Το Jam Jam της Waikiki

Το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 οι επισκέπτες της Waikiki θα λάβουν μεγάλη βοήθεια από τα μοναδικά γαστρονομικά γούστα της Χαβάης, όταν η 16η ετήσια εκδήλωση Waikiki SPAM Jam που παρουσιάστηκε από την Outrigger Resorts επιστρέφει στο 50ό κράτος.

Αυτό το Σάββατο, από τις 16:00 έως τις 22:00, το Waikiki SPAM Jam θα γεμίσει τη λεωφόρο Kalakaua στην καρδιά της Waikiki με ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στο δρόμο προς τιμήν της ερωτικής σχέσης της Χαβάης με το αξιολάτρευτο κρέας.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Πάνω από 25.000 αναμένεται να παρακολουθήσουν

Κάθε τόπος στον κόσμο φαίνεται να έχει το φεστιβάλ της υπογραφής τροφίμων και το ετήσιο Waikiki SPAM JAM έχει γίνει μια πολιτιστική παράδοση, γίνοντας γρήγορα ένα από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ στη Χαβάη. Το γεγονός του 2018 αναμένεται να προσελκύσει 25.000 συμμετέχοντες.

Οι χώροι τέχνης, βιοτεχνίας, τροφίμων και δραστηριοτήτων θα προσφέρουν μια δίκαιη ατμόσφαιρα στο δρόμο, ενώ οι επιχειρήσεις της Χαβάης θα συλλέγουν SPAM και άλλα είδη διατροφής για την τράπεζα τροφίμων της Χαβάης.

Εκείνοι που παρευρίσκονται στην εκδήλωση μπορούν να προσβλέπουν στη δειγματοληψία μιας ευρείας γκάμας νόστιμων τοπικών πιάτων από τα εστιατόρια και τα τρόφιμα που συμμετέχουν στο φαγητό, συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης βραβευμένης συνταγής στο Μεγάλο Αμερικανικό πρωτάθλημα SPAM, Reuben SPAM Rollups, που θα διατίθεται στο Hula Grill Σκηνή φαγητού Waikiki.

Σας αρέσει το SPAM τόσο πολύ που θα το εξετάζατε σε οποιαδήποτε μορφή; Λοιπόν, σκεφτείτε SPAM Laulau, SPAM Cheesecake, Μάνγκο μπάρμπεκιου SPAM Sliders, Spamac και μπάλες τυριού, SPAM Cupcakes, SPAM Fried Rice, SPAM Nachos, SPAM Lo Mein και SPAM Manapua.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα δημιουργικά και ενισχυμένα πιάτα μερικοί από τους πιο πρωτοποριακούς σεφ της Χαβάης θα εξυπηρετούν στο φετινό Φεστιβάλ Waikiki SPAM JAM.

Συμμετέχοντα εστιατόρια

Οι πιο ταλαντούχοι σεφ της Χαβάης θα εξυπηρετήσουν καταστήματα τροφίμων που θα εξυπηρετούν μοναδικά αντικείμενα μενού SPAM σε περισσότερους από 25.000 ανεμιστήρες SPAM που αναμένεται να παρακολουθήσουν αυτό το ετήσιο γεγονός.

Οι καμπίνες τροφίμων θα προσφερθούν από εστιατόρια όπως: ABC Stores, Ατλαντίς Θαλασσινά & Steak, Waikiki Chai, Waikiki Duke, Egg's N Things, Gordon Biersch, Hard Rock Café, Hawaiian Crown Plantation, Hula Grill, Buho, MAC 24/7, Το Mahaloha Burger, το OnoPops, το PF Chang's, το Seafood Village, τα καταστήματα της Χαβάης και τη Νέα Ταϊλανδέζικη Κουζίνα.

2018 Ζωντανή ψυχαγωγία

Καθ 'όλη τη διάρκεια της νύχτας, οι ξενώνες θα απολαύσουν τη ζωντανή ψυχαγωγία σε δύο στάδια με τη μουσική της Χαβάης συνοδευόμενη από το παραδοσιακό hulaus.

Το Outrigger Stage αντιμετωπίζει το Outrigger Waikiki στην παραλία. Τα καταστήματα της Χαβάης σκηνές πρόσοψη Royal Χαβάης Κέντρο.

Εκτός από τους θαλάμους τροφίμων, θα υπάρχουν τάσεις εμπορευμάτων που πωλούν αντικείμενα με SPAM, όπως μπλουζάκια, σορτς, αθλητικές μπάλες και παντόφλες, καθώς και περίπτερα με χαβανέζικες τέχνες και χειροτεχνίες. Η δημοφιλής σκηνή οικογένειας Waikiki SPAM Jam θα επιστρέψει όπου οι οικογένειες μπορούν να απολαύσουν ποικιλία παιχνιδιών και βραβείων καθ 'όλη τη διάρκεια του βράδυ.

Χαβάη Foodbank

Τα περίπτερα θα έχουν δημιουργηθεί από εθελοντές για να βοηθήσουν στη συλλογή δωρεών SPAM για τη Hawaii Foodbank.

Η Hawaii Foodbank είναι ο μόνος μη κερδοσκοπικός οργανισμός στην περιοχή της Χαβάης που συγκεντρώνει, αποθηκεύει και διανέμει μαζικές ποσότητες τόσο φθαρτών όσο και μη αλλοιώσιμων τροφίμων σε 250 οργανισμούς μέλη καθώς και τράπεζες τροφίμων στη Νήσο Χαβάης, Maui, και Kauai.

Η Hawaii Foodbank αποτελεί έναν ζωτικό σύνδεσμο μεταξύ των δωρητών τροφίμων και των υπηρεσιών της, παρέχοντας υπηρεσίες συλλογής, διαλογής, διάσωσης και διανομής τροφίμων. Η Foodbank υποστηρίζει επίσης τα μέλη της μέσω οικονομικής και εκπαιδευτικής βοήθειας. Από το 2004, περισσότερα από 10.000 κιλά SPAM έχουν δωρηθεί στη Hawaii Foodbank χάρη στο Jam Jam της Waikiki.

Χορηγοί

Οι χορηγοί του 16ου ετήσιου Jam της Waikiki SPAM περιλαμβάνουν τα εξής: Outrigger Resorts, Καταστήματα Χαβάης, Nongship, Alaska Airlines, Queen Emma Land Company, Πρώτη Χαβάη Bank, Waikiki Beach Walk, Jack in the Box, Gerauine Luau, Elite Services, Team Clean , Inc, Hawaiian Host, εταιρεία Hamakua Macadamia Nut, η αρχή τουρισμού της Χαβάης και η πόλη και ο νομός Χονολουλού.

Εισήχθη το 1937 από την Hormel Foods, καταναλώνεται περισσότερο SPAM ανά κάτοικο στη Χαβάη απ 'ό, τι οποιοδήποτε άλλο κράτος στις ΗΠΑ Σχεδόν επτά εκατομμύρια κουτιά SPAM καταναλώνονται κάθε χρόνο στη Χαβάη, καθιστώντας το Aloha State την ανεπίσημη πρωτεύουσα SPAM των αμερικανικών SPAM οι ΗΠΑ από την Hormel Foods Corporation, με έδρα το Ώστιν της Μινεσότα.

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το SPAM είναι διαθέσιμες στο spamjamhawaii.com.

Κράτηση της διαμονής σας

Ελέγξτε τις τιμές για τη διαμονή σας στη Χονολουλού ή την Ουαλική για το SpamJam με το TripAdvisor.