Πώς να αποκτήσετε άδεια γάμου και να παντρευτείτε στην Καλιφόρνια

Τι πρέπει να ξέρετε για την απόκτηση άδειας γάμου στην Καλιφόρνια

Εάν απλά θέλετε να μάθετε πώς να παντρευτείτε στην Καλιφόρνια, αυτός είναι ο σύντομος και εύκολος οδηγός για τη δέσμευση του κόμπου. Περιλαμβάνει τον τρόπο λήψης άδειας γάμου στην Καλιφόρνια, τι πρέπει να πάρετε μαζί σας για να την αποκτήσετε και να τοποθετήσετε όσα πρέπει να γνωρίζετε για την τελετή.

Πού και πώς να πάρετε μια άδεια γάμου της Καλιφόρνια

Μπορείτε να πάρετε μια άδεια γάμου σε οποιοδήποτε γραφείο του County Clerk, όπου θα πρέπει να εμφανίσετε αυτοπροσώπως.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση σε απευθείας σύνδεση σε ορισμένες χώρες, αλλά αυτό δεν θα σας εξοικονομήσει ένα ταξίδι στο γραφείο του γραμματέα. Ακόμη και αν ολοκληρώσετε την εφαρμογή στο διαδίκτυο, ενδέχεται να χρειαστεί να πάτε στο γραφείο για να παραλάβετε την άδειά σας. Θα σας εξοικονομήσει χρόνο όταν φτάσετε εκεί, όμως. Απλά κάντε μια ηλεκτρονική αναζήτηση για το όνομα του νομού και με τις λέξεις "άδεια γάμου" ή "υπάλληλος νομού".

Εδώ πρέπει να ξέρετε γενικά:

Τι χρειάζεστε για να πάρετε μια Άδεια Γάμου Καλιφόρνιας

Πριν πάτε για να πάρετε την άδεια γάμου σας, χρησιμοποιήστε αυτή τη λίστα ελέγχου για να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε:

Και οι δύο σύντροφοι πρέπει να εμφανίζονται μαζί κατά την κατάθεση της αίτησης άδειας γάμου.

Για να αποφύγετε να στέκεστε στη γραμμή , επικοινωνήστε με τον County Clerk μπροστά από το χρόνο για να δείτε εάν συνιστούν να κλείσετε ραντεβού.

Αριθμός φωτογραφίας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση: Η άδεια οδήγησης ή το διαβατήριο απαιτείται για την απόδειξη ταυτότητας. Άλλες μορφές ταυτότητας μπορεί επίσης να είναι αποδεκτές εάν λάβετε επίσης επικυρωμένο αντίγραφο του πιστοποιητικού γέννησής σας.

Οι πληροφορίες των γονιών σας: Θα χρειαστεί να δώσετε το πλήρες όνομα γέννησης και των δύο γονέων και του κράτους ή της χώρας όπου γεννήθηκαν.

Τα παντρεμένα ονόματά σας: Και τα δύο μέρη μπορούν να επιλέξουν το όνομα που θα χρησιμοποιήσουν μετά το γάμο. Συζητήστε αυτό πριν πάτε για να αποφύγετε καθυστερήσεις (ή χειρότερα, μάχες). Δεν μπορείτε να αλλάξετε το όνομά σας, αλλά μπορείτε να επιλέξετε να κρατήσετε το επώνυμό σας ή να χρησιμοποιήσετε το επώνυμο του συζύγου σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα παρατεταμένο όνομα όπως το Smith-Shah ή να αλλάξετε το μεσαίο σας όνομα σε κάτι που δημιουργεί κάτι παρόμοιο όπως η Lady Shah Smith και ο Lord Smith Shah.

Πληρωμή: Το τέλος αδείας ποικίλλει ανά κομητεία και μπορείτε να το αναζητήσετε στον ιστότοπο του County Clerk. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά, με προεπιλεγμένο έλεγχο με διεύθυνση Καλιφόρνιας ή με εντολή πληρωμής που έχει συνταχθεί στον County Clerk. Ορισμένες τοποθεσίες δέχονται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες με επιπλέον χρέωση, αλλά ελέγξτε εκ των προτέρων, πριν να υπολογίζετε σε αυτήν την επιλογή.

