Τέλος της καλοκαιρινής διασκέδασης στο Τορόντο

11 πράγματα να κάνουμε καθώς το καλοκαίρι τελειώνει στο Τορόντο

Κάπως, κάθε καλοκαίρι φαίνεται να περνάει γρηγορότερα από το προηγούμενο. Ακριβώς όπως σας επαινείτε το γεγονός ότι είναι αρκετά ζεστό για να καθίσει σε ένα αίθριο, είναι ξαφνικά στα μέσα του Αυγούστου και δεν μπορείτε να κοιτάξετε σε ένα παράθυρο καταστήματος χωρίς να δείτε πουλόβερ και μπότες. Εάν δεν είστε έτοιμοι να δείτε το καλοκαίρι να φτάνει στο τέλος, μπορείτε να παρατείνετε τη σεζόν πακετάνοντας όσο μπορείτε μέχρι το τέλος - ένα αρκετά εύκολο πράγμα στο Τορόντο χάρη σε τόσες πολλές εκδηλώσεις τέλος της σεζόν.

Με αυτό κατά νου εδώ είναι 11 τέλος των θερινών εκδηλώσεων και των δραστηριοτήτων για να ελέγξετε έξω στο Τορόντο.

1. Παρακολουθήστε: Ταινίες κάτω από τα αστέρια

Απλώς έχετε δυο περισσότερες πιθανότητες να τραβήξετε μια ελεύθερη κίνηση κάτω από τα αστέρια πριν από το καλοκαίρι. Και αν δεν έχετε ακόμα να βιώσετε μια υπαίθρια ταινία στην πόλη, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να περάσετε αργά το καλοκαιρινό βράδυ. Εδώ είναι μερικά:

2. Ιδρώτα: Φεστιβάλ Ζεστών και Πικάντικων Τροφίμων

Για όσους αγαπούν τα πικάντικα τρόφιμα, το ακυρωτικό Hot and Spicy Food Festival είναι ένας διασκεδαστικός (και φλογερός) τρόπος για να κλείσετε το καλοκαίρι. Το Happening στο Harbourfront Center 19-21 Αυγούστου, το δωρεάν φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μουσική, ζωντανές παραστάσεις και φυσικά πολλά ζεστά και πικάντικα τρόφιμα για να δοκιμάσουν την ανοχή της γλώσσας για τη θερμότητα.

Κάθε χρόνο, το φεστιβάλ βάζει τον προβολέα σε μια διαφορετική περιοχή του κόσμου, οπότε ανεξάρτητα από το πόσα χρόνια στη σειρά θα παρακολουθήσετε το φεστιβάλ, θα δοκιμάσετε κάτι νέο.

3. Stretch: Δωρεάν γιόγκα στο Harbourfront (και αλλού)

Το καλοκαίρι είναι ένας απίστευτος χρόνος για να πάρετε κάποια γιόγκα στη ζωή σας δωρεάν με την πληθώρα υπαίθριων τάξεων που συμβαίνουν γύρω από την πόλη.

Ενώ τα μαθήματα τελειώνουν, υπάρχουν ακόμα λίγες πιθανότητες να συμμετάσχουν σε μια υπαίθρια καλοκαιρινή τάξη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βγάλετε ένα χαλάκι και λίγο νερό και να βρείτε ένα σημείο για να στήσετε για μια ώρα γιόγκα θέτει στο πάρκο.

4. Ακούστε: Δωρεάν μουσική σε εξωτερικούς χώρους

Τελειώστε το καλοκαίρι σας με το στυλ, εκμεταλλευόμενοι κάποια από την ελεύθερη υπαίθρια μουσική που συμβαίνει στην πόλη. Η Καλοκαιρινή Μουσική στον Κήπο πραγματοποιείται στο Μουσικό Κήπο του Τορόντο τις Κυριακές στις 4 μ.μ. και τις Πέμπτες από τις 7 μ.μ. έως τις 18 Σεπτεμβρίου. Ή μπορείτε να φτάσετε στην πλατεία Yonge-Dundas για τις Παρασκευές Ινδία στις 19 και 26 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου.

5. Μετακίνηση: Χορεύοντας στην προβλήτα

Σκουπίστε τα παπούτσια που χορεύουν (και τις καλύτερες κινήσεις σας) και βρείτε μερικούς χορευτικούς συνεργάτες για το χορό στην προβλήτα που συμβαίνει στο Harbourfront στις 18 και 25 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου. Ένα διαφορετικό στυλ μουσικής είναι το επίκεντρο κάθε εβδομάδα στο ελεύθερο γεγονός μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορους τύπους χορού, από swing έως ταγκό. Ο χορός πραγματοποιείται την Πέμπτη από τις 7 έως τις 10 μ.μ.

