Η αγορά των τσιγάρων τσιγάρων

Βρείτε ειδικές ευκαιρίες και μοναδικά δώρα στην ετήσια πώληση ημέρας μνήμης

Αν τα ψώνια βρίσκονται στον κατάλογο των πραγμάτων που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Μνήμης, τότε ίσως θελήσετε να δείτε την τεράστια ποικιλία των βιοτεχνιών, των αντίκες και των ψαριών στην αγορά του τσιγγάνικου τροχόσπιτου.

Πότε και που

Το τσιγγάνικο τροχόσπιτο είναι μια μονοήμερη αγορά ψύλλων που πραγματοποιείται κάθε χρόνο την Ημέρα Μνήμης. Η πώληση πραγματοποιείται στο Family Arena του St. Charles.

Εισιτήρια και εισδοχή

Η γενική αποδοχή είναι $ 10 ανά άτομο. Η έγκαιρη είσοδος πτηνών (από τις 7 π.μ. έως τις 9 π.μ.) είναι 20 δολάρια το άτομο (2018 τιμές).

Τα παιδιά 12 και νεότεροι παίρνουν δωρεάν. Μπορείτε να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα αγοράζοντας εισιτήρια εισόδου πριν από την ημέρα της πώλησης. Τα βραχιολάκια εισόδου είναι διαθέσιμα για 10 τοις εκατό έκπτωση και τα τοπικά καταστήματα Dierbergs μπακάλικο.

Το τσιγγάνικο τροχόσπιτο είναι μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για τη Συμφωνική Ορχήστρα του Σαιντ Λούις. Η Συμφωνία χρησιμοποιεί τα χρήματα που συγκεντρώνει κάθε χρόνο για τα εκπαιδευτικά προγράμματα προβολής της, συμπεριλαμβανομένων των εκπαιδευτικών συναυλιών που φέρνουν μουσική σε δεκάδες χιλιάδες τοπικούς φοιτητές.

Τι θα δείτε

Εκατοντάδες πωλητές από 20 διαφορετικά κράτη δημιούργησαν κατάστημα στο Τσιγγάνικο τροχόσπιτο. Πωλούν λίγο από όλα, συμπεριλαμβανομένων των αντίκες, της βιοτεχνίας, των κοσμημάτων, των επίπλων, των ρούχων και άλλα. Φέτος, θα υπάρχουν περίπου 150 πωλητές με κλιματιζόμενους εσωτερικούς θαλάμους και περίπου 300 πωλητές με υπαίθριους θαλάμους.

Θα βρείτε τα πάντα από τα φυτά για την αυλή σας στα παιχνίδια για τα παιδιά. Παίρνουν ώρες για να περιηγηθείτε στα περίπτερα και να τα πάρετε όλα.

Όπως θα περίμενε κανείς, πολλά από τα είδη είναι χειροποίητα και θα κάνουν καλά δώρα για όσους βρίσκονται στη λίστα επιθυμιών σας.

Μην χάσετε το φαγητό

Αγορές ο μεγαλύτερος λόγος για να πάει στο τσιγγάνικο τροχόσπιτο, αλλά δεν είναι η μόνη κλήρωση για τους επισκέπτες. Δεκάδες πωλητές θα πουλήσουν επίσης μια ποικιλία από δίκαιες τροφές, όπως το shish kabobs, τα σκυλιά καλαμποκιού και τα καλάθια κοτόπουλου.

Ή μετά από μια κουραστική μέρα ψώνια, περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε μια τούρτα χοάνης για φρεσκοτριμμένη λεμονάδα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τσιγγάνικο τροχόσπιτο, ανατρέξτε στον ιστότοπο της Symphony του Σαιντ Λούις.

Άλλα γεγονότα της Ημέρας Μνήμης

Το τσιγγάνικο τροχόσπιτο είναι μόνο ένα από τα πολλά γεγονότα που συμβαίνουν στο Σεντ Λούις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Μνήμης. Υπάρχει επίσης το Ελληνικό Φεστιβάλ στην Town & Country, ο Irish Fest του ποταμού Μιζούρι στο St. Charles και η μεγάλη παρέλαση της Ημέρας Μνήμης στο Alton για να αναφέρουμε μερικά. Για περισσότερα σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε για τις διακοπές στο St. Louis, δείτε τα κορυφαία γεγονότα Σαββατοκύριακου της Ημέρας της Μνήμης στην περιοχή St. Louis .

Μετά την Ημέρα Μνήμης, η διασκέδαση συνεχίζεται όλο το καλοκαίρι με πολλές δωρεάν συναυλίες, φεστιβάλ, ταινίες και διασκέδαση για τα παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε δωρεάν θερινά γεγονότα και δραστηριότητες στο St. Louis .