Οι εξετάσεις αίματος δεν απαιτούνται για να λάβετε άδεια γάμου στην Καλιφόρνια.

Εάν έχετε διαζύγιο , θα πρέπει να γνωρίζετε την ακριβή ημερομηνία κατά την οποία το διαζύγιό σας οριστικοποιήθηκε. Εάν ήταν μέσα στις τελευταίες 90 ημέρες, πάρτε το διάταγμα διαζυγίου μαζί σας. Αν το διαζύγιό σας δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να γίνει.

Αν εγγραφόσασταν στο παρελθόν ως Εσωτερικός Συνεργάτης και παντρεύεστε το ίδιο πρόσωπο, τα καταστατικά της εγχώριας εταιρικής σχέσης της Καλιφόρνια επιτρέπουν σε ένα άτομο να είναι παντρεμένο και σε εγχώρια σύμπραξη, εφόσον είναι στο ίδιο πρόσωπο.

Αν βρίσκεστε σε μια Εγχώρια Εταιρική Σχέση με κάποιον άλλο, ίσως χρειαστεί να συμβουλευτείτε έναν πληρεξούσιο για να διαλύσετε πρώτα αυτή τη νομική σχέση.

Σύμφωνα με τη συγκατάθεση ηλικίας: Τα άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών χρειάζονται γραπτή συγκατάθεση τουλάχιστον ενός γονέα (ή νόμιμου κηδεμόνα) και άδειας από ανώτερο δικαστή της Καλιφόρνια.

Τελετές γάμου στην Καλιφόρνια

Μπορείτε να παντρευτείτε από δικαστή, ιερέα, υπουργό ή ραβίνο οποιουδήποτε θρησκευτικού δόγματος ηλικίας 18 ετών και άνω. Ενεργοί και συνταξιούχοι δικαστές μπορούν επίσης να εκτελέσουν την τελετή. Πιθανότατα γνωρίζετε για τους ανθρώπους που παίρνουν χειροτονία online που τους επιτρέπει να εκτελούν τελετές γάμου. Η Καλιφόρνια προσφέρει επίσης μια επιλογή να αναπληρωθεί ένα μέλος της οικογένειας για μια ημέρα, αλλά είναι μια περίπλοκη και δαπανηρή διαδικασία.

Χρειάζεται ένας μάρτυρας να υπογράψει το πιστοποιητικό γάμου.

Μεγαλύτερες πόλεις εκτελούν τελετές πολιτικών γάμων κατόπιν συνεννόησης στο Δημαρχείο. Υπάρχει μια επιπλέον χρέωση για την πραγματοποίηση της τελετής εκεί, αλλά μερικές από τις τοποθεσίες είναι όμορφοι, ειδικά το Δημαρχείο του Σαν Φρανσίσκο .

Να παντρευτείς στις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες της Καλιφόρνιας

Στο Λος Άντζελες County , μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για άδεια γάμου online, αλλά θα πρέπει να παραλάβετε την προσωπική σας άδεια. Μπορείτε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις αμοιβές, τις πολιτικές τελετές και άλλες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο του County Clerk.

Στην περιοχή του Σαν Ντιέγκο, απαιτούνται ραντεβού, ακόμη και αν θέλετε να πάρετε μια άδεια. Θα βρείτε λεπτομέρειες στον δικτυακό τόπο του County Clerk, όπου μπορείτε επίσης να βρείτε την τρέχουσα αμοιβή άδειας και τις θέσεις για πολιτικές τελετές. Εάν εκτυπώσετε και συμπληρώσετε τη φόρμα αίτησης που βρίσκετε στην ιστοσελίδα, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο όταν φτάσετε εκεί.

Στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο , μπορείτε να εκτυπώσετε έντυπα εκ των προτέρων στον ιστότοπο του County Clerk. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας τους μέχρι και 90 ημέρες πριν από το χρόνο. Οι πολιτικές τελετές εκτελούνται στο Δημαρχείο μόνο τις καθημερινές.

