Άνοιξη στην Χίλα του Τέξας

Οινοποιεία - Άγρια λουλούδια - Πεδία Λεβάντας

Η άνοιξη είναι μια μεγάλη στιγμή για να δείτε το Texas State Flower, το Bluebonnet, σε όλη την δόξα. Και, αν αυτό δεν είναι αρκετό, πάνω από 5.000 ποικιλίες άγριων ανθισμένων χαλιών στους κυματιστούς λόφους της κεντρικής Χίλτον Χώρα. Είτε θέλετε να περιηγηθείτε στα οινοποιεία, να κάνετε πεζοπορία, είτε να χτυπήσετε πίσω σε ένα ιστορικό B & B, το Texas Hill Country θα έχει κάτι για σας.

Καλύτερες περιοχές Hill Hill

Ώστιν

Το Ώστιν, η πόλη του Τέξας, είναι η μεγαλύτερη πόλη της Χιλής Χώρα και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε τις εξερευνήσεις σας.

Σχετικά με το Τέξας για Επισκέπτες ταξιδεύουν συγγραφέας, συνιστά το Hill Χώρα για μια ρομαντική απόδραση και διαθέτει μερικές μεγάλες ιδέες για ξενοδοχεία και εστιατόρια στο Ώστιν. Το Austin είναι γνωστό ως "Live Capitol Music". Όμως, για όσους προσβλέπουν σε υπαίθριες αναζητήσεις, το Ώστιν είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε διακοπές στο Χίλτον. Το Austin είναι αρκετά κοντά στο αεροδρόμιο και έτσι σε λίγα λεπτά μπορείτε να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να φτάσετε στο ξενοδοχείο σας στο Central Austin. Περισσότερα για το Όστιν ....

Fredericksburg

Καθώς φεύγετε από το Ώστιν και κατευθυνθείτε προς την γύρω Χίλα Χώρα, κατευθυνθείτε προς το Fredericksburg. Fredericksburg, η μικρή γερμανική πόλη, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χρησιμοποιήσετε ως βάση για τα ταξίδια Hill Country σας. Το Fredericksburg φιλοξενεί μερικά εξαιρετικά μικρά εστιατόρια, 350 πανδοχεία B & B, καθώς και πολλές γερμανικές ατμόσφαιρες και φιλοξενία. (Μπορώ μόνο να μυρίσω το γερμανικό ψωμί ψωμιού!)

Δέκα κρατικά πάρκα και φυσικές περιοχές βρίσκονται στην περιοχή γύρω από το Fredericksburg.

Οι λάτρεις των αγριολούλουδων και οι πτηνοτρόφοι θα βρουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν σε αυτά τα πάρκα. Το Texas Hill Country είναι το πιο αξιόπιστο μέρος για να δείτε δύο απειλούμενα είδη - τον κοσμήματο όπως το Golden-cheeked Warbler και το κόκκινο ματιού Black-capped Vireo. Τα πάρκα του Country Hill προσελκύουν επισκέπτες από όλο το Τέξας και τις ΗΠΑ που έρχονται να βιώσουν την ανθεκτική ομορφιά και την υπαίθρια αναψυχή.



Υπάρχουν μερικές φανταστικές μικρές εκδρομές για να απολαύσετε καθώς ταξιδεύετε στη Χώρα του Χιλ για το Fredericksburg. Το Fredericksburg φιλοξενεί ένα φανταστικό αγρόκτημα βοτάνων. Το Herb Farm διαθέτει βραβευμένο εστιατόριο, κατάστημα κεριών, σπα και βεβαίως βρεφονηπιακό σταθμό. Πεταλούδες, κολίβρια και αγριολούλουδα αφθονούν. Είναι γνωστά για τα φυτά λεβάντας και τα προϊόντα τους. Τα οργανικά χόρτα που σερβίρονται στο εστιατόριο καλλιεργούνται στα 14 στρέμματα της φάρμας.

Εάν η λεβάντα προκαλεί το ενδιαφέρον σας, θα πρέπει να επισκεφθείτε Triple L Farms. Έχουν 4,5 στρέμματα φυτών λεβάντας σε δύο χωριστά πεδία. Η έξοδος στο Triple L είναι μια εμπειρία από μόνη της. Στο Αγρόκτημα διεξάγονται ειδικές εποχιακές εκδηλώσεις. Ελέγξτε το κατάστημα δώρων τους. Πωλούν λεβάντα θεραπεία πονοκέφαλο, λεβάντα λουτρό φυσαλίδας, λεβάντα απολυμαντικό χέρι, φακελάκια, και πολλά άλλα προϊόντα. Το κατάστημα μεταφέρει το Βιβλίο Λεβάντας του Sharon Shipley. Αν είστε λάτρης λεβάντας, αυτό ακούγεται σαν ένα υπέροχο βιβλίο.

