα σας δείξουν πώς γίνεται η μπύρα τους και επίσης πώς αξιοποιούν τον ήλιο και τον άνεμο για να τροφοδοτήσουν τη λειτουργία.

Boudin Sourdough Bread Αρτοπαρασκευαστής: Ο γνωστός παρασκευαστής ψωμιού sourdough προσφέρει αυτο-ξεναγήσεις στη θέση Fisherman's Wharf.

Δεν μπορείτε να πάτε στο φούρνο επίδειξης, αλλά μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από ένα μεγάλο γυάλινο παράθυρο.

Jelly Belly Factory Tour : Στο Fairfield, μπορείτε να πάρετε μια γλυκιά καραμέλα που κάνει την περιήγηση για να μάθετε πώς γίνονται αυτά τα νόστιμα μικρά ζελέ φασόλια. Και αν βγείτε από το κατάστημα με είδη δώρων, μπορείτε να πάρετε μερικές εκπτώσεις σε ατελείωτες καραμέλες με "καμπύλη κοιλιάς".

Blue Homes: Στο Vallejo, μπορείτε να δείτε πώς ένας πρωτοποριακός κατασκευαστής σπιτιού παίρνει κατασκευές στο εργοστάσιο για να παράγει προσιτά, ενεργειακά αποδοτικά σπίτια χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνικές.

Εργοστάσιο αυτοκόλλητων ετικετών της κ. Grossman: Εάν εσείς ή τα παιδιά σας αγαπάτε αυτοκόλλητα, σταματήστε σε αυτό το εργοστάσιο Petaluma για να μάθετε περισσότερα για το πώς γίνονται. Απαιτούνται κρατήσεις και χρεώνουν μικρή εισφορά.

Heath Ceramics: Η σάουνα εργοστασίων Sausalito θα σας δείξει πώς κάνουν τα διάσημα πιάτα τους, τα μπολ και άλλα κομμάτια. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και φορέστε παπούτσια κλειστού τύπου όταν πηγαίνετε. Τα παιδιά ηλικίας κάτω των πέντε ετών δεν επιτρέπονται για λόγους ασφαλείας. Στο Σαν Φρανσίσκο, η εστίαση είναι στο κεραμικό πλακίδιο.

Πικραλίδα Σοκολάτα: Αυτή η περιοδεία είναι για σας μόνο αν αγαπάτε τη σοκολάτα και θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς παράγεται. Οι εκδρομές πραγματοποιούνται μία φορά την ημέρα το αργά το απόγευμα και το μέγεθος της ομάδας είναι περιορισμένο. Αποθεματικό μπροστά. Οι επισκέπτες πρέπει να είναι τουλάχιστον οκτώ ετών και χρεώνουν ένα μικρό ποσό για ξενάγηση.

Εργοστασιακές εκδρομές στην υπόλοιπη Καλιφόρνια

Benicia Glass Studios: Θα βρείτε πολλά γνωστά στούντιο γυαλιού στην Benicia, όπως οι Lindsay, Nourot και Smyers. Δύο φορές το χρόνο, έχουν ανοικτά σπίτια όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε γυάλινους φυσητήρες κατά την εργασία.

Cowgirl Creamery: Η φημισμένη τυροκομμένη προσφέρει εκδρομές και γευσιγνωσία τυριών στη θέση Point Reyes Station.

Firestone Walker Brewery: Μπορείτε να περιηγηθείτε στο ζυθοποιείο τους στο Paso Robles με μικρή χρέωση. Οι επισκέπτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 12 ετών και 21 ετών για να δοκιμάσουν τα δείγματα. Όλοι πρέπει να φορούν κλειστά παπούτσια.

Μουσείο Intel: Το αρχηγείο της Santa Clara της Intel διαθέτει ένα μουσείο που απεικονίζει τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούν τσιπ υπολογιστών, αλλά δεν προσφέρουν περιήγηση στο εργοστάσιο.

Sierra Nevada Brewing Company: Στο Chico, μπορείτε να περιοδεύσετε το αγαπημένο μου ζυθοποιείο, τη Σιέρα Νεβάδα. Προσφέρουν πολλές εκδρομές την ημέρα, αλλά είναι καλύτερο να κάνετε κράτηση μέσω διαδικτύου επειδή γεμίζουν γρήγορα. Οι επισκέπτες πρέπει να είναι 21 ετών ή περισσότερο για να απολαύσουν τη δοκιμή της μπύρας. Εκτός από τη γενική τους περιοδεία, προσφέρουν μια περιοδεία Beer Geek που διαρκεί 3 ώρες.

Deering Banjo: Βρίσκεται στην Άνοιξη κοιλάδα 10 μίλια ανατολικά του Σαν Ντιέγκο.

Ο ιστότοπός τους λέει ότι το εργοστάσιο banjo είναι στην ευχάριστη θέση να έρχεστε για μια περιοδεία, αλλά είναι λίγα για λεπτομέρειες. Κλήση ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, εάν θέλετε να επισκεφθείτε.

Περισσότερα ενδιαφέροντα πράγματα στην Καλιφόρνια

Επιστρέψτε στον Οδηγό για τα πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Καλιφόρνια για να βρείτε πιο ασυνήθιστα και ενδιαφέροντα μέρη για να πάτε στις διακοπές σας στην Καλιφόρνια.