Η λίμνη Tahoe είναι περίπλοκη. Μέρος της λίμνης είναι στην Καλιφόρνια και μέρος στη Νεβάδα, και οι νόμοι είναι διαφορετικοί. Ορισμένα παρεκκλήσια στην Καλιφόρνια εκδίδουν άδειες γάμου στις εγκαταστάσεις, αλλά στη Νεβάδα, πρέπει να πάτε στο δικαστήριο. Περισσότερα για να παντρευτείτε στη λίμνη Tahoe .

Καλιφόρνια Γαμήλια ταξίδια

Η ιδέα σας για το τέλειο μήνα του μέλιτος είναι μοναδικά δική σας, αλλά μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε μερικές από αυτές τις ρομαντικές ιδέες:

Οι απόψεις του Big Sur είναι αρκετές για να φτάσετε σε κάποιον με ρομαντική διάθεση. Τα καταλύματα κυμαίνονται από άνετα σπίτια μέχρι κρησφύγετα παγκόσμιας κλάσης.

Η Carmel και η αρχιτεκτονική ιστορίας της μπορεί να εμπνεύσει τη δική σας ρομαντική ιστορία. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στην παραλία, να κάνετε μια βόλτα στην πόλη κρατώντας τα χέρια και να αγκαλιάσετε ένα ποτό στο ηλιοβασίλεμα.

Το νησί Catalina έχει ένα χαριτωμένο, πεζοδρομημένο στο κέντρο της πόλης, όμορφη θέα στον ωκεανό, και ακριβώς για να κάνει χωρίς να σας φθείρει. Το άνετο bed and breakfast και το υπέροχο Inn on Mt Ada κάνουν τις τέλειες θέσεις για μια ρομαντική απόδραση.

Το La Jolla είναι ένα από τα πιο όμορφα παραθαλάσσια θέρετρα της νότιας Καλιφόρνιας, με εξαιρετικά εστιατόρια και ένα ρομαντικό μονοπάτι πεζοπορίας για περιπάτους ηλιοβασιλέματος και χαλάκια.

Το Laguna Beach είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο ακριβώς πάνω στην παραλία, να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα και να κοιμηθείτε μετρώντας το κύμα των συντριβών αντί των προβάτων.

Το Mendocino είναι το μέρος για άγρια ​​τοπία, γοητευτικά καταλύματα και πολύ χρόνο (και μέρη) για να κοιτάξετε τα μάτια των άλλων από μπροστά από ένα τρελό τζάκι.

Η κοιλάδα Napa έχει τις προφανείς δραστηριότητες που σχετίζονται με το κρασί και τα τρόφιμα, με εστιατόρια και καταλύματα παγκόσμιας κλάσης.

Ojai είναι η μητρική αμερικανική λέξη για "φωλιά". Είναι ένας τόπος όπου μπορείτε να αγκαλιάσετε την αγαπημένη σας σε αυτή τη χαριτωμένη μικρή πόλη στα βουνά Santa Ynez.

Το Pebble Beach προσφέρει το καλύτερο παραθαλάσσιο τοπίο της Καλιφόρνιας ... beachcombing ... και ένα bagpiper στο ηλιοβασίλεμα.

Σαν Φρανσίσκο Δεν το αποκαλούν "δροσερό, γκρίζο, πόλη της αγάπης" για κανένα λόγο.

Η Σάντα Μπάρμπαρα είναι ένας τόπος όπου οι αστέρες κινηματογράφων σχεδιάζουν ρομαντικούς θρύλους (επί και εκτός οθόνης) για σχεδόν έναν αιώνα και είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί.

Η κοιλάδα Santa Ynez είναι ένα κρυφό πολύτιμος λίθος ακριβώς βόρεια της Santa Barbara, όπου μπορείτε να μείνετε στο μικροσκοπικό Los Olivos, να δοκιμάσετε κρασιά στην πόλη, να κάνετε λίγη βόλτα και να πάτε νωρίς στο κρεβάτι.

Sebastopol και Occidental έχουν όλα για ένα ρομαντικό παρελθόν: ένα συναρπαστικό σπα κοντά και δύο χαριτωμένα μικρά downtowns ειδικά σχεδιασμένα για το βόλτα χέρι-χέρι.