Προφίλ της Γειτονιάς Steiner Ranch στο Όστιν

Ένα ευρύτερο προάστιο στο βορειοδυτικό Ώστιν

Το Steiner Ranch είναι μια κοινότητα στο Βορειοδυτικό Ώστιν, που σχεδιάστηκε από τον Taylor Woodrow. Βρίσκεται σε 4.600 στρέμματα και συνορεύει με δύο λίμνες. Οι αμέτρητες υπαίθριες παροχές του κάνουν να αισθάνεται σαν ένα θέρετρο παρά μια γειτονιά.

Η τοποθεσία

Ανάλογα με την κίνηση, μπορεί να διαρκέσει 30 με 45 λεπτά για να φτάσετε στο κέντρο του Austin από το Steiner Ranch. Βρίσκεται ανάμεσα στη λίμνη Travis και τη λίμνη Austin (βρίσκεται κατά μήκος της νότιας ακτής της λίμνης Travis και κατά μήκος της βόρειας ακτής της λίμνης Austin ).

Η κύρια είσοδος του Steiner Ranch βρίσκεται κοντά στο RR 620 στην Quinlan Park Road. Απέχει μόλις λίγα λεπτά από το φράγμα του Mansfield και κοντά στη λίμνη Lakeway. Είναι ένα κομμάτι μιας κίνησης στο κεντρικό Ώστιν, ειδικά όταν η κίνηση είναι κακή, αλλά είναι δύσκολο να νικήσουμε τις υπαίθριες ανέσεις που έρχονται με τη ζωή στο Steiner Ranch.

Μεταφορά

Ανάλογα με τον τόπο κατοικίας σας στο Steiner Ranch, μπορεί να μπορείτε να περπατήσετε σε ορισμένα τοπικά σημεία συγκέντρωσης, όπως μια πισίνα ή ένα μονοπάτι πεζοπορίας. Ωστόσο, ο Steiner Ranch είναι πολύ μεγάλος και θα χρειαστείτε ένα αυτοκίνητο για να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του.

Η διαδρομή Capital Metro 122 σταματά στο εμπορικό κέντρο Four Points κοντά στο Steiner Ranch και μια άλλη στάση στο 3Μ, το οποίο διαθέτει γραφεία κοντά στο Steiner Ranch. Αυτές είναι οι δύο μόνο στάσεις λεωφορείων κοντά στο Steiner Ranch, καθώς πρόκειται για μια περιορισμένη διαδρομή λεωφορείου. Μπορείτε να πάρετε αυτή τη διαδρομή για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης. Ωστόσο, είναι πιο βολικό να φτάσετε στην πόλη με ένα αυτοκίνητο στο Ώστιν.

Ο λαός του Steiner Ranch

Το Steiner Ranch είναι ιδανικό για όσους απολαμβάνουν γκολφ, βαρκάδα, κολύμπι, ποδηλασία, ψάρεμα και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες.

Πρόκειται για μια πολυτελή περιοχή που αισθάνεται πολύ ασφαλής και έχει πολλές ανέσεις, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό μέρος για να δημιουργήσει μια οικογένεια.

Περίπου οι μισοί από τους κατοίκους του Steiner Ranch έχουν παιδιά και το 77% είναι παντρεμένοι. Η μέση ηλικία είναι 36,7 και το μέσο εισόδημα νοικοκυριού είναι $ 280,000. Η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων άνω των 25 ετών έχει πτυχίο κολλεγίων.

Ο πληθυσμός του Steiner Ranch ήταν περίπου 15.000 το 2017.

Υπαίθριες δραστηριότητες

Το Steiner Ranch είναι γεμάτο από εξαιρετικές υπαίθριες παροχές. Η γειτονιά διαθέτει κοινοτικά πάρκα, δύο κέντρα αναψυχής με πισίνες, γήπεδα τένις και γήπεδα μπάσκετ. Διαθέτει ιδιωτική λέσχη στη λίμνη Austin, η οποία διαθέτει αποβάθρες 11 ημερών για τη χρήση των ιδιοκτητών σπιτιού. Το Steiner Ranch έχει επίσης μια προστατευόμενη φύση 800 στρεμμάτων, η οποία περιλαμβάνει 12 μίλια από μονοπάτια της φύσης. Υπάρχουν 19 μαρίνες, 15 δημόσια πάρκα και 10 γήπεδα γκολφ στην περιοχή.

