Το Μουσείο Ιστορικής Πολιτείας του Bob Bullock του Τέξας

Το Μουσείο Πολιτείας Ιστορίας Bob Bullock του Τέξας βρίσκεται στο κέντρο του Ώστιν , μόλις λίγα τετράγωνα από το κτήριο του Καπιτώπου και κάτω από το δρόμο από την πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Τέξας . Προσφέρει διαδραστικά εκθέματα που εξηγούν την ιστορία του Τέξας και ένα θέατρο IMAX.

Τα βασικά

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κομοτηνής 1800 Ν
Τηλέφωνο: (512) 936-8746
Ώρες: Το μουσείο είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9 π.μ.-5 μ.μ. και από την Κυριακή από το μεσημέρι έως τις 5 το βράδυ. Το θέατρο IMAX παραμένει ανοιχτό αργότερα.


Χώρος στάθμευσης: Το μουσείο διαθέτει υπόγειο γκαράζ με είσοδο που βρίσκεται έξω από την 18η οδό. Εάν αγοράσετε εισιτήρια μουσείων ή θεάτρου, μπορείτε να πάρετε μερική επιστροφή των εξόδων στάθμευσης. Η περιοχή διαθέτει επίσης πολλούς μετρητές στάθμευσης δρόμου. Επιπλέον, υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης ακριβώς απέναντι από το Μουσείο Bob Bullock που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μετά από ώρες λειτουργίας (ιδανικό για νυχτερινές ταινίες IMAX).

Το μουσείο

Το μουσείο άνοιξε τον Απρίλιο του 2001. Ήταν το πνευματικό τέκνο του 38ου Υποδιοικητή του Τέξας του Μπομπ Μπούλοκ. Εδώ είναι η επίσημη δήλωση αποστολής του μουσείου: "Το Μουσείο Πολιτείας Ιστορίας Bob Bullock του Τέξας ασχολείται με το ευρύτερο κοινό που μπορεί να ερμηνεύσει την συνεχώς εξελισσόμενη ιστορία του Τέξας μέσω σημαντικών εκπαιδευτικών εμπειριών".

Έξω από το μουσείο είναι ένα χάλκινο Lone Star γλυπτό που είναι 35 πόδια ψηλό. Το εσωτερικό είναι πολύ κομψό. κατά την πεζοπορία, υπάρχει μια υπέροχη ροτόντα με όμορφο δάπεδο terrazzo.

Σχεδόν αισθάνεστε σαν να είστε στο κτίριο του Καπιτώπου.

Εκθέματα

Κάθε όροφος του Μουσείου Bullock καλύπτει μια διαφορετική πτυχή της ιστορίας του Τέξας.

Ο πρώτος όροφος αφορά τη γη και καλύπτει τις πρώτες συναντήσεις μεταξύ των ντόπιων Αμερικανών και των Ευρωπαίων, των πρώιμων εποίκων και αποστολών και τη χαρτογράφηση του κράτους.

Ο δεύτερος όροφος αναφέρεται στην ταυτότητα και συζητά την ιστορία του Τέξας και τις σημαντικές μάχες και τους ανθρώπους που έκαναν το κράτος αυτό που είναι σήμερα.

Ο τρίτος όροφος επικεντρώνεται στην ευκαιρία, διερευνώντας πώς οι Texans έχουν προσαρμοστεί στη γη και πώς το πετρέλαιο άλλαξε το κράτος. Καλύπτει επίσης σημαντική τεχνολογία από το Τέξας, τις εξερευνήσεις υπό την ηγεσία του Τέξας και άλλα επιτεύγματα των Τεξανών.

Θέατρο IMAX

Το μουσείο Bob Bullock στεγάζει κινηματογραφικό θέατρο IMAX. Το θέατρο έχει 400 θέσεις. Είναι μοναδικό στο γεγονός ότι είναι εξοπλισμένο με προβολείς για ταινίες 2D, 3D και 35mm. Σύντομα: Εγκαθίσταται ένα νέο σύστημα λέιζερ για την περαιτέρω βελτίωση της παρουσίασης του IMAX. το νέο σύστημα έχει προγραμματιστεί να κάνει ντεμπούτο στα τέλη του 2016.

Προβολές IMAX

Σχεδόν κάθε μέρα το βράδυ, το θέατρο IMAX διαθέτει μια ταινία που ονομάζεται Τέξας: Η μεγάλη εικόνα , η οποία διερευνά τους μύθους και την μεγαλοπρέπεια του κράτους. Το θέατρο διαθέτει χαρακτηριστικές μουσικές ταινίες IMAX, όπως το Under the Sea 3D , αλλά διαθέτει επίσης μεγάλες ταινίες του Χόλιγουντ, όπως ταινίες από τη σειρά Harry Potter. Μερικές από τις ταινίες του Χόλιγουντ εμφανίζονται σε 3D.

Το Τέξας Spirit Theatre

Βρίσκεται μέσα στο Μουσείο Bullock, αυτό είναι το μεγαλύτερο θέαμα πολυμέσων ειδικών εφέ στο Τέξας. Περιέχει 200 ​​καθίσματα και τρεις οθόνες. Το θέατρο χρησιμοποιείται ως αμφιθέατρο για εκδηλώσεις όπως διαλέξεις επισκεπτών και προγράμματα Storyteller.

Το κύριο θέαμα του θεάτρου είναι μια παραγωγή ταινιών ειδικών εφέ που ονομάζεται Star of Destiny .

Πρόκειται για την ιστορία και την επιμονή του Τέξας. Το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας λέγεται στις οθόνες, αλλά υπάρχουν και ειδικά εφέ, όπως ο άνεμος και ο καπνός, για να προσθέσετε στο δράμα της εμπειρίας. Περιέχει επίσης κάποιες άλλες ταινίες που σχετίζονται με την ιστορία του Τέξας και του Τέξας.

Μουσείο Κατάστημα

Στον πρώτο όροφο του Μουσείου Ιστορίας του Πολιτειακού Κέντρου Bob Bullock, θα βρείτε το Μουσείο Κατάστημα. Είναι γεμάτη με καλές τέχνες στο Τέξας, όπως ρούχα, στολίδια, βιβλία, ταινίες, κοσμήματα, μουσική, διακόσμηση στο σπίτι και μαγειρικά σκεύη.

Μουσείο Cafe

Εάν πέσετε πεινασμένοι ενώ βρίσκεστε στο μουσείο, πηγαίνετε στο δεύτερο όροφο και αρπάξτε ένα τσίμπημα στο Story of Texas Café. Μπορείτε να επιλέξετε να τρώτε μέσα ή έξω. Το εστιατόριο προσφέρει μπισκότα και queso, σούπα, σαλάτες, σάντουιτς, ψητές πατάτες και επιδόρπιο. Υπάρχει επίσης παιδικό μενού.

Το καφέ είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Το μεσημεριανό γεύμα σερβίρεται από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

Επεξεργασμένο από τον Robert Macias