6. Γιορτάστε: Προχωρήστε στο τέλος του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι στο Τορόντο είναι γεμάτο με φεστιβάλ όλων των ειδών και παρόλο που τελειώνουν, περιμένετε λίγα περισσότερα πριν το καλοκαίρι είναι έξω, συμπεριλαμβανομένων TaiwanFest (26-28 Αυγούστου), TamilFest (26-28 Αυγούστου), Ισπανόφωνος Fiesta (2- 5) και Buskerfest (2-5 Σεπτεμβρίου).

7. Τρώτε: φρενίτιδα φορτηγών τροφίμων

Πάρτε το φορτηγό σας για το φαγητό πριν το καλοκαίρι τελειώσει με ένα ταξίδι στο Food Truck Frenzy, που συμβαίνει στις 26-28 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του CNE ακριβώς μέσα στις ιστορικές Πύλες Πριγκίπισσες. Μερικά από τα φορτηγά τροφίμων που μπορείτε να προσβλέπουμε στην παραγγελία πιάτα από περιλαμβάνουν Hogtown καπνού, Fit σε Grill, Curbalicious, Bacon Nation, Made στη Βραζιλία και Burgatory να αναφέρουμε μόνο μερικά.

8. Ποτό: Μπυραρίες και μητέρες

Επίσης, θα συμβαίνει στους χώρους του CNE, μαζί με το Food Truck Frenzy, το Craft Beer Fest όπου θα υπάρχουν 12 βιοτεχνίες ζυθοποιίας με δείγματα για να μοιραστούν, μερικά από τα οποία περιλαμβάνουν το Wellington, το Old Tomorrow, το Beaus All Natural, το Big Rock και το Creemore Springs.

Αν είστε περισσότερο ανεμιστήρας μηλίτη, μπορείτε να κατευθυνθείτε στην πλατεία Yonge-Dundas 27 Αυγούστου για το Φεστιβάλ μηλίτη του Τορόντου. Ορισμένα από τα μηλίτες που μπορείτε να προσβλέπουμε στην απόλαυση περιλαμβάνουν Tree Tree, Pommies, Brickworks, Magners, Thornbury και Double Trouble.

9. Τέχνη: Τέχνη Artfest και Kensington Market Art Fair

Το καλοκαίρι στο Τορόντο είναι επίσης μια καλή στιγμή για να εξερευνήσετε την ύπαιθρο έξω. Δύο τρόποι να το κάνουμε αυτό πριν από το τέλος του καλοκαιριού περιλαμβάνουν Artfest Τορόντο στο Distillery που συμβαίνει στις 2-5 Σεπτεμβρίου και Kensington Market Art Fair που συμβαίνει στις 28 Αυγούστου. Η έκθεση Kensington Market Art εκτελείται επίσης το φθινόπωρο στις 25 Σεπτεμβρίου και 30 Οκτωβρίου

10. Γυρίστε: Παραλίες και πισίνες

Εάν δεν έχετε ξοδέψει τόσο χρόνο για ή κοντά στο νερό ακόμα αυτό το καλοκαίρι, έχετε ακόμα κάποιο χρόνο για να απολαύσετε τις πολλές παραλίες του Τορόντο και τις εξωτερικές πισίνες. Υπάρχουν πολλά όμορφα τμήματα άμμου στη λίμνη Οντάριο, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε κατάστημα με μια κουβέρτα, να παίξετε μερικά beach volleyball ή να πάρετε μια δροσερή βουτιά. Επιπλέον, όταν πρόκειται για την ψύξη σε μια πισίνα, έχετε επίσης πολλές ευκαιρίες χάρη στις 57 εξωτερικές πισίνες της πόλης του Τορόντο, οι περισσότερες από τις οποίες παραμένουν ανοικτές μέχρι τις 4 ή 5 Σεπτεμβρίου.

11. Απολαύστε: Το φεστιβάλ γιορτής γλυκών του Τορόντο

Έχετε ένα γλυκό δόντι ή γνωρίζετε κάποιον που κάνει; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε μια επίσκεψη στο Φεστιβάλ Τροφίμων του Τορόντου με έμφαση σε όλα τα πράγματα - γλυκά, από ψητά αγαθά και ποτά, μέχρι παγωτά σε πάγο. Το δεύτερο φεστιβάλ ακύρωσης πραγματοποιείται στις 20-21 Αυγούστου στην πλατεία David Pecaut και η είσοδος είναι δωρεάν. Μερικοί από τους φετινούς πωλητές που προσφέρουν γλυκές και νόστιμες λιχουδιές περιλαμβάνουν τα Bake Three Fifty, τα Cool Beans, τα Chill Pops, το Smitten, το Pleasantville Creamery και το Golden Crims Biscuit για να αναφέρουμε μερικά.