Επισκεφθείτε το σύμπλεγμα του Κέιπ Τάουν

Το Τέξας Καπιτώλιο απευθύνει έκκληση στα ιστορικά μπουφάν και στα πολιτικά κραυγή

Όπως και η εθνική πρωτεύουσα, η πρωτεύουσα της πολιτείας του Τέξας θεωρήθηκε κάποτε "το σπίτι του λαού". Υπήρξε σχεδόν ανοικτή σχεδόν όλη την ώρα, με περιορισμένη ασφάλεια. Η ασφάλεια έχει ενισχυθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά η πρωτεύουσα της πολιτείας του Τέξας εξακολουθεί να χαιρετίζει το κοινό όλο το χρόνο. Ο ευκολότερος τρόπος να δείτε το κτίριο είναι να πάρετε ένα φυλλάδιο στον πρώτο όροφο και να κάνετε μια ξενάγηση με αυτοπεποίθηση.

Ξεναγήσεις

Ωστόσο, θα έχετε περισσότερα χρήματα από την επίσκεψη με τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου ξεναγού.

Ξεναγήσεις ξεκινούν κάθε 15 λεπτά στο νότιο foyer και διαρκούν περίπου 40 λεπτά. Οι κανονικές ώρες λειτουργίας είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 π.μ. έως 4:30 μ.μ. Σάββατο 9:30 έως 3:30 μ.μ. και το μεσημέρι της Κυριακής στις 3:30 μ.μ. Μια τυπική περιήγηση καλύπτει την αρχιτεκτονική του κτιρίου, την ιστορία του κράτους και τα διασκεδαστικά γεγονότα σχετικά με το Τέξας.

Η περιήγηση με οδηγό θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε μερικές από τις λιγότερο προφανείς λεπτομέρειες του κτιρίου, όπως οι μεντεσέδες πόρτας με το "Texas Capitol" χαραγμένο σε αυτά. Παρόμοια προσοχή στη λεπτομέρεια μπορεί να παρατηρηθεί στα ντουλάπια και στα πλακάκια δαπέδου. Για όσους ενδιαφέρονται για το "wow factor", υπάρχουν επίσης σαρωτικές σκάλες και πολυέλαιοι.

Τις καθημερινές, μια ξεχωριστή περιοδεία Γυναίκες στο Τέξας της Ιστορίας προσφέρεται στις 11:15 π.μ. και η περιοδεία των Ηρώων του Texas Revolution ξεκινά στις 2:15 μ.μ. Οι λάτρεις της φύσης μπορεί επίσης να θέλουν να πάρουν το φυλλάδιο Trail of Trees. Επισημαίνει την ιστορία των καλών περιποιήσεων της πρωτεύουσας, με ιδιαίτερη έμφαση στην μεγαλοπρεπή δρυς, τη νότια μανόλια και τα φαλακρά κυπαρίσσια.

Συνολικά, υπάρχουν 25 διαφορετικά είδη δέντρων στη βάση του κεφαλαίου.

Κέντρο επισκεπτών Capitol

Βρίσκεται στο 112 East 11th Street, το Capitol Visitors Center στεγάζει εκθέματα που σχετίζονται με την ιστορία της πρωτεύουσας και το κράτος ως σύνολο. Μεγάλες ομαδικές εκδρομές στην πρωτεύουσα, όπως εκδρομές στο σχολείο, μπορούν επίσης να οργανωθούν εδώ.

Στάθμευση

Το Capitol Visitors Parking Garage βρίσκεται στο 1201 San Jacinto Boulevard. Μπορείτε να μπείτε από την ανατολική 12η οδό ή την ανατολική 13η οδό. Οι πρώτες δύο ώρες είναι δωρεάν, και κάθε επιπλέον μισή ώρα κοστίζει $ 1. η μέγιστη χρέωση είναι $ 12. Λάβετε υπόψη ότι θα βγείτε στη λεωφόρο San Jacinto, η οποία είναι μια μονόδρομη κατεύθυνση προς νότο.

Σύντομη Ιστορία και Διασκεδαστικά Γεγονότα Σχετικά με το Capitol State Capitol

· Ο σχεδιασμός του κτιρίου της πρωτεύουσας αποφασίστηκε μέσω εθνικού διαγωνισμού. Ο αρχιτέκτονας Elijah E. Myers, ο οποίος σχεδίασε επίσης τις πρωτεύουσες στο Κολοράντο και το Μίτσιγκαν, κέρδισε τον διαγωνισμό. Οι εργολάβοι του έργου είχαν λάβει 3 εκατομμύρια στρέμματα γης, τα οποία αργότερα έγιναν το διάσημο ράτσα XIT στο Panhandle.