Το κολέγιο γκολφ του Πανεπιστημίου του Τέξας βρίσκεται στο Steiner Ranch. Στεγάζεται σε 275 στρέμματα και διαθέτει διαδρομή πρωταθλήματος 7.225 αυλών.

Ο Κόλπος του Διάβολου

Ανάλογα με την προοπτική σας, το Devil's Cove μπορεί να θεωρηθεί ως μία από τις καλύτερες ή χειρότερες πτυχές της ζωής στο Steiner Ranch. Devil's Cove είναι μια είσοδος στην κοντινή λίμνη Travis που μετατρέπεται σε ένα πάρτι στο νερό κάθε Σαββατοκύριακο το καλοκαίρι. Οι ερασιτέχνες αγκυροβολούν τις βάρκες τους σε μια περιοχή, παίζουν δυνατά μουσικά, γλιστρούν ή άλμα από βάρκες, κρουαζιέρες σε πλωτήρες, ποτά και γενικά έχουν υπέροχο χρόνο. Ο εορτασμός μπορεί μερικές φορές να βγει από το χέρι, ωστόσο. Έχουν εφαρμοστεί νέοι κανόνες τα τελευταία χρόνια για να διατηρηθεί η κατάσταση υπό έλεγχο. Για παράδειγμα, τώρα μόνο πέντε σκάφη μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους.

Πολλές γραμμές αγκύρωσης στο νερό καταστρέφουν τις υποβρύχιες κατασκευές και προκαλούν μια ποικιλία άλλων προβλημάτων, οπότε τα σκάφη πρέπει τώρα να παραμείνουν μακριά από τις αποβάθρες.

Καφέ και εστιατόρια

Το Oasis , που ονομάζεται "η πρωτεύουσα του ηλιοβασιλέματος του Τέξας", είναι ένα πολυκατοικία με θέα στη λίμνη Travis και προσφέρει απίστευτη θέα στο ηλιοβασίλεμα πάνω από τη λίμνη. Είναι πολύ κοντά στο Steiner Ranch.

Η γειτονιά βρίσκεται κοντά στο εμπορικό κέντρο Four Points, το οποίο διαθέτει παντοπωλείο HEB, εκτός από την πίτσα και το μετρό του Starbucks, του Austin. Το Lakeline Mall βρίσκεται κοντά και διαθέτει γήπεδο φαγητού και πολλά εστιατόρια. Το Hill Country Galleria δεν απέχει πολύ από το Steiner Ranch και διαθέτει πολλά εστιατόρια και καταστήματα.

Ακίνητα

Τα σπίτια στο Steiner Ranch κυμαίνονται από περίπου 450.000 έως 6 εκατομμύρια δολάρια.

Η μέση τιμή κατοικίας είναι περίπου 550.000 δολάρια, ενώ η μέση τιμή είναι στα $ 500.000. Υπάρχουν παλιά και νέα σπίτια διαθέσιμα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε πολλά και να έχετε το σπίτι σας προσαρμοσμένο. Τα περισσότερα σπίτια στο Steiner Ranch είναι 10 ετών και έχουν μόλις πάνω από 3.000 τετραγωνικά πόδια. Οι φόροι ιδιοκτησίας είναι κάπως υψηλοί στο Steiner Ranch.

Τα βασικά

Ταχυδρομείο: 2110 Ranch Road 620 S., Lakeway, Τέξας
Τ.Κ .: 78726
Σχολεία: Το Steiner Ranch βρίσκεται στην ανεξάρτητη σχολική συνοικία Leander. Το Steiner Ranch Elementary, το Laura Welch Bush Elementary και το Canyon Ridge Middle School είναι τα στοιχειώδη και μεσαία σχολεία της περιοχής και βρίσκονται μέσα στο Steiner Ranch. Οι μαθητές σε αυτή τη γειτονιά παρακολουθούν το Γυμνάσιο Cedar Park. Η σχολή των λόφων Montessori είναι ένα ιδιωτικό σχολείο που βρίσκεται στο Steiner Ranch.

Επεξεργασμένο από τον Robert Macias