Ενοικιάστε αυτοκίνητο στην πόλη της Οκλαχόμα


Η Οκλαχόμα Σίτι έχει πολλές εθνικές αλυσίδες ενοικίασης αυτοκινήτων, αλλά το μετρό διαθέτει επίσης μερικές μικρότερες εταιρείες που θα πρέπει να εξετάσετε επίσης. Εδώ είναι ένας λεπτομερής κατάλογος των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων στην Οκλαχόμα Σίτι.

ABC Rent-A-Car

Κρατήσεις: (405) 751-7625
Σημείωση: Μια τοπική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, η ABC θα σας επιτρέψει να νοικιάσετε χωρίς πιστωτική κάρτα, και έχουν διάφορα μοντέλα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.
Τοποθεσίες OKC: 725 E Memorial Road

Πλεονεκτήματα Rent-A-Car

Κρατήσεις: (405) 686-1494, (800) 777-5500
Σημείωση: Μια από τις μεγάλες εθνικές αλυσίδες, το συχνό πρόγραμμα μισθωτών του Advantage κερδίζει πόντους για δωρεάν ενοικιάσεις.

Έχουν επίσης ένα μονόδρομο πρόγραμμα που δεν έχει καμία χρέωση.
Τοποθεσίες OKC: Ο ιστότοπός τους δεν δείχνει ότι έχουν θέση OKC, αλλά μπορείτε να νοικιάσετε από το Advantage στο 35ο και το Meridian.

Alamo ενοικίαση αυτοκινήτου

Κρατήσεις: (405) 680-5353, (800) GO-ALAMO
Σημείωση: Το online check-in σας επιτρέπει να παραλείψετε γραμμές στο ταμείο και τα περίπτερα αυτοεξυπηρέτησης επεκτείνονται και στην Οκλαχόμα. Η Alamo έχει επίσης μια σειρά προγραμμάτων για επιχειρηματίες και κυβερνητικούς ταξιδιώτες για να μειώσει ήδη πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
OKC Τοποθεσίες: 3120 S Meridian Avenue, μόλις βόρεια Αεροδρόμιο Road

Avis Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Κρατήσεις: (800) 831-2847
Σημείωση: Η Avis διαθέτει σχεδόν 20 κατηγορίες επιλογών ενοικίασης οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων πολυτελών αυτοκινήτων και SUV premium. Η Avis Preferred Service επιτρέπει στους συχνούς πελάτες να ολοκληρώνουν το προφίλ τους εκ των προτέρων και να περάσουν από τις γραμμές γρηγορότερα.
Τοποθεσίες: Μαζί με την τοποθεσία τους στο Will Rogers World Airport, η Avis έχει γραφεία σε Sears ( Quail Springs Mall ), 6700 Northwest Expressway, στο Edmond στο 4ο και Broadway και στο Midwest City στο 702 East Rickenbacker Drive.



Προϋπολογισμός Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Κρατήσεις: (800) 527-0700
Σημείωση: Ο προϋπολογισμός είναι συνεργάτης με την Avis (παραπάνω) και επίσης ενοικιάζει κινούμενα φορτηγά. Για κοντινούς δίσκους, ο Προϋπολογισμός προσφέρει τιμές μίας ημέρας τόσο χαμηλές όσο $ 13.
Τοποθεσίες: Εκτός από την τοποθεσία τερματικού σταθμού του World Will Rogers, ο προϋπολογισμός έχει γραφεία ενοικίασης στο 7401 South Shields και κοντά στο Tinker στο Midwest City.



Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Capps και αυτοκινήτων

Κρατήσεις: (405) 670-7878
Σημείωση: Πρωταρχικά μια εταιρεία ενοικίασης φορτηγών και φορτηγών με γραφεία σε όλη τη νοτιοδυτική, Capps επίσης ενοικιάζει αυτοκίνητα με απεριόριστες επιλογές διανυθέντων χιλιομέτρων. Επιτρέπουν την ενοικίαση μετρητών υπό ορισμένες συνθήκες και επιτρέπουν έως και 2 επιπλέον οδηγούς χωρίς χρέωση.
Τοποθεσίες: 4000 Νότια Προοπτική

Δολάριο ενοικίαση αυτοκινήτου

Κρατήσεις: (405) 681-0151
Σημείωση: Η παγκόσμια έδρα του δολαρίου βρίσκεται κοντά στο Tulsa. Έχουν 400 θέσεις σε όλο τον κόσμο και προσφέρουν οχήματα Chrysler, Dodge και Jeep. Αποκτήστε εξοικονόμηση όταν πληρώνετε με American Express ή ενοικιάζετε για περισσότερο από 10 ημέρες.
Τοποθεσίες: Στο τερματικό σταθμό του παγκόσμιου αεροδρομίου Will Rogers.

Επιχειρήσεις Rent-A-Car

Κρατήσεις: (800) 261-7331
Σημείωση: Γνωστή για την ετικέτα "We'll Pick You Up", το μεγαλύτερο σημείο πώλησης της επιχείρησης είναι ότι εστιάζει στις ανάγκες ενοικίασης εκτός αεροδρομίου. Έχουν μια σειρά τοποθεσιών και συχνά κατατάσσονται πολύ υψηλά στην ικανοποίηση των πελατών.
Τοποθεσίες: Η επιχείρηση διαθέτει πάνω από 10 θέσεις στο μετρό, συμπεριλαμβανομένων γραφεία ενοικίασης στο αεροδρόμιο Will Rogers World, Yukon, Midwest City, Edmond, Norman, El Reno και πολλά άλλα. Αναζήτηση online για ένα κοντά σας.

Hertz ενοικίαση αυτοκινήτου

Κρατήσεις: (800) 654-3131
Σημείωση: Μια από τις μεγαλύτερες εθνικές αλυσίδες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, η Hertz προσφέρει μια ισχυρή λίστα με ειδικές προσφορές και προσφορές για συχνές ταξιδιώτες.

Επιπλέον, θα βρείτε διάφορες επιλογές οχημάτων από συμπαγή έως "κύρους".
Τοποθεσίες: Εκτός από ένα γραφείο στο τερματικό σταθμό του Will Rogers World Airport, μπορείτε να βρείτε τοποθεσίες Hertz στο 6605 NW Expressway, στο North Interstate Drive στο Norman και στο 1319 Gateway Plaza στο Midwest City.

Εθνική ενοικίαση αυτοκινήτου

Κρατήσεις: (800) CAR-RENT
Σημείωση: Οι εθνικές προσφορές ηλεκτρονικών κουπονιών σε απευθείας σύνδεση, καθώς και ένας Emerald Club για πρόσθετα οφέλη συμμετοχής. Δεκαεπτά τάξεις οχημάτων σας δίνουν τη δυνατότητα μετατροπής, συμπαγών SUV και πολλά άλλα.
Τοποθεσίες: 3120 South Meridian

Thrifty Ενοικίαση αυτοκινήτου

Κρατήσεις: (405) 685-7727
Σημείωση: Συνεργάζεται με Dollar Rent A Car, ο Thrifty θα προσφέρει παρόμοιες προσφορές. Έχουν ένα πρόγραμμα Blue Chip Express Rental με σημεία προς δωρεάν ενοικιάσεις.
Τοποθεσίες: Εκτός από την τοποθεσία του τερματικού σταθμού στο Will Rogers World Airport, μπορείτε επίσης να βρείτε Thrifty στο La Quinta Inn στο West Memorial.



Ξέρετε μια άλλη αξιόπιστη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που θα θέλατε να δείτε; Επιτρέψτε μου να το ξέρω.