Καταφύγιο Σαββατοκύριακου του νησιού Catalina

Σχεδιάστε τη διαφυγή σας - γρήγορη και εύκολη

Το μοναδικό παραθαλάσσιο καταφύγιο της Καλιφόρνιας είναι ένα σύντομο ταξίδι μακριά από το Λος Άντζελες και μέρος του ίδιου νομού, αλλά είναι εκπληκτικά διαφορετικό από το ηπειρωτικό ομόλογό του. Το μεγαλύτερο μέρος της γης διατηρείται ως συντήρηση της φύσης, που περιβάλλει τη μικρή πόλη του Avalon, όπου ζουν περίπου 3.000 άνθρωποι. Το Avalon είναι μια μικρή πόλη με πόλεις που περιβάλλεται από το μικρό λιμάνι και τη θάλασσα, με αρκετά ξενοδοχεία, εστιατόρια και δραστηριότητες που κρατούν τους επισκέπτες ευτυχισμένους.

Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι της ημέρας Catalina ή την απόδραση του Σαββατοκύριακου χρησιμοποιώντας τους παρακάτω πόρους.

Σκηνές από το νησί Catalina

Απολαύστε μερικά από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια μας σε αυτό το Photo Tour νησί της Catalina

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει το νησί Catalina;

Catalina είναι ένα χαριτωμένο μέρος που είναι δημοφιλές με scuba divers, πεζοπόρους, οικογένειες, και όποιος χρειάζεται να ξεφύγει από την πόλη ή θέλει να λάβει μια ρομαντική διαφυγή.

Καλύτερος χρόνος για να πάτε στο νησί Catalina

Ο καιρός της Catalina είναι καλύτερος την άνοιξη και το φθινόπωρο. Οι καλοκαιρινές ημέρες μπορούν να γίνουν συννεφιασμένες μέχρι το μεσημέρι ή αργότερα. Το χειμώνα, οι καταιγίδες μπορούν να κάνουν το ταξίδι με το πορθμείο αφόρητα ασταθές.

Είναι το πιο πολυσύχναστο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μεγάλες εκδηλώσεις, όπως το φεστιβάλ μαραθωνίου και τζαζ. Δείτε την παρακάτω λίστα.

Κρουαζιερόπλοια σταματούν στην Catalina αρκετές μέρες την εβδομάδα, γεμίζοντας προσωρινά την πόλη με τους επισκέπτες. Αν θέλετε να τα αποφύγετε, ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα των κρουαζιερόπλοιων.

Μην χάσετε

Αν έχετε μόνο μια μέρα, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να κρεμάσετε γύρω από την πόλη στο Avalon.

Κάντε μια σύντομη περιήγηση στην πόλη εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον τόπο. Περπατήστε κατά μήκος της προκυμαίας. Καθίστε και προσέξτε τους ανθρώπους ή κάντε λίγα ψώνια.

Περισσότερα Μεγάλα πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Καταλίνα

Εάν θέλετε τη σύντομη λίστα, δοκιμάστε τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στην Catalina

Αν αυτό δεν είναι αρκετό, περιηγηθείτε σε 101 πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Catalina

Ετήσια γεγονότα

Αν ψάχνετε για οτιδήποτε συμβαίνει όταν βρίσκεστε εκεί, ελέγξτε το ημερολόγιο του Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Συμβουλές για την επίσκεψη Catalina

Δεν είναι Ρομαντικό;

Το πιο ρομαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε; Απλά περπατήστε κατά μήκος της προκυμαίας, χέρι-χέρι.

Καλύτερα δαγκώματα

Μας αρέσει το αίθριο του Bluewater Grill για ένα δροσισμένο μεσημεριανό γεύμα.

Για άλλα γεύματα, το Avalon είναι μικρό, καθιστώντας εύκολο απλά να περπατήσετε και να επιλέξετε κάτι που μοιάζει καλό. Ο κανόνας μας: Όσο περισσότεροι άνθρωποι μέσα, τόσο το καλύτερο.

Που να μείνω

Ελέγξτε τα συνιστώμενα ξενοδοχεία και κάμπινγκ. Catalina δεν είναι ένα μέρος για να φτάσετε μέσα χωρίς ένα αποκλειστικό μέρος για να μείνετε. Όχι μόνο τα ξενοδοχεία γεμίζουν, αλλά αν φτάσετε χωρίς κράτηση και δεν μπορείτε να βρείτε μια θέση, ίσως να μην μπορείτε να βρείτε χώρο στο πλοίο πίσω στην ηπειρωτική χώρα.

Τριγυρίζω

Το Avalon είναι μικρό και διασκεδαστικό για να περπατήσετε, αλλά αν χρειάζεστε μεταφορά, μπορείτε να δείτε μερικές επιλογές:

Μετάβαση στην Catalina

Το Catalina βρίσκεται σε απόσταση 26 μιλίων από το Λος Άντζελες. Ελέγξτε τις διαδρομές με το πλοίο Catalina και άλλους τρόπους για να φτάσετε εκεί .