Ψευδώνυμα για το Ώστιν, Τέξας

Άλλοι τρόποι να μνημονεύσετε την όμορφη πόλη μας

Παρόλο που η Σύμβαση του Ώστιν και το Γραφείο Επισκεπτών θα ήθελαν όλοι να καλέσουν το Austin "Η Ζωντανή Μουσική Πρωτεύουσα του Κόσμου", αυτό είναι πραγματικά ένα σλόγκαν μάρκετινγκ, όχι ένα ψευδώνυμο. Εδώ είναι μερικά από τα άλλα ονόματα για Austin μέσα από τα χρόνια.

Βατερλώ

Οι πρώτοι ευρωπαίοι άποικοι στην περιοχή κάλεσαν τον οικισμό τους Waterloo. Η πόλη ενσωματώθηκε με αυτό το όνομα, αλλά σύντομα αντικαταστάθηκε όταν το Ώστιν έγινε πρωτεύουσα του Τέξας.

Πόλη του Βιολέτου Στέμματος

Σύμφωνα με το Κέντρο Ιστορίας του Austin, αυτό το φανταχτερό όνομα σχεδιάστηκε από τον O. Henry σε μια σύντομη ιστορία με τίτλο (εξίσου μυστηριωδώς) Tictocq, η οποία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα The Rolling Stone το 1894.

Πρωτεύουσα

Προφανώς, είναι επειδή το Ώστιν είναι η πρωτεύουσα του Τέξας. Μερικές φορές γράφεται Capitol City, αλλά τεχνικά, το "Capitol" πρέπει να χρησιμοποιείται αυστηρά για να αναφέρεται στο κτίριο της πρωτεύουσας , όχι στην πρωτεύουσα.

River City

Είναι πιθανώς μια από τις πολλές πόλεις ποταμών στον κόσμο και είναι επειδή ένας μεγάλος ποταμός περνάει μέσα από την πόλη. Στην περίπτωση του Austin, είναι λίγο περίεργο, επειδή το τμήμα του ποταμού Κολοράντο που διέρχεται από το κέντρο της πόλης είναι στην πραγματικότητα μέσα σε μια σειρά από φράγματα. Έτσι, ο "ποταμός" στο κέντρο του Ώστιν είναι Lady Bird Lake , και το τμήμα στο West Austin είναι η λίμνη Austin.

ATX

Ένας νεοφερμένος στη λίστα ψευδωνύμων, δεν είναι στην πραγματικότητα προφέρεται ως λέξη. Απλώς πείτε τα τρία γράμματα: ATX, όπως στο "Καλώς ήρθατε στο ATX". Αυτό δεν έχει κανένα νόημα, επομένως παρακαλώ μην το χρησιμοποιήσετε.

Bat City

Η αποικία των νυχτερίδων που ζει κάτω από τη γέφυρα της Κομοτηνής έχει γίνει μια de facto μασκότ για την πόλη μας. Αυτό το όνομα απευθύνεται σε μερικούς επειδή αντανακλά επίσης την τάση του Austin να κρατήσει το παράξενο.

Silicon Hills

Αυτό το ψευδώνυμο εμφανίζεται ως επί το πλείστον σε λαμπερά επιχειρησιακά άρθρα σχετικά με τον έντονο τομέα υψηλής τεχνολογίας του Austin.

Αν και το Austin έχει πολλές τεχνολογικές εταιρείες, δεν είναι κάτι σαν το Silicon Valley όσον αφορά την κλίμακα.

Λαϊκή Δημοκρατία του Ώστιν

Αυτό το ψευδώνυμο είναι πραγματικά απλώς μια μεταμφιεσμένη μεταμφίεση. Πολλοί νομοθέτες του Τέξας ενός συντηρητικού λυγμού δεν θέλουν να ξοδέψουν χρόνο σε αυτό το προμαχώνα της αχαλίνωτης φιλελευθερίας, ώστε να συγκρίνουν την πόλη με την κομμουνιστική Κίνα.

Μόσχα στο Κολοράντο

Αυτό είναι ένα άλλο σκάψιμο στις αριστερές πολιτικές τάσεις του Ώστιν. Σπάνια χιονίζει εδώ, και οι τυπικές καλοκαιρινές θερμοκρασίες στα μέσα της δεκαετίας του '90 θα έλιπανε κατά μέσο όρο Ρωσικά. Επομένως, η σύγκριση δεν συγκρατείται πραγματικά υπό έλεγχο. Επίσης, ενώ το Ώστιν μπορεί να είναι πιο φιλελεύθερο από ό, τι το μεγαλύτερο μέρος του Τέξας, είναι στην πραγματικότητα το σπίτι σε αρκετούς συντηρητικούς επίσης. Η τσάντα InfoWars Alex Jones ζει ακόμη και στο Austin.

Βατόμουρο σε ντοματίνη

Ο πρώην κυβερνήτης του Τέξας, Rick Perry, αναφέρθηκε στο Ώστιν ως "βατόμουρο στη σούπα ντομάτας" κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον Jimmy Kimmel. Ήταν η προσπάθεια του Perry να δηλώσει διπλωματικά ότι το Ώστιν είναι λίγο περίεργο (ενώ συνειδητοποίησε ότι μιλούσε σε ένα πλήθος Ώστιν κατά τη διάρκεια του Νότου από τη Νοτιοδυτική). Οι παρατηρήσεις του συναντήθηκαν με έναν γενναιόδωρο γύρο εκφοβισμού από το ακροατήριο.

Ψευδώνυμα για τμήματα του Ώστιν

Βρώμικο 6ο

Αυτό το υποτιμητικό όνομα για την περιοχή ψυχαγωγίας της 6ης Οδού εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια.

Η περιοχή ήταν πάντα λίγο ακάθαρτη, αλλά το όνομα έχει κολλήσει λόγω της αντίληψης ότι η 6η οδός είναι γενικά σε παρακμή.

Η Συγκέντρωση

Αυτό αναφέρεται στο τμήμα της οδού Guadalupe κοντά στην άκρη της πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου του Τέξας. Οι άστεγοι άνθρωποι αναφέρονται μερικές φορές με τον όχι τόσο ωραίο όρο "dragworms".

Bubbaville

Ένας όρος δημοφιλής από τον τελευταίο αρθρογράφο της Austin American-Statesman John Kelso, ο Bubbaville ως τόπος μπορεί να είναι στο τελευταίο του πόδι. Αναφερόταν στα κατεστημένα τμήματα του South Austin, που βρίσκονταν στην εργατική τάξη "bubbas." Υπάρχουν μερικές υπόλοιπες τσέπες του Bubbaville, αλλά σπρώχνονται μακρύτερα και μακρύτερα νότια κάθε χρόνο.