· Η διαμάχη στοιχειώνει την κατασκευή του κτιρίου από την αρχή. Ο ροζ γρανίτης δωρίστηκε από τους ιδιοκτήτες ενός λατομείου στους Καταρράκτες του Μαρμάρου. Ωστόσο, για να εξοικονομήσουν χρήματα, το κράτος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τους καταδίκους για να λατοράξει το περίφημο σκληρό βράχο. Όταν τοπικοί κοπτήρες γρανίτη μποϊκοτάρουν το έργο λόγω της χρήσης καταδικασθέντων, το κράτος έφερε εργαζομένους από τη Σκωτία για να τις αντικαταστήσει.

· Το 1993 άνοιξε μια εκτεταμένη επέκταση υπόγειας κεφαλής. Ουσιαστικά, η πρωτεύουσα ξεπέρασε το χώρο της πάνω από το έδαφος και έπρεπε να αρχίσει να κτίζεται προς τα κάτω.

Η δομή τεσσάρων επιπέδων 600.000 τετραγωνικών ποδιών περιλαμβάνει γραφεία για τους γερουσιαστές και τους εκπροσώπους των σπιτιών, χώρο στάθμευσης, βιβλιοπωλείο, καφετέρια και αμφιθέατρο. Το σχέδιο διαθέτει φεγγίτες που αφήνουν σε ένα αξιοσημείωτο ποσό φυσικού φωτός.

· Η πρώτη μόνιμη πρωτεύουσα του Τέξας ολοκληρώθηκε το 1853, αλλά το κτίριο της Ελληνικής Αναγέννησης καεί στο έδαφος το 1881.

· Στο νότιο φουαγιέ, κοστούμια μεγέθους ζωής του Sam Houston και Stephen F. Austin στέκονται φρουροί πάνω από την είσοδο. Ένας τεράστιος πίνακας στο φουαγιέ του William Henry Huddle απεικονίζει ένα σημαντικό σημείο καμπής στην ιστορία του Τέξας: την παράδοση του Μεξικανού Στρατηγού Σάντα Άννα. Τα κεραμίδια στο δάπεδο terrazzo απεικονίζουν 12 μεγάλες μάχες που πολέμησαν στο Τέξας.

· Ένα από τα παλαιότερα υπαίθρια εκθέματα είναι οι Ήρωες του Alamo, που χτίστηκε το 1891. Η δομή σε κιόσκι εμφανίζει σκηνές μάχης.

Τα ονόματα των ανθρώπων που πολέμησαν και πέθαναν στο Alamo είναι χαραγμένα στον γρανίτη. Το ίδιο το Alamo είναι επίσης μια αξιόλογη στάση εάν βρίσκεστε στην περιοχή για αρκετές ημέρες.

· Προσπαθήστε να χτυπήσετε τα χέρια σας ενώ στέκεστε κάτω από την κεφαλή rotunda και ακούστε καθώς ο ήχος αντηχεί σε όλη τη μαζική δομή.

· Στο θάλαμο της Γερουσίας, πολλά από τα αρχικά γραφεία, κατασκευασμένα από καρυδιά, εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται. Έχουν τροποποιηθεί ελαφρώς για να φιλοξενήσουν τη σύγχρονη τεχνολογία.

· Σε μια ένδειξη για το πόσο σημαντική ήταν η γεωργία στο κράτος στις πρώτες του μέρες, δημιουργήθηκε ένα γεωργικό μουσείο μέσα στην πρωτεύουσα αμέσως μετά το τέλος του κτιρίου. Εκτός από την εμφάνιση πληροφοριών σχετικά με μερικές από τις πρώιμες καλλιέργειες τροφίμων του κράτους, το δωμάτιο είναι γεμάτο αντίκες από το 1800 και στις αρχές του 1900.

Δείπνο σε κοντινή απόσταση

Η τοποθεσία του Capitol στην καρδιά του κέντρου του Ώστιν σημαίνει ότι πολλά εστιατόρια, σε κάθε τιμή, βρίσκονται σε κοντινή απόσταση .

Άλλα αξιοθέατα

Ένα άλλο ιστορικό κτήριο, το Paramount Theater , είναι τρία τετράγωνα νότια της πρωτεύουσας της λεωφόρου του Κογκρέσου. Διοργανώνει πρεμιέρες ταινιών κόκκινου χαλιού, θεατρικές παραστάσεις, κωμωδία stand-up και συναυλίες.

Σύγκριση τιμών ξενοδοχείων Γλώσσα: Νόμισμα: Tοποθεσία -