Τρόποι για να δείτε τη Χώρα Χιλ

Φυσικά ο αγαπημένος μου τρόπος να δω το Hill Country είναι με τα πόδια, αλλά μπορείτε να περιηγηθείτε τα οινοποιεία σε πολυτελή αυτοκίνητα ή να κάνετε ποδήλατο στους πίσω δρόμους.

Ο δικτυακός τόπος του κύκλου Τέξας διακηρύσσει ότι το Fredericksburg και η Χώρα Χιλ είναι η πρωτεύουσα του ποδηλάτου του Τέξας. Το CycleTexas.com παρέχει δωρεάν λεπτομερείς πληροφορίες για διαδρομές ποδηλασίας στους καλύτερους δρόμους ποδηλασίας στο Τέξας καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες που απευθύνονται στους επισκέπτες με ποδηλασία.



Το Texas Wine Tours προσφέρει ημερήσιες εκδρομές, σύντομες εκδρομές και εξειδικευμένες εκδρομές στα οινοποιεία Hill Country. Η τακτική ξενάγηση είναι μια εκδήλωση όλη την ημέρα και ξεκινάει στο Fredericksburg, συμπεριλαμβανομένων στάσεων σε 5 από τα καλύτερα οινοποιεία και γευσιγνωσία δωμάτια στην πολιτεία. Ή, αν ο χρόνος είναι σύντομος, μπορείτε να κάνετε κράτηση σε μια μικρή περιήγηση όπου θα επισκεφτείτε 3 οινοποιεία / αίθουσες γευσιγνωσίας το απόγευμα. Προσαρμοσμένες εκδρομές μπορούν να οργανωθούν με προειδοποίηση δύο εβδομάδων και μπορεί να περιλαμβάνουν ρίψη / απόρριψη Austin ή San Antonio. Η τακτική περιοδεία θα περιλαμβάνει γεύμα σε ένα από τα οινοποιεία. Τα γαστρονομικά γεύματα πικνίκ γίνονται φρέσκα καθημερινά από έναν τοπικό αγαπημένο τροφοδότη. Θα θελήσετε να αγοράσετε ένα μπουκάλι ή δύο κρασιά από το οινοποιείο υποδοχής για να έχετε μαζί με το γεύμα σας ή το απόγευμα σνακ. Ποιος τρόπος να περιηγηθείτε στην Χώρα Χίλτον!

Αν θέλετε να σχεδιάσετε τη δική σας περιοδεία, το Texas Hill Country Wineries έχει βάλει μαζί έναν μεγάλο εκτυπώσιμο χάρτη.



Όπως ανέφερα, μου αρέσει να βλέπω τη Χώρα με τα πόδια. Σας προτείνω να ξεκινήσετε με μια επισκόπηση των πάρκων Texas Hill Country. Επιλέξτε ένα πάρκο που θέλετε να επισκεφθείτε και στη συνέχεια ανατρέξτε στον ιστότοπο του πάρκου για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την πεζοπορία. Κάθε πάρκο έχει μονοπάτια.

Αν θέλετε να ξεκινήσετε με έναν εύκολο περίπατο και περιήγηση πόλης στο Fredericksburg, η American Volkssport Association παρέχει μια χαρτογραφημένη διαδρομή της πόλης. Η βόλτα είναι 10 χιλιόμετρα (6,2 μίλια), αλλά μπορείτε να ψωνίσετε, να γευματίσετε ή να ξεκουραστείτε στην πορεία. Η βόλτα είναι μόνος-ρυθμός.

Το Κεντρικό Τέξας και η Χώρα Χιλ θα σας εκπλήξουν. Με τους κυρτούς λόφους, τους πετρώδεις κολπίσκους και τα αγριολούλουδα, το Hill Country έχει γίνει ένας σημαντικός προορισμός για τους λάτρεις της υπαίθριας υπαίθρου καθώς και για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την ύπαιθρο της μικρής πόλης του Τέξας.

Πόροι