Η γειτονιά Willow Glen στο Σαν Χοσέ

Το Willow Glen είναι μία από τις πιο δημοφιλείς γειτονιές του San Jose με ιστορικό κέντρο, που σας κάνει να νιώσετε σαν να έχετε ξαναβρεθεί εγκαίρως. Τα Σαββατοκύριακα και τα βράδια, η γειτονιά είναι γεμάτη με τοπικές οικογένειες και επισκέπτες που απολαμβάνουν το γοητευτικό, πεζοδρομημένο κέντρο - μια πόλη μέσα στην πόλη. Downtown Willow Glen είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάτε για ψώνια ή να δειπνήσετε έξω. Η κοινότητα φιλοξενεί συχνά φεστιβάλ και εκδηλώσεις και μια εβδομαδιαία αγορά αγρότη .

Οι περισσότερες επιχειρήσεις του Willow Glen στο κέντρο της πόλης είναι συγκεντρωμένες σε και γύρω από τη λεωφόρο Lincoln μεταξύ Willow και Minnesota.

Ιστορία του Willow Glen

Η κοινότητα Willow Glen ονομάστηκε για τις ιτιές που κάποτε είχαν γεμίσει τους φυσικούς υγρότοπους που περιβάλλουν τον ποταμό Los Gatos και τον ποταμό Guadalupe. Τη δεκαετία του 1900, καθώς η κοιλάδα της Santa Clara άρχισε να μεγαλώνει σε μια γεωργική κοινότητα, η περιοχή αποστραγγίστηκε και φυτεύτηκε με οπωροφόρα δέντρα. Τη δεκαετία του 1930 ενσωματώθηκε η πόλη του Willow Glen στην πόλη του Σαν Χοσέ. Lincoln Avenue μεγάλωσε ως κέντρο της επιχειρηματικής περιοχής της πόλης της πόλης.

Πού να ψωνίσετε

Ακολουθούν μερικά μοναδικά, ανεξάρτητα καταστήματα και μπουτίκ Willow Glen που αξίζει να ελέγξετε:

Που να φάω

Υπάρχουν πολλά μέρη για φαγητό στην λεωφόρο Lincoln, αλλά εδώ υπάρχουν μερικές καλές επιλογές για τα εστιατόρια του Willow Glen:

Πού να πάρκο στο Willow Glen

Διατίθεται δωρεάν δημόσιος χώρος στάθμευσης στις ακόλουθες παρτίδες:

Υπάρχει μετρημένος οδικός χώρος στάθμευσης κατά μήκος του Λίνκολν και στους πλαγιάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της επιχειρηματικής ένωσης Downtown Willow Glen.