Τζάκσονβιλ, Φλόριντα Μέσες θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις

Το Τζάκσονβιλ, που βρίσκεται στη βορειοανατολική Φλόριντα, βρίσκεται κατά μήκος των όχθες του ποταμού Αγίου Ιωάννη, περίπου 25 μίλια νότια της γραμμής της Φλώριδας-Γεωργίας, με την παραλία να φτάνει στον Ατλαντικό Ωκεανό. Λόγω της τοποθεσίας της περίπου 340 μίλια βόρεια του Μαϊάμι, οι θερμοκρασίες θα είναι κάπως χαμηλότερες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Τζάκσονβιλ έχει μια συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία μόλις 79 ° και ένα μέσο χαμηλό 59 °.

Κατά μέσο όρο, ο θερμότερος μήνας του Τζάκσονβιλ είναι ο Ιούλιος και ο Ιανουάριος είναι ο μέσος όρος για το καλύτερο.

Η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως πέφτει το Σεπτέμβριο. Φυσικά, ο καιρός είναι απρόβλεπτος, ώστε να παρατηρήσετε υψηλότερες ή χαμηλότερες θερμοκρασίες ή περισσότερες βροχοπτώσεις από τον μέσο όρο.

Εάν αναρωτιέστε τι να συσκευάσετε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στο Τζάκσονβιλ, τα σορτς και τα σανδάλια θα σας κρατήσουν άνετα το καλοκαίρι, αλλά ένα πουλόβερ μπορεί να είναι απαραίτητο εάν βγείτε έξω και γύρω από το νερό το βράδυ. Σίγουρα θα χρειαστείτε πιο ζεστά ρούχα στους χειμερινούς μήνες. Το ντύσιμο σε στρώσεις είναι ο τρόπος για να παραμείνετε άνετοι καθώς οι ημερήσιες και βραδινές σας θερμοκρασίες μπορεί να κυμαίνονται σε αρκετούς βαθμούς. Φυσικά, μην ξεχνάτε το μαγιό σας. Πολλά ξενοδοχεία διαθέτουν θερμαινόμενες πισίνες. και, αν και ο Ατλαντικός Ωκεανός μπορεί να πάρει λίγο ψυχρός το χειμώνα, η ηλιοθεραπεία δεν είναι εκτός ζήτησης στις ηλιόλουστες μέρες.

Ενώ το Τζάκσονβιλ δεν έχει επηρεαστεί από τυφώνα τα τελευταία χρόνια, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να προετοιμαστείτε αν ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της εποχής των τυφώνων, η οποία διαρκεί από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου.

Είναι σημαντικό να ρωτήσετε πότε κρατάτε τη διαμονή σας εάν υπάρχει εγγύηση τυφώνα.

Ψάχνετε για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες καιρού; Ελέγξτε αυτές τις μηνιαίες μέσες θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις για το Τζάκσονβιλ και τις μέσες θερμοκρασίες του Ατλαντικού Ωκεανού για την παραλία Τζάκσονβιλ:

Ιανουάριος

Φεβρουάριος

Μάρτιος

Απρίλιος

Ενδέχεται

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος

Επισκεφθείτε το weather.com για τρέχουσες καιρικές συνθήκες, πρόβλεψη για 5- ή 10 ημέρες και πολλά άλλα.

Αν σχεδιάζετε διακοπές ή αποδράσεις από τη Φλώριδα , μάθετε περισσότερα για τους καιρούς, τα γεγονότα και τα επίπεδα πλήθους από τους οδηγούς μας κάθε μήνα .